levskarin написа:С треньор Ясен Петров и директор Гонзо си мисля, че в Левски няма да стане работата. Този футбол, който практикува отбора под тяхното ръководство, не се играе според мен никъде в Европа. Не казвам, че тренера трябва да се сменя, но трябва да се играе правилно. Не става въпрос за футбола на Мъри, а по принцип. Също така не трябва да се правят генерални изводи след един равен, но си мисля, че тръгваме надолу и рано или късно лошите резултати ще дойдат!?
Преди време написах едно мнение във този форум - "Защо Дуци не е още в Левски. Един два часа след моето мнение Жаклин написа статия с почти същото заглавие. Това беше след Мача, като паднахме 1:0 в Сливен.
На Дуци, макар и да не съм му фен и адвокат, тази игра му е ясна отвсякъде, но в Сливен няма парички за футболисти и играе с наличните младоци и няма възможност да реализира идеите си.
Ако сте го чули след днешния мач и поне малко разбирате от футбол ще стане ясно за какво иде реч за какво иде реч.
Как ги е подредил, какво си е мислел, психологически аргументи след загубата на Левски в Лисабон, че Сливен нищо добро не е играл след 30 минута и т.н..
Ето затова съм за Дуци и ако може нека не ми се трие скромното мнение като потребител на този форум или да се добавя в други като заглавие теми.Считам, че не обиждам никой. Най-малкото ръководството на Левски или Гонг.
Нали няма лошо да имаш собствено виждане. Предполагам, че подобно мнение споделят доста колеги от форума.
+1
И не просто за Дуци(както и да го наричат е добър треньор) или Мъри, а за по добър треньор от този който ни води сега. С Ясен ще спечелим титлата, но до тук. Разбира се, моите уважения към Ясен за стореното да тук. Но реалностите са такива, че ще са необходими промени. Ако не вземем наистина класен треньор, то тогава не само Гонзо, но и Батков би свършил работа