ЦСКА - ПОРТО 30.09 20.00ч. БНТ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Xanko
Контакти:

Re: Ще бием ли Порто

Мнениеот Xanko » 28 сеп 2010 16:07

Важно е ЦСКА да накара и Порто да играят като Бешикташ колкото му позволи противника т.е ЦСКА и тогава може да се надяваме на точки.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 28 сеп 2010 16:30

по темата :
нямате шанс срещу Порто , тва е реалноста 3-0 ;)

Офтопик:

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 28 сеп 2010 16:37

Според мен трябва да се представите добре.Кво като са Порто? Вие пък сте "убиеца на еврошампиони".Пълен стадион,екзалтирана публика,отбор със етикета "евробоеца на България" .Няма причина да не ги смачкате.Те са 11 и цска са 11.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

nik1963
Контакти:

Мнениеот nik1963 » 28 сеп 2010 16:50

Носителите на златна обувка ЖЕКОВ, СЛАВКОВ и СТОИЧКОВ доказват че,ЦСКА имт голмайстори.Ако обиждам с факти някого моля за извинение.

valentinno5
Контакти:

ЦСКА - Порто

Мнениеот valentinno5 » 28 сеп 2010 16:53

Kакто каза треньора:имаме шанс срещу Порто, само при едно условие-да не пуска в игра изключително слабия Мишел Платини,заштото по тоя начин ще играем все едно сме 10 срещу 12

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 28 сеп 2010 16:56

Не знам дали ще бием Порто, но дори да паднем трябва да е с игра и раздаване, като с Бешикташ. Дано да имаме малко късмет и да отбележим поне един гол, а после ще си покаже. Надявам се момчетата да се хвърлят и да не ни посрамят. Вярвам, че можем да направим повече отколкото предвиждат доброжелателите.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 28 сеп 2010 17:11

Гьоре Йовановски: ЦСКА има шансове срещу Порто

„Всеки път има шанс за победа. Тръгнахме за Истанбул, след като в България никой не ни даваше шансове, а допуснахме гол в продължението”, каза Йовановски.

Той направи и кратък анализ на съперника от Португалия. „За мен всеки мач е труден независимо дали от българското първенство или Лига Европа. В групата Порто е най-силният отбор. Самият факт, че последните 10 мача имат 10 победи говори много. Гледал съм 4 мача на Порто. Нямат никакви слаби места в отбора – вратарят, защитници, полузащитници и нападатели. Всеки може да реши мача. Не знам колко и дали Порто е по-силен от Бешикташ. Това мога да го кажа след мача. Това, което гледах на мачовете този отбор няма слаби места. Всички футболисти са качествени. Ще бъде много трудно. Ние сме подготвени от психологическа гледна точка да се представим на ниво както в името на ЦСКА, така и в името на българския футбол”, заяви още Йовановски.

Треньорът на „червените” заяви, че очаква в София да пристигнат най-силните футболисти на Порто. „Знам, че за тях е еднакво важно представянето във вътрешното първенство и в Лига Европа”, каза Йовановски.

Наставникът на ЦСКА заяви, че очаква след паузата в първенството доста от неговите футболисти да се възстановят. „След паузата в първенството може да се върнат някои от контузените играчи. Положението за мен е много трудно, защото досега не съм работил в такава обстановка с толкова контузени. Не търся оправдания. Който е здрав, той ще играе. Еспозито и Грило са в групата. Два-три месеца не бяха играли мачове и два мача им дойдоха в повече. Вече не са контузени. Групата е същата като с Монтана плюс Тиеро и Дечев”, заяви още Йовановски.

Потребителски аватар
rbs

Re: цска-порто

Мнениеот rbs » 28 сеп 2010 17:28

за съжаление нямаме никакви аргументи за победа.можем да разчитаме само Порто да подцени мача..останаха само 4-те букви ЦСКА.дано ни помогнат и този път.. :oops:
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

Потребителски аватар
vaalmu
Контакти:

Re: цска-порто

Мнениеот vaalmu » 28 сеп 2010 17:43

ЦСКА - с Гьорето ше пием по една пърцуца пък квото ще да става - Нищо не може да помогне на ЦСКА и националния отбор - Който мисли че с този треньор ще правим пробив в Европа просто е ФАНТАСТ.Не че ТИТАНИТЕ имат допирна точка с Футбола - като двете релси на влака са .А и левскарите са жив зян - още малко и ще вържат.....Въпрос на време е ......Прехваления Гарра сега е момента да го продадат,след нова година най-много в Турция да го дадат....Чакамее с нетърпение левски да вземе някъде точка-порадвайте се на тези 3 ,щото други няма откъде да дойдат.Хората играят ФУТБОЛ - а нашите ПА ПА ПА ПАЛАТКА - SORRY - BG Действителност
ШАМПИОНИ

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 28 сеп 2010 18:08

Ако си вкарат автогол в 6 минута и след това се затворим.Иначе шанса някой от нашите футболисти да вкара гол е нулев!

Върни се в “Архив”