Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
dodo7271 написа:Без да искам да се заяждам, обаче ми се струва, че този сезон ЦСКА няма да се класира за евротурнирите. Дори и зимата да направят свястна подготовка, дори и да вземат три-четирима кадърни играчи, загубиха страшно много точки.
dodo7271 написа:Без да искам да се заяждам, обаче ми се струва, че този сезон ЦСКА няма да се класира за евротурнирите. Дори и зимата да направят свястна подготовка, дори и да вземат три-четирима кадърни играчи, загубиха страшно много точки.
delqnski47 написа:dodo7271 написа:Без да искам да се заяждам, обаче ми се струва, че този сезон ЦСКА няма да се класира за евротурнирите. Дори и зимата да направят свястна подготовка, дори и да вземат три-четирима кадърни играчи, загубиха страшно много точки.
Щом като вие успяхте да се класирате,значи и ние можем!
eMs1 написа:dodo7271 написа:Без да искам да се заяждам, обаче ми се струва, че този сезон ЦСКА няма да се класира за евротурнирите. Дори и зимата да направят свястна подготовка, дори и да вземат три-четирима кадърни играчи, загубиха страшно много точки.
Миналата година и за вас се говореше същото, пък виж какво стана..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта