АНГЛИЯ-ЧЕРНА ГОРА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Valioba
- Контакти:
Re: АНГЛИЯ-ЧЕРНА ГОРА
Само вижте черногорците с какъв хъс играят всеки мач. Нашите футболисти са много по-добри от техните, но разликата е, че на нашите изобщо не им пука за герба. Черна Гора е жадна за успехи, защото е нова държава. Питам се какви са българските успехи, че да сме толкова доволни от тях, че чак да не търсим нови?!?
Уникален домейн на любимия отбор: LEV.SKI
bobsanbobi написа:Този коментатор 3 пъти повтори че този резултат е много лош за Англия,а не каза че е ужасен за България.
Щото Англия повече му е насърце.Кво можеш да очакваш англофили?-Смешници от класа.Поне сега няма да надуват балона или по не за сега.Но и да го надуват,кел файда,защото Германия,Португалия,Хърватия рано или късно отново ще дойдат и голият им задник пак ще лъсне

Трябва да бием всичките 5 мача,за да се класираме.Знам,че звучи невероятно,но лично аз смятам,че не бива да се отчайваме,ние сме нация,която е способна да направи един подвиг и да претърпи много провали,провалите вече станаха много,не е ли време за подвиг 

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Dobri написа:Черна Гора ще рухне пролетта.
Тогава ще са в ролята на фаворити и няма да издържат психически, особено ако ние бием Швейцария.
Мача на истината за Черна Гора ще е в Подгорица срещу нас. При победа се гласират, а при загуба рухват.
Те няма какво да рухват играят си момчетата пък каквото стане рухват такива които правят големите сметки като нас

- Един град-един отбор
- Контакти:
Момчета, мъчно ми е да го кажа, но в тази вечер шансовете на България да се класира се ИЗПАРИХА ... 

БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
acmilan написа:Трябва да бием всичките 5 мача,за да се класираме.Знам,че звучи невероятно,но лично аз смятам,че не бива да се отчайваме,ние сме нация,която е способна да направи един подвиг и да претърпи много провали,провалите вече станаха много,не е ли време за подвиг
Първо място ли гоним?
За второто са ни достатъчни още 10 точки. Задължителна победа в Подгорица и без загуба от Швейцария.
С настоящата игра шанса е 20%.
Аз така ги виждам нещата, Черна гора има гостуване на Швейцария, домакинство на Англия която ще го вземе този мач на всяка цена, а да не забравя и мача им с Уелс като гост който няма да е лесен и най-важното за нас е победи над Швейцария като домакини и след това мача с черногорците става сблъсъкът на годината за наште. Имаме шансове да не се отчайваме все пак нова година нов късмет, черногорците няма да взимат вечно точки...

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Да , само че забравяте нещо - идеята беше Англия да бие не само за да спре черногорците , а и за да понатрупат само победи , преди да гостуват на Васил Левски . А сега при всички случаи първото им място няма да е сигурно докато не мине мача им с нас , тоест ще ни се хвърлят здраво . Друг е въпросът , че и ние ако не сме били Швейцария и Черна гора до мача с ингилизите , ще сме приключили отдавна 

Капело за пореден път показа,че не става за треньор на този отбор 

Dobri написа:Черна Гора ще рухне пролетта.
Тогава ще са в ролята на фаворити и няма да издържат психически, особено ако ние бием Швейцария.
Мача на истината за Черна Гора ще е в Подгорица срещу нас. При победа се гласират, а при загуба рухват.
Не ми се вярва да рухне !
Първо и Йоветич и Вучинич ще са отново на линия . Всякакъв вид предимство ще е на тяхна страна , а пък някъде четох , че Кранчар нямал загуба в квалификационен мач като домакин и не знам даже има ли загуба . Освен това ние загубихме Мартин Петров за домакинството на Швейцария и който симисли , че ще бием със сигурност и двата мача трябва да е страшен оптимист . За съжаление класиране е по скоро в сферата на фантастиката !
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел