Германски футбол (сезон 2010/11)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Германски футбол (сезон 2010/11)

Мнениеот Alternative » 03 окт 2010 21:25

Честита победа на Дортмунд.Имат перфектна контраатака. ;)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 03 окт 2010 21:27

E таман набрах скорост и ще има пауза :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 03 окт 2010 21:40

storm написа:E таман набрах скорост и ще има пауза :)

Това е добре за моят Байерн :oops: Дано пък те да отлепат :roll:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 03 окт 2010 21:50

DeyanFCK написа:(Контекстът на това не ми е ясен и затова ще го оставя без коментар :lol: Честита победа на феновете на "Червените шорти"! Очаквам домакинска победа срещу Франкфурт следващия кръг :twisted: )

Мерси :twisted: Някои хора се опитаха да ме бъзикат при 0-1, ама нещо не се получи :twisted: ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
DeyanFCK
Контакти:

Мнениеот DeyanFCK » 03 окт 2010 22:07

Cesc Fabregas написа:
DeyanFCK написа:(Контекстът на това не ми е ясен и затова ще го оставя без коментар :lol: Честита победа на феновете на "Червените шорти"! Очаквам домакинска победа срещу Франкфурт следващия кръг :twisted: )

Мерси :twisted: Някои хора се опитаха да ме бъзикат при 0-1, ама нещо не се получи :twisted: ;)

Марти, направи ми впечатление по време на мача, който гледах изцяло, че Армин Фее има нулева подкрепа от публиката. Още първото полувреме го освиркваха сериозно, а Хамбург спечелиха щастливо (не казвам незаслужено!). При 0-1 Лаутерн удариха 2 греди (срещу 1 за Хамбург) а Клеменс Валх пропусна сам срещу Рост. При 0-2 мачът според мен свършваше. Ако не беше уверението на президента на Хамбургер ШФ Хофман, че Фее ще има по-голям кредит на доверие, щях да го сложа като фаворит да стане първия уволнен треньор в лигата. На Хамбург им липсва постоянство, знайни и незнайни типове тренираха тоя отбор - Клаус Топмьолер, Томас Дол, Хюб Стевенс, Мартин Йол, Бруно Лабадия, онзи тип Монис, сега "бедния" Армин барабар с Михаел Йонинг. Предчувствам нови мъки на този доста популярен отбор, кръстен на продукт от менюто на веригите за бързо хранене (поне според българските журналисти ;) ). Интересно е, че още няма уволнен треньор в Първа Бундеслига. Е, вярно, че миналия сезон вдигна доста високо летвата, след като Майнц 05 уволни Йорн Андерсен още преди първия кръг и строши всички рекорди, но все пак... :roll:
Кои са вашите фаворити за освобождаване на треньорски столове? Кристиан Грос? Феликс Магат? Звоне Солдо или Михаел Фронцек? Аз залагам на Солдо :P

Апропо, днес има годишнина от падането на Берлинската стена. Очаквайте скоро подборка на известните германски футболисти през последните 20 години, дошли от бившата ГДР, както и втората част на трилогията за съдбата на източногерманските отбори. :geek:
Изображение
Моят личен футболен блог:
http://manorlegend.blogspot.com/

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 окт 2010 22:23

Баси кръга, срам ме е от себе си.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 03 окт 2010 22:27

rhaegar написа:Баси кръга, срам ме е от себе си.

+1
и мен, в играта записвам 3 точки :oops:
Пълна излагация.....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 03 окт 2010 22:43

DeyanFCK написа:
Cesc Fabregas написа:
DeyanFCK написа:(Контекстът на това не ми е ясен и затова ще го оставя без коментар :lol: Честита победа на феновете на "Червените шорти"! Очаквам домакинска победа срещу Франкфурт следващия кръг

Мерси :twisted: Някои хора се опитаха да ме бъзикат при 0-1, ама нещо не се получи

Марти, направи ми впечатление по време на мача, който гледах изцяло, че Армин Фее има нулева подкрепа от публиката. Още първото полувреме го освиркваха сериозно, а Хамбург спечелиха щастливо (не казвам незаслужено!). При 0-1 Лаутерн удариха 2 греди (срещу 1 за Хамбург) а Клеменс Валх пропусна сам срещу Рост. При 0-2 мачът според мен свършваше. Ако не беше уверението на президента на Хамбургер ШФ Хофман, че Фее ще има по-голям кредит на доверие, щях да го сложа като фаворит да стане първия уволнен треньор в лигата. На Хамбург им липсва постоянство, знайни и незнайни типове тренираха тоя отбор - Клаус Топмьолер, Томас Дол, Хюб Стевенс, Мартин Йол, Бруно Лабадия, онзи тип Монис, сега "бедния" Армин барабар с Михаел Йонинг. Предчувствам нови мъки на този доста популярен отбор, кръстен на продукт от менюто на веригите за бързо хранене (поне според българските журналисти ;) ). Интересно е, че още няма уволнен треньор в Първа Бундеслига. Е, вярно, че миналия сезон вдигна доста високо летвата, след като Майнц 05 уволни Йорн Андерсен още преди първия кръг и строши всички рекорди, но все пак... :Кои са вашите фаворити за освобождаване на треньорски столове? Кристиан Грос? Феликс Магат? Звоне Солдо или Михаел Фронцек? Аз залагам на Солдо :P

Апропо, днес има годишнина от падането на Берлинската стена. Очаквайте скоро подборка на известните германски футболисти през последните 20 години, дошли от бившата ГДР, както и втората част на трилогията за съдбата на източногерманските отбори. :geek:

Аз нищо не съм казал, освен, че ме бъзикаха ;) :lol: Това, че сезона не е особено добър дотук е факт, но както е казал(а) лирическата героиня:"Класиката си е класа" 8-) :lol: ;) Иначе аз очаквам първия уволнен да е някой измежду Грос/Магат.
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 03 окт 2010 22:46

Този сезон борбата за първото място в играта с прогнозите ще е доста оспорвана ;)

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 03 окт 2010 23:29

Засега реално постижимата ми цел е 3то място :twisted: Първите двама водят с много :twisted:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Архив”