30.09.2010 г. // Спортинг - Левски // 22.05 часа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: 30.09.2010 г. // Спортинг - Левски // 22.05 часа
Надявам се Левскарите да победят, но ще стане много трудно. Все пак Спортинг са в лоша форма и шанс има.
-
Roberto написа:deepblue1963 написа:Най-добре ще е да "забъркаме бетон",да играем грозно,всички да ну хулят,но да си тръгнем с една точка.Лошото е,че май,не умеем да "бъркаме бетон".И за това се иска майсторлък,който засега не притежаваме.В България с едната атака се справяме.В Европа,обаче,без здрава защита...
Нееееее нека си играят момчетата... !!!
Aз отдавна твърдя, че българските отбори немогат да играят защитно !
Ама, без изключения .... и "Червените" и "Сините" са се пробвали в Европа, но не се е получавало ( пресен пример, миналата година по това време - Виляреал <> Левски ) !
Националният ни, също никога не е можел да играе "бетон"!
Просто, не можем, не ни се отадава, липса на тактическа мисъл .... или и аз незнам какво ! ?
За това, най добре да си играем играта, щото и да се затворим, защитата ни и без това е уязвима, все ще ни излъжат !
THE G.A.M.E написа:Roberto написа:deepblue1963 написа:Най-добре ще е да "забъркаме бетон",да играем грозно,всички да ну хулят,но да си тръгнем с една точка.Лошото е,че май,не умеем да "бъркаме бетон".И за това се иска майсторлък,който засега не притежаваме.В България с едната атака се справяме.В Европа,обаче,без здрава защита...
Нееееее нека си играят момчетата... !!!
Aз отдавна твърдя, че българските отбори немогат да играят защитно !
Ама, без изключения .... и "Червените" и "Сините" са се пробвали в Европа, но не се е получавало ( пресен пример, миналата година по това време - Виляреал <> Левски ) !
Националният ни, също никога не е можел да играе "бетон"!
Просто, не можем, не ни се отадава, липса на тактическа мисъл .... или и аз незнам какво ! ?
За това, най добре да си играем играта, щото и да се затворим, защитата ни и без това е уязвима, все ще ни излъжат !
И аз съм на мнение, че сегашният Левски не може да играе защитно. И в Европа и тук в първенството вкарваме доста голове, но и доста получаваме. Нападението е по силната страна. Но това не е задължително непременно да бъде тълкувано с отрицателен знак. Нали великият Йохан Кроиф не случайно произнесе фразата, че във футбола може да получиш и пет гола, но ако вкараш шест, ще бъдеш победител. А знаем Йохан какъв футбол практикуваше и като футболист и като треньор. За това нека в Португалия Левски да си играе играта която може.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Самолетът на „сините” прелетя над стадиона на Бенфика „Луш” и този на Спортинг „Жозе Алваладе”, където е утре мачът на Левски от груповата фаза на Лига Европа.
Дано да ги минем и на терена!!!

-
- Контакти:
LSFC 1914 написа:Самолетът на „сините” прелетя над стадиона на Бенфика „Луш” и този на Спортинг „Жозе Алваладе”, където е утре мачът на Левски от груповата фаза на Лига Европа.
Дано да ги минем и на терена!!!![]()
![]()
А, дано!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
В момента слушам интервютата на момчетата от аерогара София, много радващо е, че има оптимизъм и знаят за какво отиват там. Аз вярвам, че утре резултатът ще е позитивен за Левски! 

-
СВОБОДЕН написа:И аз съм на мнение, че сегашният Левски не може да играе защитно. И в Европа и тук в първенството вкарваме доста голове, но и доста получаваме. Нападението е по силната страна. Но това не е задължително непременно да бъде тълкувано с отрицателен знак. Нали великият Йохан Кроиф не случайно произнесе фразата, че във футбола може да получиш и пет гола, но ако вкараш шест, ще бъдеш победител. А знаем Йохан какъв футбол практикуваше и като футболист и като треньор. За това нека в Португалия Левски да си играе играта която може.
Точно това е !
Ако се опитаме да се браним ( предимно ) ... накрая пак ще ни излъжат, убеден съм !
После ще съжеляваме, за дето не сме си играли играта ....
Най добре ще е, да си играем това което можем !
Разбира се - НЕ "юруш на маслините" ...

Вярвам, че Ясен знае, как ...

След края на мача, поне да не съжеляваме, ако недай Боже ... резултата не е положителен.
- Георги Иванов- Гонзо
- Контакти:
Дошли сме в Лисабон за победа! 

-
- Контакти:
Георги Иванов- Гонзо написа:Дошли сме в Лисабон за победа!
Точно така!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- deepblue1963
Добрата новина е,че и Мюлдер,и Грийн,и Слори знаят как се играе по Европата!Дано вдъхнат спокойствие у по-неопитните.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!