Stanimir-74 написа:honda написа:1Х2
Според мен най-вероятен е равния. До момента ЦСКА нито има победа ,нито е надиграл отбор от първата половина на таблицата. Зависи от много неща като че ли ЦСКА има по-добри футболисти като индивидуалности,но до момента не се представя добре като отбор. Много зависи дали ще спрат Цв.Генков и Асамоа,а ко не успеят най-вероятно няма да спечелят. Това е последния мач на ЦСКА срещу отбори от челото на таблицата. От друга страна ако Локо искат да направят нещо в шампионата ще трябва да играят за победа за тях трудните мачове тепърва започват. Очаквам интересен мач в който и съдиите ще играят съществена роля.
Явно не си гледал първия кръг с Левски,само как ни "надиграха"... сигурно и Черноморец ни надиграха,когато бяхме с 9,а те в глуха защита. А за Пастичката и Литекс какво ще кажеш?? До тук имаме 10 ударени греди и поне 5 неотсъдени дузпи,ти не гледаш ли мачове??? Борат е създал стройна организация,но в Европата бързо ги разкриват! Всъщност всеки има право на цветни очила

Без да искам да се заяждам но и Левски и Черноморец нямаха нужда да надиграват ЦСКА - те си повеждаха през първото полувреме и оттам до края не допускаха да стане нещо пред собствената си врата и си печелеха 3-те точки. Дали ще бият с 1 или с 3 гола няма никаква разлика и в двата случая се дават по 3 точки. За Пастата още преди мача писах ,че няма да се справи и ще се подаде на натиска ,който се създаде още преди мача. Ако гледаш спокойно ситуациите от мача ще видиш ,че ощети и двата отбора и реално погледнато ощети повече Литекс. За двете ситуации които претендират ЦСКА са доста спорни,а той сгреши в ущърб на Литекс в 2 безспорни ситуации- трябваше да пребие дузпата - правилника е категоричен в този случай. В средата на второто полувреме при нарушение на Акуаро за картон на границата на нак.поле(което щеще да бъде 2-ри за Акуаро) последва жълт картон ,но за ...Т.Янчев. Ако това не са грешки в безспорни ситуации здраве им кажи. Задай си въпроса ,ако Пастата беше дошъл да отреже главата на ЦСКА как щеще да отсъди тези ситуации? И дали още при дузпата нямаше да прати Акуаро на трибуните- имаше пълното право- умишлен фаул в голова ситуация. Като има организация срещу ЦСКА според теб защо се оставя Ах.Ахмед да бъде съдия на мачове на ЦСКА ,след като фенските му пристрастия и на него и на баща му са всеизвестни( за по-младите баща му ,вече покойник беше съдия на най-скандалния мачв историята на бългрския футбол -финала за купата на България между ЦСКА и Левски през 1985 и призна гол за ЦСКА след като Г.Славков игра и с двете си ръце с топката и играчите на Левски дори спряха да играят преди Славков да я вкара във вратата,което изнерви мача и доведе до баталиите. По -късно самия Г.Славков си призна ,че е поел топката с ръка

) . Само една спрака 67% от победите на ЦСКА в настоящия шампионат са постигнати при негово съдийство. Да ти напомням ли ,че в мача ЦСКА и Ч. Море в средта на 2-то полувреме при 0:0 подмина фаул на последния в защитата на ЦСКА Т.Янчев (който имаше вече жълт картон) на границата на пенала. На мача с Монтана подмина нарушение на Т.Янчев срещу М.Иванов при 0:0 - нарушенеи за което самия янчев си призна след мача.,казвайки" ..Аз не съм го фаулирал,само с ръката го изведох от равновесие..." Ами извеждането от равновесие си е нарушение откъдето и да го погледнеш,но явно Янчев си е тъпо момче и не залягало на уроците по физика и не знае че който и да е ако бъде изведен от равновесие просто пада.
На мача със Сливен нямаше ли подмината игра с ръка на Акуаро в наказателното поле на ЦСКА?- Ами само слепец или предубеден не я видя. Нямаше ли удар без топка на Акуаро в следващия момент- какво се полага в такава ситуация според правилника?
Бих те помолил да ми напомниш кога точно ги ударихте тези 10 греди ,защото аз съм гледал всички мачове на ЦСКА и имам спомени за доста по-малко. .. Макар че гредите не се броят , броят се головете ,никой не ви е виновен ,че вместо гол сте уцелили греда. Лично за мен ЦСКА едва ли има за какво толкова да се оплаква от съдиите-разбира се ,че има ситуациив които са били ощетени но определено много повече са случаите когато ЦСКА е бил подпрян- волно или неволно отделен въпрос. А това реване от съдиите е защото някои хора от ръководството на ЦСКА искат да опрдаят собственат си некадърност и несъстоятелноста на отбора си със съдиите.
За Левски - ами дай Боже все така да продължават да ни разкриват в Европа до момента от 8 мача имаме 5 победи, 2 равни и една загуба и засега сме втори в своята група- дай Боже и там да завършим.