Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: Разяснение за скандала Г. Славков - ДХ

Мнениеот Fallen_Angel » 22 фев 2009 16:18

емо73канар написа:Искам предварително да кажа ,че не се заяждам с никого с въпроса който ,ще задам,а той е:какво,ще стане ако вие родителите чиито деца тренират в ДЮШ спрете да плащате таксите за това,че вашите деца тренират в БОТЕВ,защо и вие самите не започнете с номерата на ДХ-С ,че сега нямате пари но той да не се претеснява вие всичко ,ще му "издължите". ;) ;) ;) ;) ;) ;) :oops: :oops: :oops: :oops:

Право казано :) Хайде да видим Сельо какво ще каже тогава?

BultraMan
Контакти:

Re: Кьде сте Пловдивски мьже?

Мнениеот BultraMan » 22 фев 2009 16:35

blue lagoon написа:Момчета от Пловдив: Един Левскар от София си позволява да пише вьв вашия форум. Надявам се да ме извините! Сьрцето ме боли като гледам достойни фенове на достоен отбор да страдат! Не знам кога ще свьршат мьките ви, но мисля че всичко е вьв ваши рьце! Не ми се сьрдете,но мисля че сега не е най-важното с кой Черноморец сте играли , както четох по някакьв от форумите ви! Важно е да се освободите! Важно е да намерите правилния начин да заемете достойно мястото което ви се полага вьв футбола! А именно до нормално сьздадените отбори,като Левски,Славия,Тича,Локомотивите от София и ще ме извините пак от Пловдив / но не този от Велбьжд Пловдив, а този истинския стария/ и може би и доста други ! Вие сте силни,вие сте горди,вие сте много, направете го! В противен случай ще играете дьлго с Черноморец но от Балчик! А ние истинските Левскари не искаме това! Искаме силен Ботев! Пьк който бие бие! Другият ще почерпи! :lol: :lol: :lol: !!!

РЕСПЕКТ :!:

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Мнениеот kamenitza » 22 фев 2009 16:59

blue lagoon написа:Момчета от Пловдив: Един Левскар от София си позволява да пише вьв вашия форум. Надявам се да ме извините! Сьрцето ме боли като гледам достойни фенове на достоен отбор да страдат! Не знам кога ще свьршат мьките ви, но мисля че всичко е вьв ваши рьце! Не ми се сьрдете,но мисля че сега не е най-важното с кой Черноморец сте играли , както четох по някакьв от форумите ви! Важно е да се освободите! Важно е да намерите правилния начин да заемете достойно мястото което ви се полага вьв футбола! А именно до нормално сьздадените отбори,като Левски,Славия,Тича,Локомотивите от София и ще ме извините пак от Пловдив / но не този от Велбьжд Пловдив, а този истинския стария/ и може би и доста други ! Вие сте силни,вие сте горди,вие сте много, направете го! В противен случай ще играете дьлго с Черноморец но от Балчик! А ние истинските Левскари не искаме това! Искаме силен Ботев! Пьк който бие бие! Другият ще почерпи! :lol: :lol: :lol: !!!

Ти просто си уникален ЧОВЕК ;) Не мога да повярвам,че този пост е на привърженик на друг отбор!
Поклон пред теб blue lagoo :!:

franchesko77
Контакти:

Мнениеот franchesko77 » 22 фев 2009 17:23

Поздравления за синия фен !!!
Дручко си е като идеш на мач да има какво да гледаш :)
Не да хрърляш топки по Ю.Галев -щото той човечеца не, че не си го заслужава понякога с поведението ... но .. жалка действителност !!! ПЛОВДИВ СИ Е ПЛОВДИВ - ВСИЧКО КРАСИВО ЗАПОЧВА ОТ ТУК :)
МАЛКО НЕСКРОМНО - ПРОЩАВАЙТЕ ЗА КОЕТО !!!
ПОЗДРАВИ ЗА ВСИЧКИ ЖЪЛТО-ЧЕРНИ СЪМИШЛЕНИЦИ !!!
поздравления за синия фен и обективизмът му :)

selby1912
Контакти:

Мнениеот selby1912 » 22 фев 2009 18:00

Евала за поста наистина,но всичко това са само приказки,към момента е невъзможно да се случи каквото и да било.Вие не разбирате,че единствения начин ДХ-С да е ВЪН от БОТЕВ,е да ги убием,а едва ли ще се намерят скоро хора,които да го свършат това,независимо,че нервите са изпънати до краен предел,но бъдете сигурни,ние няма да оставим нещата така,ако БОТЕВ не е свободен до мача с вас(Левски),то почти сигурно ще е изпаднал във "В" група(по обясними причини).Просто ние няма да допуснем мача да започне!

