04.10. 16:00 Сливен - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Re: Липса на футболни аргументи

Мнениеот СВОБОДЕН » 05 окт 2010 13:07

levskarin написа:С треньор Ясен Петров и директор Гонзо си мисля, че в Левски няма да стане работата. Този футбол, който практикува отбора под тяхното ръководство, не се играе според мен никъде в Европа. Не казвам, че тренера трябва да се сменя, но трябва да се играе правилно. Не става въпрос за футбола на Мъри, а по принцип. Също така не трябва да се правят генерални изводи след един равен, но си мисля, че тръгваме надолу и рано или късно лошите резултати ще дойдат!?
Преди време написах едно мнение във този форум - "Защо Дуци не е още в Левски. Един два часа след моето мнение Жаклин написа статия с почти същото заглавие. Това беше след Мача, като паднахме 1:0 в Сливен.
На Дуци, макар и да не съм му фен и адвокат, тази игра му е ясна отвсякъде, но в Сливен няма парички за футболисти и играе с наличните младоци и няма възможност да реализира идеите си.
Ако сте го чули след днешния мач и поне малко разбирате от футбол ще стане ясно за какво иде реч за какво иде реч.
Как ги е подредил, какво си е мислел, психологически аргументи след загубата на Левски в Лисабон, че Сливен нищо добро не е играл след 30 минута и т.н..
Ето затова съм за Дуци и ако може нека не ми се трие скромното мнение като потребител на този форум или да се добавя в други като заглавие теми.Считам, че не обиждам никой. Най-малкото ръководството на Левски или Гонг.
Нали няма лошо да имаш собствено виждане. Предполагам, че подобно мнение споделят доста колеги от форума.

+1
И не просто за Дуци(както и да го наричат е добър треньор) или Мъри, а за по добър треньор от този който ни води сега. С Ясен ще спечелим титлата, но до тук. Разбира се, моите уважения към Ясен за стореното да тук. Но реалностите са такива, че ще са необходими промени. Ако не вземем наистина класен треньор, то тогава не само Гонзо, но и Батков би свършил работа :) :) :) :) :)
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: 04.10. 16:00 Сливен - Левски

Мнениеот Middlesbrough » 05 окт 2010 14:51

някъде има ли го мача качен , че нямах възможност да го гледам :( !??!

Офтопик:

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 05 окт 2010 14:52

Middlesbrough написа:някъде има ли го мача качен , че нямах възможност да го гледам :( !??!

Той не е за гледане. :evil:
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 05 окт 2010 14:56

THE G.A.M.E написа:Гледам класирането и не виждам нищо ненормално.
Левски води с 3 т. пред още три тима.
Локо Сф. Литекс и Черноморец са след нас, но аз не виждам нищо притеснително !
Не, че тия 3 точки в повече от останалите са няква страшна преднина .... просто, невиждам някой да играе по силно от Левски.
В 9 мача до тук, сме загубили 5 точки ( загуба и равен ) ... нещо напълно нормално !
Вярно, че ни се искаше ( даже си го мислихме болшинството тук ) ... "Сините" да мачкат без грешка, ама явно не сме достигнали още такава класа.
Потенциала го имаме за подобно нещо ( да мачкаме без грешка у нас ) ... но още не е разкрит.
Аз предпочитам да се доверя на Ясен и Гонзо, че истинската "машина"- Левски, ще я видим догодина !
Избирам това, пред яростно убеждаващите ни "специалисти" и журналисти, след загубата от Спортинг, че "Сините" са стигнали тавана си, и толкова всъщност си могат.
Левски ще е убедителен шампион, с поне 10 точки разлика пред следващите го, в това съм убеден !
Да, навлязохме в някаква "мини-криза", но това е временно явление.
Паузата в шампионата идва в много важен и удобен момент !
Смятам, че ще се вземат мерки, и Левски ще се върне на пътя на победата, веднага след подновяването на първенството.

+1 Аман от разбирачи и критици,и то след 1 загуба и един равен!Пълна подкрепа за Ясен и Гонзо :!:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 05 окт 2010 15:02

deepblue1963 написа:
Middlesbrough написа:някъде има ли го мача качен , че нямах възможност да го гледам :( !??!

Той не е за гледане. :evil:

ем не съм пропускал мач от началото на сезона , но този път наистина нямаше как да го гледам , а Бащата каза че 1 играли добре а 2 зле ... та все пак някой да каже ако го има някъде качен :(

Офтопик:

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 05 окт 2010 15:15

tatusindo написа:+1 Аман от разбирачи и критици,и то след 1 загуба и един равен!Пълна подкрепа за Ясен и Гонзо :!:
Но след титлата(ако приеме, че най-вероятно ще я спечелим), Ясен Петров ще трябва да се ангажила с групите на ШЛ. И ако не го изпълни, дупе да мо яко. Защото, ако е само титла и загуби от Спортинг с 0:5, с тези футболисти и с това състояние на конкурентите, тази цел може и без треньор да се постигне.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 05 окт 2010 21:49

СВОБОДЕН написа:
tatusindo написа:+1 Аман от разбирачи и критици,и то след 1 загуба и един равен!Пълна подкрепа за Ясен и Гонзо :!:
Но след титлата(ако приеме, че най-вероятно ще я спечелим), Ясен Петров ще трябва да се ангажила с групите на ШЛ. И ако не го изпълни, дупе да мо яко. Защото, ако е само титла и загуби от Спортинг с 0:5, с тези футболисти и с това състояние на конкурентите, тази цел може и без треньор да се постигне.

Защо да трябва да се ангажира??? :? Това ще бъде цел номер1 най-вероятно,но ако не я изпълни какво-да го изхвърлим ли? Като Кокала? Може всичко да е,треньор който ни е правил шампиони,заслужава доверие и уважение.Дай боже и Ясен да го заслужи май месец следващата година ;)

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 06 окт 2010 09:11

tatusindo написа:
СВОБОДЕН написа:

Защо да трябва да се ангажира??? :? Това ще бъде цел номер1 най-вероятно,но ако не я изпълни какво-да го изхвърлим ли? Като Кокала? Може всичко да е,треньор който ни е правил шампиони,заслужава доверие и уважение.Дай боже и Ясен да го заслужи май месец следващата година ;)
На Кокала изобщо не му беше дадена възможност да се пробва. А Ясен ще трябва по някакъв начин да прекрати намесата на Батков в работата си. Иначе ще се провали. Но не знам как ще успее да го направи.

Потребителски аватар
Дъстли Мюлдер
Контакти:

Re: Липса на футболни аргументи

Мнениеот Дъстли Мюлдер » 06 окт 2010 11:28

Темата се изчерпа, пращам я в архива.

Върни се в “Архив”