Германски футбол (сезон 2010/11)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Бижутера
- Контакти:
Re: Германски футбол (сезон 2010/11)
Деян и Динко знаят, че още докато водеше вълците, Армин Фее беше обявен за най-големият некадърник в Бундеслигата от мен....година по-късно питам има ли още пичове, които да влязат в клуба, начерен "Колко още отбора ще прецака селянина Фее"? 

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- DeyanFCK
- Контакти:
Бижутера написа:Деян и Динко знаят, че още докато водеше вълците, Армин Фее беше обявен за най-големият некадърник в Бундеслигата от мен....година по-късно питам има ли още пичове, които да влязат в клуба, начерен "Колко още отбора ще прецака селянина Фее"?
Много ми е интересно как така ги обявявате тия треньори за некадърници. Да се ръководи отбор от бундеслигата изобщо не е шега работа. Пък и тия президенти да не са някакви заблудени прогимназисти, че се "лъжат" да ги назначат? Ето сега Фее е бил или е треньор на Ханза, Щутгарт, Волфсбург и Хамбург. Става шампион с Щутгарт, което не е причина да не бъде "некадърник". Чел съм интервюта с него и съм останал с впечатлението, че е интелигентен човек, даже прекалено интелигентен. В случая въпросът е доколко Фее се идентифицира с клуба Хамбургер ШФ - това е главният проблем. Доколко той пасва на философията и игровия стил, на традициите на клуба, ако щете. Просто по моето мнение Фее и Хамбург не си подхождат. Трябваше да оставят Лабадия да си върши работата на спокойствие, а не да го уволняват точно преди важните полуфинали с Фулам за Лига Европа, което беше много сериозен гаф на Хофман, както отбелязах своевременно. Фее е доказан професионалист и би имал нелоши успехи начело на някой по-малък клуб, който няма за цел постигането на мигновени успехи (като Кьолн, Гладбах или Франкфурт). А че е "селянин"... тук мога да се съглася с половин уста. Все пак е родом от Бавария

- Бижутера
- Контакти:
а и точно аз да употребявам думата "селянин" май не е много удачно

1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- unist_gp
- Контакти:
Фе имаше невероятния късмет да стане шампион със Щутгарт, по скоро въпреки него.... Вижда се,че е прекалено смоан за да бъде копие на Феликс Магат
Аз почвам сериозно да с епритеснявам,че краси Балъков ще напусне Черноморец... Дано изберат Гази-кокаинмена Кристоф Даум!

- gunner4life
- Контакти:
'бахти и кривия кръг за мен де, гледам други са се справили отлично. Просто не мога да повярвам какво правят Шалке и Щутгарт. След следващия кръг някой от двамата треньори ще изхвърчи.
Аз се целя в топ 10
има няма 15 точки ме делят от десетия. Тези немци обаче не мога ги разбера бият навън падат като домакин, два силни мача не могат да направят.
Cesc Fabregas написа:Засега реално постижимата ми цел е 3то мястоПървите двама водят с много
Аз се целя в топ 10

ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34
gunner4life написа:'бахти и кривия кръг за мен де, гледам други са се справили отлично. Просто не мога да повярвам какво правят Шалке и Щутгарт. След следващия кръг някой от двамата треньори ще изхвърчи.
Върни 15-20 страници назад (може и повече да са вече) и ще видиш, какво разправях за Щутгарт, а никой не ми вярваше. Ама както казах-знам си стоката.
rhaegar написа:Аз продължавам да мисля, че този сезон място в шестицата ще е невероятно постижение. Просто в този състав няма класа и това си е. Дано поне в турнира за купата имаме късмет, та белким помиришем ЕКТ и догодина.
А на мен пък екипите си ми харесват![]()
От 05.08, около 60-70страници назад, а мисля, че и преди това имаше.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
- Контакти:
Марти, изпреварил си ме
Следващия кръг ще си върна мястото в топ 7

Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
- vladitol
- Контакти:
AnalBreaker написа:Марти, изпреварил си ме![]()
![]()
Някаква игра ли играете какво ?

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
-
- Контакти:
vladitol написа:AnalBreaker написа:Марти, изпреварил си ме![]()
![]()
Някаква игра ли играете какво ?
виж 138 страница
Един ИСТИНСКИ българин !
- DeyanFCK
- Контакти:
Поради несъгласие с политиката на форума на Гонг относно свободата на словото, обявявам своето оттегляне и това е последното ми мнение тук. Моля всички, към които изпитвам моралното задължение да бъда тук, ме извинят и се надявам да ме разберат. Може би ще се намерят хора, които да продължат рубриките в темата. Пожелавам на всички много щастие
Бъдете добри!