Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Христолов докара Ботев до просия

Мнениеот Cesc Fabregas » 21 фев 2009 21:01

PB-1912 написа:
Cesc Fabregas написа:Децата му не са виновни за неговата простотия! :idea: А представи си,че нещо им стане,те отиват в панделата за дълго време! :!: Или ако ги хванат! :roll:

Прав си,не са виновни щото няма такива :idea:

Аз мисля,че има,а и дори да няма,как да го знам тва? :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Re: Христолов докара Ботев до просия

Мнениеот STENLI » 22 фев 2009 13:14

Гергов готов да купи Ботев

Бизнесменът Георги Гергов може да се окаже спасителен вариант за закъсалия пловдивски клуб Ботев, стана ясно вчера. През Novsport.com Гергов заяви, че ще се насочи към този вариант, ако пропадне възможността да купи другия градски клуб - Локомотив.
Гергов обясни, че ще се опита да вземе един от двата пловдивски отбора и ако това не е Локомотив, тогава ще се насочи към Ботев. Бизнесменът не пропусна да отбележи, че неговото желание е да помогне на футбола в Пловдив.
- Моето желание засега е да взема Локомотив и не съм се отказал от него - каза Гергов. - Все още мисля, че има шансове да закупя клуба. Ще изчакам нещата да се протакат и след това може би ще преговаряме отново. Те няма къде да ходят в момента. Моето желание е да помогна на футбола в Пловдив и ако работата с Локомотив пропадне, то тогава ще се насоча към Ботев. Засега изчакваме и ще видим какво ще стане.
Преди година Георги Гергов се ангажира като спонсор на Ботев, но след това прекрати финансирането.
Доскоро Гергов преговаряше със собственичката на Локомотив Галя Топалова, но двете страни не се разбраха за цената от 4 млн. лв.

7 дни спорт..........бла бла бла

blue lagoon

Кьде сте Пловдивски мьже?

Мнениеот blue lagoon » 22 фев 2009 13:27

Момчета от Пловдив: Един Левскар от София си позволява да пише вьв вашия форум. Надявам се да ме извините! Сьрцето ме боли като гледам достойни фенове на достоен отбор да страдат! Не знам кога ще свьршат мьките ви, но мисля че всичко е вьв ваши рьце! Не ми се сьрдете,но мисля че сега не е най-важното с кой Черноморец сте играли , както четох по някакьв от форумите ви! Важно е да се освободите! Важно е да намерите правилния начин да заемете достойно мястото което ви се полага вьв футбола! А именно до нормално сьздадените отбори,като Левски,Славия,Тича,Локомотивите от София и ще ме извините пак от Пловдив / но не този от Велбьжд Пловдив, а този истинския стария/ и може би и доста други ! Вие сте силни,вие сте горди,вие сте много, направете го! В противен случай ще играете дьлго с Черноморец но от Балчик! А ние истинските Левскари не искаме това! Искаме силен Ботев! Пьк който бие бие! Другият ще почерпи! :lol: :lol: :lol: !!!

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Re: Кьде сте Пловдивски мьже?

Мнениеот емо73канар » 22 фев 2009 13:56

Всички ние го искаме,НО има една пречка за това нещо наречена ДХ-С.Всички ние превърженици на този славен отбор се надяваме тази пречка да изчезне в най скоро време. :cry: :cry: :cry: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 22 фев 2009 14:01

Пичове,които сте пропьтували толкова километри за да сте с любимците си,не се надявайте, а го направете! Сигурен сьм че можете! Няма подарена свобода!

Потребителски аватар
nikytodorov
Контакти:

Мнениеот nikytodorov » 22 фев 2009 14:36

Bravo
1912!Първи се родихме,последни ще умрем!!!

mile_bg7

Мнениеот mile_bg7 » 22 фев 2009 14:45

Мафията движи всичко ,жалко че от привържениците нищо не зависи.

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 22 фев 2009 14:55

Радвам се, че все още има истински фенове и приятели на играта! Лошото е, че продължава пропаденот на БГ футбола... А за футбола в нашият град да не говорим...

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Re: Разяснение за скандала Г. Славков - ДХ

Мнениеот емо73канар » 22 фев 2009 15:05

Искам предварително да кажа ,че не се заяждам с никого с въпроса който ,ще задам,а той е:какво,ще стане ако вие родителите чиито деца тренират в ДЮШ спрете да плащате таксите за това,че вашите деца тренират в БОТЕВ,защо и вие самите не започнете с номерата на ДХ-С ,че сега нямате пари но той да не се претеснява вие всичко ,ще му "издължите". ;) ;) ;) ;) ;) ;) :oops: :oops: :oops: :oops:

Pachev
Контакти:

Мнениеот Pachev » 22 фев 2009 15:39

Радвам се че все още има обективни фенове, като Blue lagoon!Струва ми се че такива не останаха много!Да така е- всичко е в нашите ръце и само ние може да си помогнем!Ботев Пловдив ще го бъде каквото и да става защото ни има нас феновете!Горе главите горди канари! :)

Върни се в “Архив”