ЦСКА - ПОРТО 30.09 20.00ч. БНТ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 20 000 ще викат за ЦСКА
А защо да не са и повече? На този мач си засулжава да отидеш независимо от резултата и състоянието на отбора ти. Порто не всеки ден ти идва тук. Това е двукратен насител на ШЛ, и в момента най силния в Португалия и има само победи от началото на първенството. Това е почти същото като иването на Барса, Челси, Реал, Милан, Интер, Ливърпул и пр. грандове у нас. Тук става въпрос за нещо повече от подкрепа на любим отбор. Зрелището е гарантирано.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
- mertezaker
- Контакти:
СВОБОДЕН на 30 Сеп 2010 13:07
А защо да не са и повече? На този мач си засулжава да отидеш независимо от резултата и състоянието на отбора ти. Порто не всеки ден ти идва тук. Това е двукратен насител на ШЛ, и в момента най силния в Португалия и има само победи от началото на първенството. Това е почти същото като иването на Барса, Челси, Реал, Милан, Интер, Ливърпул и пр. грандове у нас. Тук става въпрос за нещо повече от подкрепа на любим отбор. Зрелището е гарантирано.
Дано са и повече
Re: ЦСКА - ПОРТО 30.09 20.00ч. БНТ
И дори и небето да падне, ние няма да ви предадем.... сектор Г е родината наша, сектор Г е майка, баща! ЦСКА-А, ЦСКА-А, ВСИЧКО ЗАПОЧВА И СВЪРШВА ТАКА!.. ЦСКА-А, ЦСКА-А, ЗА ТОВА Е ИЗМИСЛЕН СВЕТА..!
RobiVanPersie написа:Аз съм левскар!!!Но в европа съм за българските отбори!!!Успех на ЦСКА и на ЛЕВСКИ!!!!

- Leooo
- Контакти:
Реално предвид и днешните продажби /за В сектор билети няма/ вероятността да сме около 25 000 и малко повече е доста голяма.
msm написа:И дори и небето да падне, ние няма да ви предадем.... сектор Г е родината наша, сектор Г е майка, баща! ЦСКА-А, ЦСКА-А, ВСИЧКО ЗАПОЧВА И СВЪРШВА ТАКА!.. ЦСКА-А, ЦСКА-А, ЗА ТОВА Е ИЗМИСЛЕН СВЕТА..!
ТОВА Е ЧУВСТВОТО....ТОВА Е ЛЮБОВТА.... ОБИЧАМ ЦСКА
НАПРЕД АРМЕЙЦИ!!!
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Да ви се невиди в разбирачите:Всички сте едни!!!Колкото има толкова дали 40 000,30 000,20 000 15 000 или по-малко.Вие Ванга ли сте или Нострадамус? Та да знаете колко ще има я кажете...Та да ми кажете и тиража на Еврофутбол,Тотото и да заложа на някое конно надбягване по нета да си спечеля някой милион така за здраве!!!Аз мисля,че ще има околко 15 000 но ключовата дума е МИСЛЯ а не ЩЕ!!!Има огромна разлика защото може да има и повече и по-малко това само господ го знае,а тука според мен няма господ сред вас!!!Аз съдя по продадените билети до вчера 11 000,сравнително студеното време днес в София и късния час 8ч.Особенно за хората от провинцията но това са само изводи и може да се окажат грешни!!!Затова предполагам а не казвам със сигурност,защото в този живот няма нищо със сигурност!!! Ае със здраве.

Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 30 сеп 2010 14:18, променено общо 2 пъти.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
- deepblue1963
Не е важна бройката,а подкрепата.И 40 000 да са,ако си чоплят носа,каква файда?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
deepblue1963 написа:Не е важна бройката,а подкрепата.И 40 000 да са,ако си чоплят носа,каква файда?
И 80 хиляди да викат 180 минути нонстоп ако отбора е пълен с нашите "антифутболни герой" голяма файда няма. Топката се удря като в борово дръвче, паса е на +- 3метра, удара е със сила на 10 годишно дете в посока "около" вратата.
Та какво е значението на бройката хора отишли да си скъсат нервите.