30.09.2010 г. // Спортинг - Левски // 22.05 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

teammember
Контакти:

Re: 30.09.2010 г. // Спортинг - Левски // 22.05 часа

Мнениеот teammember » 29 сеп 2010 12:42

Надявам се Левскарите да победят, но ще стане много трудно. Все пак Спортинг са в лоша форма и шанс има.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 сеп 2010 13:06

Roberto написа:
deepblue1963 написа:Най-добре ще е да "забъркаме бетон",да играем грозно,всички да ну хулят,но да си тръгнем с една точка.Лошото е,че май,не умеем да "бъркаме бетон".И за това се иска майсторлък,който засега не притежаваме.В България с едната атака се справяме.В Европа,обаче,без здрава защита...

Нееееее нека си играят момчетата... !!!

Aз отдавна твърдя, че българските отбори немогат да играят защитно !
Ама, без изключения .... и "Червените" и "Сините" са се пробвали в Европа, но не се е получавало ( пресен пример, миналата година по това време - Виляреал <> Левски ) !
Националният ни, също никога не е можел да играе "бетон"!
Просто, не можем, не ни се отадава, липса на тактическа мисъл .... или и аз незнам какво ! ?
За това, най добре да си играем играта, щото и да се затворим, защитата ни и без това е уязвима, все ще ни излъжат !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 29 сеп 2010 13:32

THE G.A.M.E написа:
Roberto написа:
deepblue1963 написа:Най-добре ще е да "забъркаме бетон",да играем грозно,всички да ну хулят,но да си тръгнем с една точка.Лошото е,че май,не умеем да "бъркаме бетон".И за това се иска майсторлък,който засега не притежаваме.В България с едната атака се справяме.В Европа,обаче,без здрава защита...

Нееееее нека си играят момчетата... !!!

Aз отдавна твърдя, че българските отбори немогат да играят защитно !
Ама, без изключения .... и "Червените" и "Сините" са се пробвали в Европа, но не се е получавало ( пресен пример, миналата година по това време - Виляреал <> Левски ) !
Националният ни, също никога не е можел да играе "бетон"!
Просто, не можем, не ни се отадава, липса на тактическа мисъл .... или и аз незнам какво ! ?
За това, най добре да си играем играта, щото и да се затворим, защитата ни и без това е уязвима, все ще ни излъжат !

И аз съм на мнение, че сегашният Левски не може да играе защитно. И в Европа и тук в първенството вкарваме доста голове, но и доста получаваме. Нападението е по силната страна. Но това не е задължително непременно да бъде тълкувано с отрицателен знак. Нали великият Йохан Кроиф не случайно произнесе фразата, че във футбола може да получиш и пет гола, но ако вкараш шест, ще бъдеш победител. А знаем Йохан какъв футбол практикуваше и като футболист и като треньор. За това нека в Португалия Левски да си играе играта която може.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 29 сеп 2010 15:40

Самолетът на „сините” прелетя над стадиона на Бенфика „Луш” и този на Спортинг „Жозе Алваладе”, където е утре мачът на Левски от груповата фаза на Лига Европа.

Дано да ги минем и на терена!!! :lol: :lol: :lol:

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 29 сеп 2010 17:05

LSFC 1914 написа:
Самолетът на „сините” прелетя над стадиона на Бенфика „Луш” и този на Спортинг „Жозе Алваладе”, където е утре мачът на Левски от груповата фаза на Лига Европа.

Дано да ги минем и на терена!!! :lol: :lol: :lol:

А, дано!
:lol:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Foxtrot
Контакти:

Мнениеот Foxtrot » 29 сеп 2010 17:22

В момента слушам интервютата на момчетата от аерогара София, много радващо е, че има оптимизъм и знаят за какво отиват там. Аз вярвам, че утре резултатът ще е позитивен за Левски! ;)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 сеп 2010 18:18

СВОБОДЕН написа:И аз съм на мнение, че сегашният Левски не може да играе защитно. И в Европа и тук в първенството вкарваме доста голове, но и доста получаваме. Нападението е по силната страна. Но това не е задължително непременно да бъде тълкувано с отрицателен знак. Нали великият Йохан Кроиф не случайно произнесе фразата, че във футбола може да получиш и пет гола, но ако вкараш шест, ще бъдеш победител. А знаем Йохан какъв футбол практикуваше и като футболист и като треньор. За това нека в Португалия Левски да си играе играта която може.

Точно това е !
Ако се опитаме да се браним ( предимно ) ... накрая пак ще ни излъжат, убеден съм !
После ще съжеляваме, за дето не сме си играли играта ....
Най добре ще е, да си играем това което можем !
Разбира се - НЕ "юруш на маслините" ... :lol:
Вярвам, че Ясен знае, как ... ;)
След края на мача, поне да не съжеляваме, ако недай Боже ... резултата не е положителен.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 29 сеп 2010 19:50

Георги Иванов- Гонзо написа:Дошли сме в Лисабон за победа! :)

Точно така!
:lol:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 29 сеп 2010 19:58

Добрата новина е,че и Мюлдер,и Грийн,и Слори знаят как се играе по Европата!Дано вдъхнат спокойствие у по-неопитните.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Архив”