rhaegar написа:[offtopic]Плакатът "Chaika Hools" кърти. Нищо против, ама ми е малко смешно.[/offtopic]
и кое му е смешното? Квартал на Варна до стадиона, пълен с моряци... Фракциявта е от там, е и? Няма нищо смешно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:[offtopic]Плакатът "Chaika Hools" кърти. Нищо против, ама ми е малко смешно.[/offtopic]
rembrant написа:Avenger написа:Абе вие май нещо недовиждате,Тасевски играе първи с топката,я изгледайте хубаво повторенията и тогава пишете
Стига сте коментирали с пристрастие нещата - погледнете реално на тях - гледах положението от всички възможни ъгли и 100 % ясно се вижда, че вратаря играе първо с нея, но винаги феновете гледат с този преиначен поглед, тъй като това е в полза на отбора им ...
MORSKI написа:Al_Abrashev написа:Само допингконтрол за тия обезумели дърводелци от Ч.Море.... Такова чудо скоро не се е виждало... Грозен терен,груба игра, затова големите играчи от Варна не могат да помиришат точка навън
а вашпите не бяха дърводелци, а.. Този Дембеле щеше да прати в болница няколко наши... Е то бва, бива да сте слепи, ама чак пък толкова... А за бавенето на играта ви няма какво д акажа освен- да си погледнете поустовете срещу Черноморец при победата ви и тогава да говорите кой играел селски.. Такова бавене при 2:3 скоро не бях гледал!
Avenger написа:rembrant написа:Avenger написа:Абе вие май нещо недовиждате,Тасевски играе първи с топката,я изгледайте хубаво повторенията и тогава пишете
Стига сте коментирали с пристрастие нещата - погледнете реално на тях - гледах положението от всички възможни ъгли и 100 % ясно се вижда, че вратаря играе първо с нея, но винаги феновете гледат с този преиначен поглед, тъй като това е в полза на отбора им ...
Абе бате не знам кой е пристрастен, ама честно вземи си купи очила щом и на повторения не виждаш как Дарко бута топката първи, но пак не казвам, че това е 100% дузпа. На първо гледане казах, че няма дузпа, сега от повторения се колебая, но по-скоро може да не се свири тази дузпа предвид че си я търси и не може после да отиграе топката(поне аз не бих я дал), но че Дарко е първи е вън от съмнения!!!!
ZelenOtbor написа:Е не просто не мога да повярвам. Сега се връщам от мача и бях точно в края на козирката от лявата страна и просто не мога да повярвам как съдията който беше точно на 5 метра от ситуацията даде дузпата. ПО-КРИСТАЛНА игра с топката на Пиргов нямаше просто как да има и този нещастник опорочи мача. Честита победа на Левски, макар че не бих казал, че я заслужиха с каквато и да била игра. Днес просто Сашо-шерифа не остави абсолютно нито една висока топка на прехваления Дембеле.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта