Титулярен състав за Уелс ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
The Sailor Man

Re: Избраниците на Матеус за Уелс

Мнениеот The Sailor Man » 01 окт 2010 19:06

Дани Димов е най-големия.Самия факт,че е единственяи полузащитник от А група там говори,че в тая А група по-добър от него няма.Слагаш Димов пред защитата и си бетон - абсолютен хегемон във всички единоборста с който и да е противник - Дани е смилал в месомелачката Паломбо,Афелай,Кривия,Тасевски,Бардон...че дори и прехваления Гара 2-3 пъти усети кофти тръпката.В Черно Море отборът се реди от Димов натам и то от много време.Перфектен дълъг пас,а играта с глава е безупречна.Не само това.Дани е истински лидер и характер на шампион.Тотално перде.Всичко това съчетано с мощната му физика и бързина го прави неизменен титуляр.Особено срещу твърдите британски....кой ще се бори с тях?Разните примадонки и джуджета ли?Или пак Стилян ще трябва да се връща до защитата да ги спира?Слагат Димов там и им гледайте сеира,така както аз помня първия мач на Дани Димов(може би 2-рия де) за Черно Море...срещу Сампдория,на 18 години едва,персонален пазач на Анджело Паломбо,плеймейкър от световна класа,национал на Световния шампион/И какво?Ами Паломбо не пипна топката просто,помля го нашето момче с единоборства,направо му правеше прескочи-кобила,такъв терор не бях виждал,не само в нашата половина,гонеше го по целия терен като маниак и където го хванеше го просваше като мокри гащи.После така правеше с Тасевски,Бардон,Кривия и Афелай от ПСВ загуби двубоя с Димов.Да не говорим,че е на 21 г. само.А това,че Мадански го препоръчал...ами Мадански заведе преди 4 години България на Европейско за юноши!Е,капитанът му се казваше Даниел Димов и в решителния мач за калсиране с Германия 3:2 Димов вкара победния гол....това е.Дойде един чужде треньор и нашият ВЕДНАГА стана национал,но сега къде са мишките да ми се посмеят когато казвах,че това е българския Лампард,Балак?Къде са?
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
Ботев Враца
Контакти:

Мнениеот Ботев Враца » 01 окт 2010 19:07

Оставете го Лотар Матеос да си върши работата, мисля че той е правилния човек :!: :!: :!: ;)
Господ е с мене като мощен и страшен защитник

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 окт 2010 19:45

Мишките почнаха да се показват една по една, какво по-хубаво от това. http://gong.bg/view_article.php?article_id=160591
Време е да разберат, че в националният се викат само тези които са във форма, а не защото се казва Божинов.

Матеус му беше достатъчно да го гледа един път на живо за да разбере, че не е във форма, а той каквото иска да си говори.

Ако има още като него е хубаво още сега да си събират партакешите, най някой си помислиха, че имат запазено място в националният отбор
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 окт 2010 19:52

SINFENN написа:Щом е викнал Дани Димов... горко ни.

Я си докажи думите или поредната доза безпочвени глупости... Момчето е качествено и се радвам, че погледнаха и към други отбори, а не само към поръчки и триъгълника Левски, ЦСКА, Литекс... Видяхме докъде ни доведе това! Доникъде...

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 01 окт 2010 19:58

Матеус е викнал точно който трябва да бъде викнат.Писнало ми е да гледам нихилистичните футболисти страхливи в единоборства,немощни като някакви папардаци.Има нужда от биткаджии,от черноработници,от играч който стъпва здраво,печели единоборствата и Димов е такъв,той ще се раздаде докрай,няма да спести сили в нито един момент и ще се бори с главно Б.Нека пишат глупости за дърводелци и тем подобни,такъв е деф.халф,твърд,безмилостен,ефективен,даващ сигурност,големите техници ги видяхме снощи в Лисабон,същите изпълнения сме ги гледали и от България.Не помня Черно Море с Димов да е излглеждал така в Айндховен или Генуа,там беше битка,и Паломбо и Афелай изгубиха от Димов и онези се докопаха до минимални победи в 94-тите минути след кански мъки и нечовешки късмет.А освен това - много ме радва липсата на гелосания чалгаджия Валери Божинов.Няма толкова измислен футболист и вечен статист на терена.Жалко,че е викнат друг такъв-Чавдар Янков,дано не играе,че иначе ще сме с 10 човека.
Последна промяна от The Sailor Man на 01 окт 2010 19:59, променено общо 1 път.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 окт 2010 19:59

