Уелс - България 08.10.2010, 21:30часа, БНТ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Уелс - България 08.10.2010, 21:30часа, БНТ

Мнениеот siniq_fen » 07 окт 2010 23:27

Dobri написа:
Levskar_90 написа:
PFC Litex написа:Защитата е ясна още сега

Бодуров - Вальо Илиев - Иван Иванов - Петър Занев

в атака ще сме с Макриев и Попов.

Майко мила, ако това е защитата, нещата няма да са розови :shock:

По-стабилна е от тази с Черна Гора. ;)
Искам да видя Димов като халф до Стенли, обаче трудно ще се пребори с Георгиев.

С оглед повиканите играчи това е най-доброто. Бих искал да видя Милиев и защото все пак подрепям Левски, и защото смятам, че е поне малко по-добър от Иванов, НО от друга страна Иван, вече е играл в националния и няма да се спече, за разлика от Данчо, който ако не се лъжа има само 1 контрола и то няколко минути игра. Най-много десен бек да е Виданов, но той според мен няма класата за националния.
Само Левски!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 07 окт 2010 23:58

Очаквам слаб мач и 0-0.Но нищо чудно и да ни бият.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 08 окт 2010 00:21

След снощния мач на волейболистите ми е все тая кво ще направят силиконовите ни момченца....
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Unscrewed
Контакти:

Мнениеот Unscrewed » 08 окт 2010 10:53

еми дано нашите вкарат бърз гол 0-1

pronet1
Контакти:

...но не сме губили от Уелс от 27 год.

Мнениеот pronet1 » 08 окт 2010 11:14

http://gong.bg/view_article.php?article_id=161741

Силно казано.Така като се пише,защо не се уточнява,че може би става въпрос за Европейски или Световни квалификации.То при това положение има отбори в Европа които не са ни били от 60 год.Но каква е истината:http://www.sport1.bg/sport1/node/62278.Мисля,че такива факти не трябва да се пропускаот от която и да е медия. :evil:

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: ...но не сме губили от Уелс от 27 год.

Мнениеот Бижутера » 08 окт 2010 11:14

е?
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

nemak
Контакти:

Мнениеот nemak » 08 окт 2010 11:26

Е, сега ще загубим....

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 08 окт 2010 11:32

nemak написа:Е, сега ще загубим....
И да загубим и да бием все тая. Кауза пердута.
Последна промяна от СВОБОДЕН на 08 окт 2010 11:40, променено общо 1 път.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
nomeruno
Контакти:

Мнениеот nomeruno » 08 окт 2010 11:38

То и на Кипър нещо им куцаше срещу нас, ама последния път ни перфорираха като билетче в градския транспорт! :( :roll:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 окт 2010 12:19

Според медиите съставът на нашите довечера ще бъде:Ники Михайлов,Бодуров,Вальо Илиев,Иван Иванов,Занев,Стилиян Петров,Благо Георгиев,Гошо Пеев,Марто Петров,Ивелин Попов и Макриев.От това,което виждам си мисля,че Матеус и Мадански са решили да играем по-офанзивно,само с един опорен халф и един разиграващ до или пред него.Именно там смятам,че е силната позиция на Благо,той просто е бавен за крило и досега много от кратуните,водили отбора не се сетиха за това.Най-добрият мач на Благо беше при Пената в Словения,когато игра точно пред Стилян.Иначе по постове:на вратата нормално Ники Михайлов,единственият български вратар в историята,който играе в шампиона на държава като Холандия и в Шампионската лига,при това с успех;по бековете нямаме друг избор към този момент,убеден съм,че Бодуров и Занев ще се справят,Занев определено е най-добрият вариант за левия бек по принцип,а Бодуров трудно би могъл да играе,след като се върне Манолев,но пък е вариант и за центъра на отбраната;в центъра на защитата,за съжаление,отново ще играе Иван Иванов,чийто вересии в националния са неизброими,но силно се надявам да ме опровергае довечера,до него се завръща Вальо Илиев,което е добро решение към този момент,все пак е добре да се видят и други варианти за в бъдеще;Стилиян е безспорен,вече казах за Благо;по крилата са двата най-добри варианта-лидерът на България Мартин Петров и най-добрият футболист на Амкар Георги Пеев;в атака Ивелин Попов ще подпомага таранът Димитър Макриев,което мисля,че не е лошо решение,но аз лично предпочитах да играем по-раздвижено с двама по-леки нападатели и вместо Макриев да започне Валери Домовчийски,който е в добра форма от началото на сезона,но може би идеята на Матеус и Мадански е да имаме висок и здрав нападател,който да се бори с традиционно силните във въздушните и физически двубои британци.В крайна сметка,нека пожелаем успех на нашите момчета.Вярвам че Лотар Матеус ще има успешен дебют,а и цялостен период начело на България,има добри помощници в лицето на Мадански и Цанко Цветанов,като смятам,че ще е добре треньорът на младежкия отбор да остане в щаба на германеца.Българи юнаци!!!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Архив”