Италия - Сърбия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Италия - Сърбия

Мнениеот Madridist » 13 окт 2010 00:45

mon1nho написа:
Madridist написа:Не сме се разбрали. Абсолютно съм съгласен с теб,че в България такова нещо няма да стане, по ред причини. Като дадох определението "балкански манталитет" визирах голяма част от полусотрова,където "такива цигании" си стават постоянно- освен в Сърбия, положението е същото и в Гърция, Турция, Хърватска, Босна ;) .

Ок,но като казваш Балкански манталитет давай по-конкретно, защото все пак ние сме центъра на балканите и се дразня да съм под общ знаменател с такива дебили. Не че ние неможеме да направиме такива цигании, но с времето сме станали изключително търпеливи и много ама много тръдно може да ни кипне до такава степен.

Българите сме най-кроткия и търпелив народ на Балканите. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 13 окт 2010 00:45

cska_90 написа:Да ама сърбите не с апутки като нас!!КОнкретно неска незнам какъв е проблема(не е вратаря -100%)!!Само вижте оня ден на гей-паарда какво стана!!А ние си кротуваме и си мъчлим винаги!!Мразя ги сърбите-ама в това отношение са толкова напред,че.....................

Абе ние че сме п.тки - такива сме , обаче точно сърбите не ми ги давай за пример , че от тяхното мъжкарство имаше Сребреница , бомбардировки на НАТО , и т.н. ;) Те са на принципа - след мен и потоп ...
Изображение

growlingdog
Контакти:

Мнениеот growlingdog » 13 окт 2010 00:46

на спокойния човек като му кипне кво става :evil: :twisted: ,много по грозно от всичко това което сме гледали

Unscrewed
Контакти:

Мнениеот Unscrewed » 13 окт 2010 00:46

Madridist написа:
mon1nho написа:
Madridist написа:Не сме се разбрали. Абсолютно съм съгласен с теб,че в България такова нещо няма да стане, по ред причини. Като дадох определението "балкански манталитет" визирах голяма част от полусотрова,където "такива цигании" си стават постоянно- освен в Сърбия, положението е същото и в Гърция, Турция, Хърватска, Босна ;) .

Ок,но като казваш Балкански манталитет давай по-конкретно, защото все пак ние сме центъра на балканите и се дразня да съм под общ знаменател с такива дебили. Не че ние неможеме да направиме такива цигании, но с времето сме станали изключително търпеливи и много ама много тръдно може да ни кипне до такава степен.

Българите сме най-кроткия и търпелив народ на Балканите. ;)

затова сме най-преебания :lol:

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 13 окт 2010 00:50

Viktor4o_Rs написа:
cska_90 написа:Да ама сърбите не с апутки като нас!!КОнкретно неска незнам какъв е проблема(не е вратаря -100%)!!Само вижте оня ден на гей-паарда какво стана!!А ние си кротуваме и си мъчлим винаги!!Мразя ги сърбите-ама в това отношение са толкова напред,че.....................

Абе ние че сме п.тки - такива сме , обаче точно сърбите не ми ги давай за пример , че от тяхното мъжкарство имаше Сребреница , бомбардировки на НАТО , и т.н. ;) Те са на принципа - след мен и потоп ...

Айде да не говорим за Сребреница, защото се споменава за нея само за времето през юли 1995,но западните медии, услужливо пропускат периода 1993-1995 и какво е правел Насер Орич с християнското население там. Няма да влизам в повече подробности,за да не се отклоняваме от темата за мача 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Septemvri.fc
Контакти:

Мнениеот Septemvri.fc » 13 окт 2010 00:50

Дори след бомбадировките пак са толкова пред нас ... лично мое мнение e,че ако имахме половината на техния кураж нямаше да бъдем гаврени от хора като Доган и братя кви бяха с паметниците.... :|

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 13 окт 2010 00:55

директно от Б92

Stojkoviću, Stojkoviću želimo ti sreću, drven sanduk, drven sanduk i na njemu sveću

А за Сърбите че са пред нас ... не ме разсмивайте. От години ходя в Београд, Ниш и прочие в командировки ... бая хляб имат да ядат доакт ни настигнат. ;)

i_ivanov_gonzo
Контакти:

Мнениеот i_ivanov_gonzo » 13 окт 2010 00:57

..това е само един спорт в краина сметка....не е Сребреница ,не еБелград и др ...това ли бяха големите навиячи.....и тея искат в европа...егати селяците

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Мнениеот Al_Abrashev » 13 окт 2010 01:09

Хич не ми ги хвалете тия лигави сръбски идиоти... на тях все някой им е крив... Господ гледа и им връща тъпкано всичко заради "авантите" от 1918г. насам...., а те докато се сърдят на целия свят...., може и Войводина да "избяга" от "свещената" им територия... Всичко се връща на тоя свят..., разбраха го даже и другите "вечни тарикати" гърците......
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 13 окт 2010 03:12

С такива съседи около нас , ние излизаме най-културните :)
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”