04.10. 16:00 Сливен - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Жалко

Мнениеот santiliana » 04 окт 2010 18:11

Жалко, че многобройните сини привърженици, сред които съм и аз, бяхме започнали да вярваме, че любимият ни отбор е вече доста по- качествен от миналогодишния, който ни късаше нервите под път и над път. Оказа се, че нещата съвсем не са так, както сме ги възприемали и, че Левски все още не е това, което желаем всички. След изгледания мач със Сливен, мога спокойно да кажа: Слабички сме.
Освен, че сме слабички, се видя и, че треньора ни е "гола вода".
Преди време бях казал, че победите в София в ЛЕ се дължаха не толкова на треньорски умения и тактика, а най- вече на великата синя публика, която даваше криле на тези играчи, които надскочиха възможностите си. И победите ставаха ВЪПРЕКИ треньора, а не благодарение на него.
Ще изпуснем първото място, убеден съм. Личи си, че не е наред нещо. Не знам дали от съобразяване с мнението на Гонзо, дали просто от некадърност, но Ясен освен тактика в мачовете, обърква и смените, а за мотивация- просто не ми се говори. Щом и играчи на Сливен в един момент ти владеят и диктуват играта- значи не сме дорасли да сме първи.А сме си все още един посредствен български отбор с доста посредствен треньор. И всичкото издигане в облаците се дължи най- вече на медиите, които представиха Левски сякаш е супер отбор.
Да, ама не...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Owl
Контакти:

Поздравявам Сливен за мъжката игра!

Мнениеот Owl » 04 окт 2010 18:11

Браво! Получи се красив мач,въпреки че не спечелихме!
Левскар съм,но евала! Постоянно търсихте победата - така трябва да се играе!

Blue_Girl
Контакти:

Re: 04.10. 16:00 Сливен - Левски

Мнениеот Blue_Girl » 04 окт 2010 18:11

За пореден път не можем да бием Сливен на техен терен.
Просто съм шокирана.
:shock:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 04 окт 2010 18:11

От мача с Берое става нещо в Левски,за да започнат да играят Ганкиното.Но ние няма да разберем.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 04 окт 2010 18:13

Много тъпо изпуснати 3 точки :evil: Имахме някои много добри положения ,но не ги вкарахме....
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 04 окт 2010 18:14

PFC Litex написа:
dindan написа:
PFC Litex написа:Левски днес загуби точки благодарение на треньорското ръководство, защото много ми е интересно защо остави Дембеле и Младенов на пейката при положение, че след този мач следват 2 седмици почивка и има време да си починат всичките.

Треньор е Батков не го ли разбра ;)

За мен е Ясен Петров, всичко останало са думи без доказателство.

незнам кое е вярно кое не но в стаията пише,че вече ще се разчита на Иса,Митрев(тук виждам логика) и Киров,и в този мач играха.видя какво се получи нали
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

ivaylo70
Контакти:

Мнениеот ivaylo70 » 04 окт 2010 18:15

Ей от форума, не ми трийте мненията!!! Отбора на Сливен дано изпадне!!! Защо две трети от мача само лежахте? Защо така нахъсно не играхте срещу ЦСКА а? Защото шеф ви е знаете кой и треньор ви е онзи палячо, нали!!!

Потребителски аватар
DobreFF
Контакти:

Мнениеот DobreFF » 04 окт 2010 18:15

Добре бе, само аз ли не разбирам от футбол или този Ясен тотално не е в час. Може ли да пускаш Сашо Киров, "младата надежда" Мариян Огнянов и Исмаилчо Иса. Абсолютно несериозно е! Тея Сливен ги направихме герои.
FORZA CHIEVO!!!

Потребителски аватар
Foxtrot
Контакти:

Мнениеот Foxtrot » 04 окт 2010 18:17

Не ми хареса играта на отбора. Много брак в пасовете и досадни грешки в защита, една от които ни коства изравнителното попадение за Сливен. Явно негативизмът от мача в Лисабон е оказал своето влияние.
Съгласен съм с Ясен Петров, че тази пауза идва точно навреме за Левски - важно е футболистите да се съвземат психически и да изчистят тези досадни грешки в тренировъчния процес доколкото е възможно. Останалото свързано с това кой реди състава и подобни глупости само подкопава самочувствието и създава лоша атмосфера около отбора.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Сряда-Неделя.

Мнениеот zlatan » 04 окт 2010 18:17

Абе не ви ли омръзна с тази фраза бе момчета ние работим по40 часа на седмица ние простолюдието какво да кажем бе футболерчета.
Моля ви не приказвайте ами се скрийте някъде че заради вас хората се изнервят.
Айде сега отивайте да си почините 10 дена имате,отивайте да релаксирате.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Архив”