Мнениеот acmilan » 08 окт 2010 12:19
Според медиите съставът на нашите довечера ще бъде:Ники Михайлов,Бодуров,Вальо Илиев,Иван Иванов,Занев,Стилиян Петров,Благо Георгиев,Гошо Пеев,Марто Петров,Ивелин Попов и Макриев.От това,което виждам си мисля,че Матеус и Мадански са решили да играем по-офанзивно,само с един опорен халф и един разиграващ до или пред него.Именно там смятам,че е силната позиция на Благо,той просто е бавен за крило и досега много от кратуните,водили отбора не се сетиха за това.Най-добрият мач на Благо беше при Пената в Словения,когато игра точно пред Стилян.Иначе по постове:на вратата нормално Ники Михайлов,единственият български вратар в историята,който играе в шампиона на държава като Холандия и в Шампионската лига,при това с успех;по бековете нямаме друг избор към този момент,убеден съм,че Бодуров и Занев ще се справят,Занев определено е най-добрият вариант за левия бек по принцип,а Бодуров трудно би могъл да играе,след като се върне Манолев,но пък е вариант и за центъра на отбраната;в центъра на защитата,за съжаление,отново ще играе Иван Иванов,чийто вересии в националния са неизброими,но силно се надявам да ме опровергае довечера,до него се завръща Вальо Илиев,което е добро решение към този момент,все пак е добре да се видят и други варианти за в бъдеще;Стилиян е безспорен,вече казах за Благо;по крилата са двата най-добри варианта-лидерът на България Мартин Петров и най-добрият футболист на Амкар Георги Пеев;в атака Ивелин Попов ще подпомага таранът Димитър Макриев,което мисля,че не е лошо решение,но аз лично предпочитах да играем по-раздвижено с двама по-леки нападатели и вместо Макриев да започне Валери Домовчийски,който е в добра форма от началото на сезона,но може би идеята на Матеус и Мадански е да имаме висок и здрав нападател,който да се бори с традиционно силните във въздушните и физически двубои британци.В крайна сметка,нека пожелаем успех на нашите момчета.Вярвам че Лотар Матеус ще има успешен дебют,а и цялостен период начело на България,има добри помощници в лицето на Мадански и Цанко Цветанов,като смятам,че ще е добре треньорът на младежкия отбор да остане в щаба на германеца.Българи юнаци!!!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.