Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: Дембеле: Имам качества да играя във водещ тим в висшата лига

Мнениеот stannn » 25 сеп 2010 12:22

Щом Ливърпул и Челси са изпадащи отбори. Я да видим сега тия 20 гола. 4 или 5 от дузпи. Другите срещу отбори които ще отидат на разлика ако играят срещу Ливърпул или Челси, а дори и срещу Фулъм или Нюкясъл. Върви си купи хапчетата. Явно са свършили щом правиш сравнение между Англия и България.

Голмайстори
Име Отбор Мачове Минути Г А ж.к. ч.к
Флоран Малуда Челси 5 346 6 0 0 0
Димитър Бербатов Манчестър Юнайтед 5 432 6 1 1 0
Дидие Дрогба Челси 5 430 5 5 1 0
Саломон Калу Челси 5 232 4 1 0 0
Андрю Каръл Нюкасъл 5 441 4 0 1 0
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
BERBOPEDRO

Мнениеот BERBOPEDRO » 25 сеп 2010 12:31

pomiqrat написа:
BERBOPEDRO написа:ами то ти трябва да видиш Гарата иам 20 гола за 10 мача за най-добрия отбор в лига Европа,а оня има 5 гола вкарани само на изпадащите отборчета.влаз в чзс моето момиче

Искам да ми изредиш тези 20 гола за 10 мача. Миньор, Видима и АИК не се ли борят да не изпаднат :roll:

а останалите 10 отбора защо ги пропускаш ,кофти а ? гледайте си там мача с Монтана,и в паничката на големия не надзъртай,че после още повече боли
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 25 сеп 2010 12:33

BERBOPEDRO написа:а останалите 10 отбора защо ги пропускаш ,кофти а ? гледайте си там мача с Монтана,и в паничката на големия не надзъртай,че после още повече боли

Дано и футболистите мислят като теб. Много боли като паднеш от високо, а рано или късно и това ще стане.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 25 сеп 2010 12:45

BERBOPEDRO написа:
dindan написа:
BERBOPEDRO написа:ами то ти трябва да видиш Гарата иам 20 гола за 10 мача за най-добрия отбор в лига Европа,а оня има 5 гола вкарани само на изпадащите отборчета.влаз в час моето момиче,а и май не си виждал класирането в Англия ,там от години номер едно е Челси ,манджата е само един пълнеж на групата

Ами Бербатов и на Челси вкра,според твоите думи са изпадащи :mrgreen:

да вкара в мач в който Челси провеждаше разпускаща тренировка,а барбито се пънеше като че играе на световно първенство.абе ,жалка работа.той човека сам си призна,че се е провалил като футболист вий сега на сила хубост ще правите. оставете го човека да си почива там,то и без това вече е на възраст още година-две и съвсем никой няма да чуе за него

А ти и след 230 живота няма да стигнеш нивото му. Провалил си се ти. Ако е провал да играеш в Юнайтед и за теб да са платили 30 милиона или да ти дават по 100 000 паунда на седмица. Голям провал е да ти кажа. И аз искам някой ден да се "проваля" така. Я да направим едно сравнение между "Провала" Бербатов и Супер класата Дембеле. Единия играе в Англия, другия в България. Единия бележи на Нюкясъл, Челси и Ливърпул, другия на Миньор, Черно Море и Видима- Раковски. Единия е играл два пъти през кариерата си на финал на шампионската лига. Другия не е и помирисвал групова фаза. Единия е голмйстор на националния отбор на страната си за всички времена, другия даже не е и наясно коя му е родината, че и в националния отбор да играе. Та какво казваш за провалилия се Бербатов?

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 25 сеп 2010 13:00

BERBOPEDRO написа:ами както ти казах да си мишка и да се криеш във всеки важен мач го може само един,този на който като те гледам си готов и гъ*ъ да му излижеш ,а той в същото време и пет пари не дава за такива като теб.абе,жалка работа.

Жалкия си ти, че не признаваш постиженията на един от най -големите ни футболисти. Ако не са дузпите които ви дават почти всеки мач да не кажа и всеки Дембеле има точно 5 гола в А група. Колко има Бербатов в Англия? Май има с гол повече и то без да е бил дузпи. Само дето разликата в нивата между Англия и България е мнооооооооооого голяма. Назад да тръгнат след 1000 години няма да ги настигнем.

siniabulgariq
Контакти:

Мнениеот siniabulgariq » 25 сеп 2010 13:07

stannn написа:
BERBOPEDRO написа:ами както ти казах да си мишка и да се криеш във всеки важен мач го може само един,този на който като те гледам си готов и гъ*ъ да му излижеш ,а той в същото време и пет пари не дава за такива като теб.абе,жалка работа.

Жалкия си ти, че не признаваш постиженията на един от най -големите ни футболисти. Ако не са дузпите които ви дават почти всеки мач да не кажа и всеки Дембеле има точно 5 гола в А група. Колко има Бербатов в Англия? Май има с гол повече и то без да е бил дузпи. Само дето разликата в нивата между Англия и България е мнооооооооооого голяма. Назад да тръгнат след 1000 години няма да ги настигнем.

Не че нещо, ама Бербатов играе там 3 години..

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 25 сеп 2010 13:50

като се обобщят всички мнения до тук става ясно ,че Гара Дембеле is the best
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 25 сеп 2010 13:55

stannn написа:
BERBOPEDRO написа:СУПЕР ЗВЕЗДАТА на футбола Гара Дембеле наистина е на път да се окаже новият Дрогба.нашето момче има същият агресивен стил на игра и плюс това той не от този тип нападатели наречени мишка,както имахме доскоро един в нашия национален отбор,Дрмбеле бележи наред и на малки на големи,а не само на изпадащи и никомунеизвестни отборчета.не случайно и Матеус е настоял час по-скоро да се уреди въпроса на Гарата с българското гражданство.пожелавам успех на СУПЕР ЗВЕЗДАТА и нека БОГ да продължава да го благославя.

На малки и на големи къде? В А група. Не се заблуждавай, че тоя е на нивото на Бербатов. Ама какво да те убеждавам то при вас винаги са световните звезди на футбола. Николай Димитров, Георги Иванов, Наско Сираков, Божидар Искренов. Всичките до един мега звезди на световния футбол. Дембеле може да стигне до Висшата лига на Англия, но не и до отбор от ранга на Юнайтед или Челси.

Друго си е да взривиш "трансферния пазар" с:"Гранден в Блякпул за 1,5млн.!",нали? :oops: :oops: :oops: Темата е за Гара Дембеле,доколкото виждам.Ако много ти се говори за Бербатов,има други форуми(Ман Юн,Футбол-свят,Нац.отбор и т.н.).Айде...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 25 сеп 2010 13:59

Ако не забелязваш един твой колега заговори за Бербатов
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 25 сеп 2010 14:10

pomiqrat написа:Ако не забелязваш един твой колега заговори за Бербатов

Не е споменал Бербатов.Ако някой го "припознава" в определенията,написани в коментара,си е негов проблем.Да не отваряме дискусия в дискусията!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Архив”