20.09.2010 г. - 16 часа // Ч. Море - Левски // ст. Тича

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
John Terry
Контакти:

Re: 20.09.2010 г. - 16 часа // Ч. Море - Левски // ст. Тича

Мнениеот John Terry » 20 сеп 2010 19:35

MORSKI написа:
John Terry написа:Абе Morski вие ако имате 30-хиляден стадион мислите ли че ще го напълните някога???

Абе Тери, докога ще говориш глупости? Кзах ти, че сме имали 40 000 Гагаринм който се е пълнел винаги! Така, че точка.... Кога ще ти влезе в главата?
Друг въпрос е, че в днешно врее хората не ходят по стадиони- вие освен в ЛЕ кога друг път ще и сте пълнили Герена? :mrgreen:

Еми мачовете ни в Уефа и ШЛ през 2006....ООО да ти не гледаш ШЛ а "хусгварните" от Черно Море....А тоя Гагарин да не е случайно от времето на Аспарух ??

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 сеп 2010 19:35

levski_777 написа:
MORSKI написа:
John Terry написа:Абе Morski вие ако имате 30-хиляден стадион мислите ли че ще го напълните някога???

Абе Тери, докога ще говориш глупости? Кзах ти, че сме имали 40 000 Гагаринм който се е пълнел винаги! Така, че точка.... Кога ще ти влезе в главата?
Друг въпрос е, че в днешно врее хората не ходят по стадиони- вие освен в ЛЕ кога друг път ще и сте пълнили Герена? :mrgreen:

На мача с Локо София на Герена имаше 12 000. Това стига ли ти? Не, че е много ама за мач в Бълг. първенство е задоволяваща цифра! ;)

Ами то и ние на мач със Спартак, с вас, с ЦСКА , с Литекс сме по 8 000... На 10 000 стадион! Това все пак са си мачове със заряд!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 сеп 2010 19:37

John Terry написа:
MORSKI написа:

Еми мачовете ни в Уефа и ШЛ през 2006....ООО да ти не гледаш ШЛ а "хусгварните" от Черно Море....А тоя Гагарин да не е случайно от времето на Аспарух ??

Гагарин не е от времето на Аспарух, от времето на Адам е :mrgreen: Честно, уникални мнения и хора има във вашия форум! Тук дискусия не може да се води... Вие сте най-велики и отбор на България(във ваштъе глави).... Останете със здраве.....
И, да .. В ШЛ пълнехте стадионите, но главно заради Барса, Челси и Вердер.... Лично аз знам за доста хора от Варна, които отидоха точно заради тези отбори!

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 20 сеп 2010 19:42

MORSKI написа:АХхХАХАХА нещо си в заблуда.... Никой във Варна не чака следващия мач с вас ;) Това е само в главите ви! А , този ти коментар е ясен.. Ти най-нагло и безочливо си споделяш как се радваш, че са ви помогнали да ни победите... :mrgreen: КЛъде била пуинбликата ли? Че аз видях пълен стадион, ама ти как ше разбереш като не беше на стадиона? Или си тви фен, а?> Къде беше ти, защо не пдокрепи своя отбор, а? И вашата агитка също не наброяваше кой знае колко човека, така че....

Ами аз работя пич, аз не съм айляк, никой не ми дава пари... не мога да си позволя да отсъствам от работа... На толкова мача съм ходил на Левски, че ти е бедна фантазията, не само в България, ама кво има да ти обяснявам в някакъв форум какво правя аз... А иначе на стадиона от 8000 общо, 3000 бяха левскари... нещо да кажеш ?
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 20 сеп 2010 19:42

masona84 написа:
ni8 написа:Съдията можеше да я даде или не това е негово решение той е по близо от всеки, мое мнение е че дузпа има Дарко е първи и няма значение след неговата играс топката дали пиргов я удря защото Тасевски повече не може да играе с нея след като пада от съприкосновението, няма как да продължи да я владее, а защо пиргов му се хвърли така само той си знае. Да окача ръкавиците на пирона 3 гола му бутнаха в дамакинство.

В момента на съприкостновението топката е 1 метър в ляво от двамата,след като е избита от Пиргов дори и да няма съпрекосновение Тасевски не може да играе с топката

Ти наистина си кЬОрав.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 сеп 2010 19:49

sostenere написа:
MORSKI написа:АХхХАХАХА нещо си в заблуда.... Никой във Варна не чака следващия мач с вас ;) Това е само в главите ви! А , този ти коментар е ясен.. Ти най-нагло и безочливо си споделяш как се радваш, че са ви помогнали да ни победите... :mrgreen: КЛъде била пуинбликата ли? Че аз видях пълен стадион, ама ти как ше разбереш като не беше на стадиона? Или си тви фен, а?> Къде беше ти, защо не пдокрепи своя отбор, а? И вашата агитка също не наброяваше кой знае колко човека, така че....

Ами аз работя пич, аз не съм айляк, никой не ми дава пари... не мога да си позволя да отсъствам от работа... На толкова мача съм ходил на Левски, че ти е бедна фантазията, не само в България, ама кво има да ти обяснявам в някакъв форум какво правя аз... А иначе на стадиона от 8000 общо, 3000 бяха левскари... нещо да кажеш ?

Първо всеки може да се оправдае, тези 3000 които казваш( не 3000, 300000000 бяхте :mrgreen: ) данеби да са нямали работа, а?
Второ, не бяхте 3 000 не ставай смешен! Не бяхте напълнили изцяло клетката, тя е за 500 човека + 1500 максимум от 2 трибуни от по 700 човека и ставате приблизотелно 2 000.... Останалото си бяха моряци ;)

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 20 сеп 2010 19:54

MORSKI написа:
Първо всеки може да се оправдае, тези 3000 които казваш( не 3000, 300000000 бяхте :mrgreen: ) данеби да са нямали работа, а?
Второ, не бяхте 3 000 не ставай смешен! Не бяхте напълнили изцяло клетката, тя е за 500 човека + 1500 максимум от 2 трибуни от по 700 човека и ставате приблизотелно 2 000.... Останалото си бяха моряци ;)

Ти да не мислиш, че ти се оправдавам хахахахахаххаха Кой си ти, че да ти се оправдавам ? Кефа си ми остава, а за теб злобата, която се опитваш да прикриеш ...
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 сеп 2010 20:21

Главата си режа,ако левскарите на стадиона са били по-малко от 3000... Клетката си беше пълна,не ми говори глупости...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
сянка
Контакти:

Мнениеот сянка » 20 сеп 2010 20:24

Забелязвам,че никой от феновете на на другите отбори + част от тези на "синия" отбор НЕ виждат дуЗпа за "Левски"!!Смятай каква дузпа е!Доколкто си спомням на тези дузпи им викахте "велизарки"?Сега как ще се казват - "македонки" или "левскарки", може би?Лично мое мнение е,че няма никаква дузпа,но такава + дузпа за паднала обувка,за пирует от "Лебедово езеро",за удар от 2м в ръката на плонжирал защитник се дават само за един отбор в тая страна!!Вие си знаете кой е...
Илко Пиргов го каза много точно: "Миналата година заради претенции от същия отбор,с когото играхме днес, смениха цялата съдийска комисия и свикаха извънреден конгрес на БФС.Очаквам да видя сега какво ще стане".
И аз така.Ама що си мисля,че нищо няма да стане...

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 20 сеп 2010 20:27

Бях на стадиона от Варна съм и тотално надпяхме моряците ;)
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Върни се в “Архив”