Германски футбол (сезон 2010/11)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Alternative
- Контакти:
- storm
- Контакти:
Re: Германски футбол (сезон 2010/11)
E таман набрах скорост и ще има пауза 

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
storm написа:E таман набрах скорост и ще има пауза
Това е добре за моят Байерн

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- Cesc Fabregas
- Контакти:
DeyanFCK написа:(Контекстът на това не ми е ясен и затова ще го оставя без коментарЧестита победа на феновете на "Червените шорти"! Очаквам домакинска победа срещу Франкфурт следващия кръг
)
Мерси

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- DeyanFCK
- Контакти:
Cesc Fabregas написа:DeyanFCK написа:(Контекстът на това не ми е ясен и затова ще го оставя без коментарЧестита победа на феновете на "Червените шорти"! Очаквам домакинска победа срещу Франкфурт следващия кръг
)
МерсиНякои хора се опитаха да ме бъзикат при 0-1, ама нещо не се получи
![]()
Марти, направи ми впечатление по време на мача, който гледах изцяло, че Армин Фее има нулева подкрепа от публиката. Още първото полувреме го освиркваха сериозно, а Хамбург спечелиха щастливо (не казвам незаслужено!). При 0-1 Лаутерн удариха 2 греди (срещу 1 за Хамбург) а Клеменс Валх пропусна сам срещу Рост. При 0-2 мачът според мен свършваше. Ако не беше уверението на президента на Хамбургер ШФ Хофман, че Фее ще има по-голям кредит на доверие, щях да го сложа като фаворит да стане първия уволнен треньор в лигата. На Хамбург им липсва постоянство, знайни и незнайни типове тренираха тоя отбор - Клаус Топмьолер, Томас Дол, Хюб Стевенс, Мартин Йол, Бруно Лабадия, онзи тип Монис, сега "бедния" Армин барабар с Михаел Йонинг. Предчувствам нови мъки на този доста популярен отбор, кръстен на продукт от менюто на веригите за бързо хранене (поне според българските журналисти

Кои са вашите фаворити за освобождаване на треньорски столове? Кристиан Грос? Феликс Магат? Звоне Солдо или Михаел Фронцек? Аз залагам на Солдо

Апропо, днес има годишнина от падането на Берлинската стена. Очаквайте скоро подборка на известните германски футболисти през последните 20 години, дошли от бившата ГДР, както и втората част на трилогията за съдбата на източногерманските отбори.

Баси кръга, срам ме е от себе си.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- JackPackage
- Контакти:
rhaegar написа:Баси кръга, срам ме е от себе си.
+1
и мен, в играта записвам 3 точки

Пълна излагация.....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
- Cesc Fabregas
- Контакти:
DeyanFCK написа:Cesc Fabregas написа:DeyanFCK написа:(Контекстът на това не ми е ясен и затова ще го оставя без коментарЧестита победа на феновете на "Червените шорти"! Очаквам домакинска победа срещу Франкфурт следващия кръг
МерсиНякои хора се опитаха да ме бъзикат при 0-1, ама нещо не се получи
Марти, направи ми впечатление по време на мача, който гледах изцяло, че Армин Фее има нулева подкрепа от публиката. Още първото полувреме го освиркваха сериозно, а Хамбург спечелиха щастливо (не казвам незаслужено!). При 0-1 Лаутерн удариха 2 греди (срещу 1 за Хамбург) а Клеменс Валх пропусна сам срещу Рост. При 0-2 мачът според мен свършваше. Ако не беше уверението на президента на Хамбургер ШФ Хофман, че Фее ще има по-голям кредит на доверие, щях да го сложа като фаворит да стане първия уволнен треньор в лигата. На Хамбург им липсва постоянство, знайни и незнайни типове тренираха тоя отбор - Клаус Топмьолер, Томас Дол, Хюб Стевенс, Мартин Йол, Бруно Лабадия, онзи тип Монис, сега "бедния" Армин барабар с Михаел Йонинг. Предчувствам нови мъки на този доста популярен отбор, кръстен на продукт от менюто на веригите за бързо хранене (поне според българските журналисти). Интересно е, че още няма уволнен треньор в Първа Бундеслига. Е, вярно, че миналия сезон вдигна доста високо летвата, след като Майнц 05 уволни Йорн Андерсен още преди първия кръг и строши всички рекорди, но все пак... :Кои са вашите фаворити за освобождаване на треньорски столове? Кристиан Грос? Феликс Магат? Звоне Солдо или Михаел Фронцек? Аз залагам на Солдо
Апропо, днес има годишнина от падането на Берлинската стена. Очаквайте скоро подборка на известните германски футболисти през последните 20 години, дошли от бившата ГДР, както и втората част на трилогията за съдбата на източногерманските отбори.
Аз нищо не съм казал, освен, че ме бъзикаха

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Този сезон борбата за първото място в играта с прогнозите ще е доста оспорвана