ralka_levskarka написа:BLUE CHAMPIONS.. Ooo не не недей така, аз не съм фенка на пропаднали отбори
[offtopic]Знам си аз, че ние интелигентните и чаровни жени, не може да сме от ЦСКА, а сме си от Левски.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ralka_levskarka написа:BLUE CHAMPIONS.. Ooo не не недей така, аз не съм фенка на пропаднали отбори
-Blue Mind- написа:Пичове , нямам нищо против да вземем 6 точки от 2те гостувания ,но реално погледнато и 2 точки 2те оставащите гостувания е добреЛил не са кое знае какви видяхме ,че не можаха да бият Гент
vaskonti написа:flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става
То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия...
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си
nikiwm написа:Лил ще ни отнесат като куцо пиле доматСпор няма. Само дано да не е като със Спортинг. Важното е да се покрепя отбора до край, без да има някви невъзможни очаквания и без да се правят грешни изводи от мачове с много по-класни съперници.
Реално погледнато всички отбори в групата са по силни от нас в това число и Лил. Но все пак Лил не е Спортинг, ако и да се изговориха куп неща за някакава криза на португалците. Разликата с Лил не чак толкова голяма и поне домакинството може да се вземе.Neron написа:Ако играят пак страхливо като със Спортинг загубата е неизбежна.Ако се отпуснат и си повярват можем да ги изненадаме.
Skobelev написа:Macha e X...tochen rezultat 1:1
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта