Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
plamen etov написа:ZYKLON написа:те този номер със стадионете си го въртят от доста години.Дай,като сме гости мача да е на В.Левски.Но,когато са домакини опищяват света,мача да е на кочината.Не знам,какво толкова са приревали за тази нива,след като и там с отрицателен баланс в мачовете.http://sportal.bg/news.php?id=104692
Циклон братле ,работата е там че някой от БФС пак е спал и е разрешил да има концерт,като се знае че трябва да се играе най-голямото дерби на България,затова мисля че не са виновни от ЦСКА,и тъпанарите от БФС с отлагането на 1 кръг се опитаха да оправят тази щуротия![]()
![]()
![]()
blue lagoon написа:Изключително сьм доволен,че има хора като Ang- Off които мислят,така за София! Така е прав си ! Ако повече хора от провинцията мислят като него София ще е чудесен град! Ами стойте си в провинцията бе хора! Пьк ако искате си вземете и Цска! Тук не ни трябват!
ZYKLON написа:plamen etov написа:ZYKLON написа:те този номер със стадионете си го въртят от доста години.Дай,като сме гости мача да е на В.Левски.Но,когато са домакини опищяват света,мача да е на кочината.Не знам,какво толкова са приревали за тази нива,след като и там с отрицателен баланс в мачовете.http://sportal.bg/news.php?id=104692
Циклон братле ,работата е там че някой от БФС пак е спал и е разрешил да има концерт,като се знае че трябва да се играе най-голямото дерби на България,затова мисля че не са виновни от ЦСКА,и тъпанарите от БФС с отлагането на 1 кръг се опитаха да оправят тази щуротия![]()
![]()
![]()
Тук не става въпрос за точно този мач.Става въпрос,че преди всеки сезон излизат с този номер.миналият нямаше концерт,но пак се опитаха да въртят номера.И успяха.Есента се игра на В.Левски а пролетта на кочината.
samobotev написа:Немога да разбера за какво се дръгните като на който и стадион да се играе повече от 10000 няма да има на наредения ви мач![]()
![]()
.Пък и резултата е ясен 0-0 или 1-1 .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта