Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Ако Левски премине групите на Лига Европа, мисля, че ръководството трябва да направи всичко възможно да вземе Паскал Борел под наем за пролетния сезон. Според мен в момента това е най-силният вратар в "А" група. Мисля, че той ще ни реши проблемите с вратарския пост.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
-
- Контакти:
blue avalanche написа:Blue_Girl написа:blue avalanche написа:Зимната селекция трябва да е прицелена в спечелването на титлата и атаката на ШЛ.Трябва още от сега да се реши кой си тръгват(не само през зимата,но и през лятото) и да се оглеждаме за заместници.не задължително извън отбора(школата).Абсолютно съм против отдаването под наем на добри юноши.НА НИЩО НЕ СЕ НАУЧАВАТ в разни слабаци!Кой да ги научи там?Лаптопа?Дуци?Ако някой е ненужен-да се продава,за да може момчето да си "гради кариерата" както сметне за добре!Ако е нужен-тука-с отбора!Да му се намира време(по 20-30 мин.) да поиграва.По-добре,отколкото да джитка 90мин. "футболче" по ливадки и полянки.Гледам някои "освободиха" набързо и Минев,и Щърков.И кво прайм после?Ще играем без ляв защитник,може би?Аз ли съм единственият(освен треньорите),който вижда потенциал в Калин?Асен също може да поиграва все по-често по "схемата" Чаворски-Киров".Тези тримата+Станчев,Митрев и Иса-ето ви една шесторка юноши,около които може да се гради бъдещия Левски.Добавяме Акалски(25г.)-ето ви една добра база за начало.Абе,какво стана с Балджийски?Нищо не чувам за него.Имаше потенциал в това момче!
Знам, че Балджийски е в Академик Сф до нова година.
Не им следя стартовите състави на Академик,но ми се струва,че не го пускат.Или е контузен,или дори при тези слабандурници не може да се наложи.Средно няма.Чудя се...
Възможни са и 3-те варианта, които спомена, все един от тях да е верен.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
-
- Контакти:
dodo7271 написа:Ако Левски премине групите на Лига Европа, мисля, че ръководството трябва да направи всичко възможно да вземе Паскал Борел под наем за пролетния сезон. Според мен в момента това е най-силният вратар в "А" група. Мисля, че той ще ни реши проблемите с вратарския пост.
А ето 1 алтернатива за 1 вратар, който е стабилен в изявите си.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- hristo1306
- Контакти:
Ако Левски премине групите на Лига Европа, мисля, че ръководството трябва да направи всичко възможно да вземе Паскал Борел под наем за пролетния сезон. Според мен в момента това е най-силният вратар в "А" група. Мисля, че той ще ни реши проблемите с вратарския пост.
да може но замяна срещу Снежинков № 39 май беше
да може но замяна срещу Снежинков № 39 май беше
-
Не мисля, че ни трябват кой знае, какви и колко нови попълнения !
Това разбира се при условие, че запазим сегашният състав и съответно, най добрите си играчи !
Единствено според мен, трябва да се търси още един центр. бранител и едно ляво крило със силен ляв крак.
Това липсва на Левски в момента .... и то не, като жизнено-важен приоритет, а по скоро, като алтернатива и конкуренция за тези позиции.
Това разбира се при условие, че запазим сегашният състав и съответно, най добрите си играчи !
Единствено според мен, трябва да се търси още един центр. бранител и едно ляво крило със силен ляв крак.
Това липсва на Левски в момента .... и то не, като жизнено-важен приоритет, а по скоро, като алтернатива и конкуренция за тези позиции.
- deepblue1963
Стига с тоя Борел,бе!Няма да ги правиме чорба,вратарите в Левски!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Една добра новина от спортал:
Спортният директор на Левски Георги Иванов заяви, че определено тимът няма да бъде разпродаван, заради вдигналите се цени на играчите след доброто им представяне в Лига Европа и "А" група. Гонзо разкри, че през зимната пауза, клубът може да се раздели с един-двама, но със сигурност на "Герена" остават Жоазиньо и Гара Дембеле.
"Няма да разпродаваме отбора. Може през зимата да се разделим с един-двама футболисти, но това със сигурност няма да са Жо и Гара. Клубът вече функционира много по-добре, защото миналата година беше пречистваща. През нея аз промених дисциплината и изисках от всеки един служител в клуба да прави всичко на 100%", коментира Георги Иванов.
Спортният директор на Левски Георги Иванов заяви, че определено тимът няма да бъде разпродаван, заради вдигналите се цени на играчите след доброто им представяне в Лига Европа и "А" група. Гонзо разкри, че през зимната пауза, клубът може да се раздели с един-двама, но със сигурност на "Герена" остават Жоазиньо и Гара Дембеле.
"Няма да разпродаваме отбора. Може през зимата да се разделим с един-двама футболисти, но това със сигурност няма да са Жо и Гара. Клубът вече функционира много по-добре, защото миналата година беше пречистваща. През нея аз промених дисциплината и изисках от всеки един служител в клуба да прави всичко на 100%", коментира Георги Иванов.
-
- Контакти:
Re: Оценете лятната селекция на отбора си
Щърков - 5
Дембеле - 10
Слори - не е играл
Грийн - 9.5
Младенов - 6.5
Акалски - ТРАНСФЕРЕН УДАР 10. Най добрия в БГ
Мюлдер - 10
Иванов - 7
Дембеле - 10
Слори - не е играл
Грийн - 9.5
Младенов - 6.5
Акалски - ТРАНСФЕРЕН УДАР 10. Най добрия в БГ
Мюлдер - 10
Иванов - 7
-
- Контакти:
Щърков-5.
Дембеле-10.
Слори-не е играл.
Грийн-7.
Младенов-8.
Акалски-Не е играл.
Мюлдер-9.
Иванов-6.
Дембеле-10.
Слори-не е играл.
Грийн-7.
Младенов-8.
Акалски-Не е играл.
Мюлдер-9.
Иванов-6.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
-
- Контакти:
futbolqga написа:Една добра новина от спортал:
Ще е страхотно, дано да бъде така!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!