Потребителски аватар
LocoMotion

Мнениеот LocoMotion » 22 фев 2009 18:00

С последните две изречения съм съгласен Само да бие, който бие, с футболни средства, с красива игра, а не със съдийски подаръци, така характерни за т.н."софийски грандове", които виждаме, като излезат в чужбина какви са "грандове"!? Там " грандовете" стават като един спукан син балон много бързо! И пак добре познатия рефрен "Велбъжд"? Ами има навсякъде сливания, преименувания, промяна на собствеността на футболните клубове - това е нещо нормално! Защо за "Челси" не чуваме, че е всъщност "Чук"-Чукотка, като е собственост на Абрамович? Омръзна ми да пиша на толкова назадничаво мислещи хора в 21 век живеещи при това!? Истината е една - независимо кой или кои са собствениците, отборът, всеки един истински футболен клуб, е "собственост" на феновете си! Другите - собствениците, търсят имидж, слава, препиране на пари, концесии, индулгенции, правят си своя бизнес Те могат да се сменят, но отборът, емблемата, традицията, историята - това остава в сърцата на истинските фенове! :)

botev champion

Re: Разяснение за скандала Г. Славков - ДХ

Мнениеот botev champion » 22 фев 2009 18:40

Вижте таксите ги прибират треньорите за да пооправят мизерните си заплати.

Потребителски аватар
todi73
Контакти:

Мнениеот todi73 » 22 фев 2009 19:22

Прав си историята и традицйте са в основата на един клуб !
Но при вашето сливане с Велбъжд вие бяхте в "Б" група и трябваше от там да продължите след сливането за да запазите миналото и традицийте си и да не четете подобни мнения сега че сте Велбъжд ! Жоро Илиев пак щеше да ви купи титлата , така или иначе не я взехте още първата година ;)
Не се заяждам но това е истината ! Дано се спасят и двата отбора тази година .

Потребителски аватар
LocoMotion

Мнениеот LocoMotion » 22 фев 2009 19:52

Ботевисти, не се оставяйте да ви подстрекават шопи дали сте мъже или не сте мъже! Този,който, уж се пише за много обективен и позитивен, уж ви желае успех, всъщност иска да отпаднете от футболната карта на България с вашите непремерени решения и действия! Насочете агресията си единствено срещу Христолов - имате всички основания за това, но не вредете на отбора си, защото има все пак теоретични възможности да се спаси и да оцелее за елита на България-добър треньор и няколко добри футболисти! Пловдив се нуждае от поне два добри отбори, а защо не повече! Същата работата е и при нас, но ние ще се срещнем с футболистите, да им кажем, че ги подкрепяме, въпреки ръководството! И да направят каквото могат, ако могат! Не разбирате ли, че Христолов точно това иска - да го натиснете и отборът да изпадне в Б-група, или направо В-група - по малко разходи , а името и традицията ще му гарантира цената, пък и ще продаде каквото има за продаване! Без почти никакви разходи ще си вземе парите от традицията и името "Ботев"Пловдив!? Няма концесия, няма инвестиции, няма материални активи, с изключение на една червена кофа!? Това ли искате - цената ви да се равнява на една пластмасова кофа!? Продължавайки с протестите си натам вървите! Искам два силни ПЛОВДИВСКИ отбори, които да са в челото на класирането, да играят в европейските турнири и да шибат шопските "грандове" където ги хванат! :twisted:

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 22 фев 2009 20:11

Хайде да не почваме и тук разделение на Ботев, Локо и шопите......стига с тва деление, бре.Да не сме някакви клетки та сме тръгнали да се делим :D
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Върни се в “Архив”