Морски и що намесваш Литекс, при положение, че в последните мачове нямаше никой извикан? :lol:
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 окт 2010 20:04

PFC Litex написа:Морски и що намесваш Литекс, при положение, че в последните мачове нямаше никой извикан? :lol:

Говоря попринцип, а не за последните няколко мача... Хич не може да се оплачите от повиквателни през годините...
От А група се викаха само от Левски, ЦСКА , Литекс и тук таме от Локо София и Славия, но последните два тима бяха рядкост...

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 01 окт 2010 20:10

Николай Гигов каза, че Генков е за национала, Венци Стефанов се опита да му опонира( и с право!) в ефир при Крум Савов и до тук. Каручката върви със страшна сила по надолнището. Матеус не е дошъл да реди състав, а да си гледа кефа. Има хора, които да вършат тая работа, какво го бърка него. Важното е да се покаже, да се прави на звезда и тежкар, пък току виж го забелязали някъде на Запад, отново. Смяната на Мъри единствено целеше да затвори устите на критиците. Краят на този отбор ще бъде един и същ независимо дали го води Мъри или Лотар.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 01 окт 2010 20:16

Божинов 8 мача нищо не играе,в ужасна форма е.Добре е,че ще се даде шанс на други играчи,не само на известните звЕзди.Аз все пак не очаквам чудеса,то се вижде къде играят футболистите ни - Касъмпаша,Ростов,Васлуй,Ашдод и тн.

sladi4koto

Мнениеот sladi4koto » 01 окт 2010 21:06

veseo написа:
benquick написа:Колега аз пък мисля Лотар да гласува доверие на другия вратар,защото в мен винаги ще
има съмнение че е в отбора само заради ТАТКО,каквото и да направи.Днес чета в."7 дни
спорт"и кои 2 заглавия се набиват на очи.
1-вото--Ники М.хвана дузпа на Тотнъм!
А отдолу почва коментара че са размазани с 4-1 и Ники спасил още няколко положения но неможал да предотврати загубата.
2-рото--Бурса пада,Иванков се излага!
След което пише че Бурса са играли слабо и Иванков трябвало да спасява отбора от разгром

Еми е заради такива "навеждания"никога не искам да го гледам в национала малкия Перуци

За какви навеждания говориш? А сещаш ли се, че примерно Гонг пък нито веднъж не споменаха, че Михайлов допреди последния кръг нямаше допуснат гол от игрово положение в шампиона на Холандия (6 мача без гол от игрово положение в първенство, където защитата не е на почит), но пък се посират да споменават дали Русия е влязъл изобщо за незнамсикой отбор, където играе, или че Кушев направил едикво си за средняка си? Просто има пристрастни медии и в двете посоки, някои го мразят, някои го обожават, но далеч няма някаква пропаганда да го хвалят навсякъде ;) Харесва ви или не, тва ни е най-добрия (по моментни успехи поне) вратар в момента, алтернативите са вратарче от Молдова, което направи 2-3 силни мача и не се чува повече, или вратарче което не може да хване удар ако е от повече от 20 метра. Иванков единствено може би е в по-добра форма от него, но поне като гледах репортажа срещу Валенсия, при почти всички голове беше неубедителен, а поне един помня, че беше от 30 метра, така че не знам.

Стига сте мразили, треньорът не е нито левскар, нито цскар, оставете го да си върши работата. Ако се провали, тогава да си носи последствията, а не отсега "капацитетите" да почнете да философствате, че от тия 22 поне 15 не стават за национала. Все едно е викнал тях, вместо титуляри в Реал, Барселона и Милан...

@SINFENN - Милиев видяхме вчера защо не става и като цяло защитата ви защо не става - най-слабото ви звено е в момента. Дай боже да се развият добре и да стигнат до национала, ама айде да спрем национала да го правим училище и базар за играчите ви, за да ги продадете в чужбина?

Доста често го споменаваха от 17, че не е допуснал гол и бяха 3 мача май
Дупето е като сърцето. Не вижда, но чувства

Върни се в “Архив”