20.09.2010 г. - 16 часа // Ч. Море - Левски // ст. Тича
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Sofiaatowern
- Контакти:
Re: 20.09.2010 г. - 16 часа // Ч. Море - Левски // ст. Тича
Този мач единствено и само показа какъв див, прост и оскотял селянин е българинът, не липсваха и комични изпълнения и от двата отбора, не липсваше и кеч - въобще, "А" група рулира! Петков пак си каза тежката дума.. Само се надявам Жо да е добре.
Абе вие май нещо недовиждате,Тасевски играе първи с топката,я изгледайте хубаво повторенията и тогава пишете
[/quote]
Стига сте коментирали с пристрастие нещата - погледнете реално на тях - гледах положението от всички възможни ъгли и 100 % ясно се вижда, че вратаря играе първо с нея, но винаги феновете гледат с този преиначен поглед, тъй като това е в полза на отбора им ...[/quote]
Абе бате не знам кой е пристрастен, ама честно вземи си купи очила щом и на повторения не виждаш как Дарко бута топката първи, но пак не казвам, че това е 100% дузпа. На първо гледане казах, че няма дузпа, сега от повторения се колебая, но по-скоро може да не се свири тази дузпа предвид че си я търси и не може после да отиграе топката(поне аз не бих я дал), но че Дарко е първи е вън от съмнения!!!!

Стига сте коментирали с пристрастие нещата - погледнете реално на тях - гледах положението от всички възможни ъгли и 100 % ясно се вижда, че вратаря играе първо с нея, но винаги феновете гледат с този преиначен поглед, тъй като това е в полза на отбора им ...[/quote]
Абе бате не знам кой е пристрастен, ама честно вземи си купи очила щом и на повторения не виждаш как Дарко бута топката първи, но пак не казвам, че това е 100% дузпа. На първо гледане казах, че няма дузпа, сега от повторения се колебая, но по-скоро може да не се свири тази дузпа предвид че си я търси и не може после да отиграе топката(поне аз не бих я дал), но че Дарко е първи е вън от съмнения!!!!
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!
John Terry написа:zanio написа:joro_787 написа:Сигурно трябваше да му откъснат крака на Дарко , за да вземете да се съгласите, че има дузпа...
Важно е как се е стигнало до там - вратаря играе първо с топката - това е важно, всичко останало е на заден план.
Вратаря на Черно Море не игра с топката-Тасевски ги изпревари а после беше подсечен от Пиргов
Последен коментар, по напълно безмислената тема за дузпата.
Вратаря докосва първо/едновременно топката, а после краката на Дарко.
КОМЕНТАРИТЕ ТРЯБВА ДА СА НАСОЧЕНИ КЪМ ЦЯЛОСТНОТО СЪДИЙСТВО, А НЕ КЪМ КОНКРЕТНА СИТУАЦИЯ (ВСЕ ПАК СМЕ ХОРА И ГРЕШИМ).
КАТО ЦЯЛО МНОГО СЛАБ СЪДИЯ - СПЕСТЕНИ КАРТОНИ, ТОЛЕРАНС КЪМ ОТКРОВЕНО ГРУБАТА ИГРА, ДОПУСКАНЕ БАВЕНЕТО НА ИГРАТА, НЕ МОЖЕ ДА НАЛОЖИ АВТОРИТЕТ ПРЕД ИГРАЧИТЕ.
ТОВА Е ТАКА ВСЕКИ ДВУБОЙ ПОД РЪКОВОДСТВОТО МУ. СЕГА ПАК ЩЕ ГО НАКАЖАТ ЗА 2-3 МАЧА И СЛЕД ТОВА ЩЕ НИ ТРОВИ НЕРВИТЕ ОТНОВО.
СТИГА АМАТЬОРИ - ИСКАМ ПРОФЕСИОНАЛНИ СЪДИИ
Това стадион ли беше .. защо ли през цялото време си мислех,че "черноморци" се опитват с тези си влизания да извадят някой и друг картоф.
Победата е заслужена,даже и сладка .Дано само контузията на Жо не е сериозна.
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ !!!
[center]И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]BARCELONA MES QUE UN CLUB[/center]
[center]

[center]

[center]

[center]BARCELONA MES QUE UN CLUB[/center]
zanio написа:[
Стига сте коментирали с пристрастие нещата - погледнете реално на тях - гледах положението от всички възможни ъгли и 100 % ясно се вижда, че вратаря играе първо с нея, но винаги феновете гледат с този преиначен поглед, тъй като това е в полза на отбора им ...
с левскари не с епсори... Те винаги са прави

Чак ме избива на смях

Последна промяна от MORSKI на 20 сеп 2010 18:17, променено общо 1 път.
Al_Abrashev написа:Само допингконтрол за тия обезумели дърводелци от Ч.Море.... Такова чудо скоро не се е виждало... Грозен терен,груба игра, затова големите играчи от Варна не могат да помиришат точка навън
а вашпите не бяха дърводелци, а.. Този Дембеле щеше да прати в болница няколко наши... Е то бва, бива да сте слепи, ама чак пък толкова... А за бавенето на играта ви няма какво д акажа освен- да си погледнете поустовете срещу Черноморец при победата ви и тогава да говорите кой играел селски.. Такова бавене при 2:3 скоро не бях гледал!
Matthew написа:Това стадион ли беше .. защо ли през цялото време си мислех,че "черноморци" се опитват с тези си влизания да извадят някой и друг картоф.

Левски Завинаги
Matthew написа:Това стадион ли беше .. защо ли през цялото време си мислех,че "черноморци" се опитват с тези си влизания да извадят някой и друг картоф.
аз докато го гледах се сетих за една българска дума, която отдавна не съм чувал - аграр
Добър мач като резултат! Слаба игра, ужасен терен и с/у нас отбор, който практикуваше НЯКАКЪВ?!? спорт. Съдята беше слаб и изпусна мача. Дузпа за нас ИМАШЕ! А феновете на морето миналата година защо не викаха МАФИЯ?
Avenger написа:Абе вие май нещо недовиждате,Тасевски играе първи с топката,я изгледайте хубаво повторенията и тогава пишете
Абе бате не знам кой е пристрастен, ама честно вземи си купи очила щом и на повторения не виждаш как Дарко бута топката първи, но пак не казвам, че това е 100% дузпа. На първо гледане казах, че няма дузпа, сега от повторения се колебая, но по-скоро може да не се свири тази дузпа предвид че си я търси и не може после да отиграе топката(поне аз не бих я дал), но че Дарко е първи е вън от съмнения!!!![/quote]
Интересно как топката отиде към центъра на терена без вратаря да играе с нея ....
http://football.sportal.bg/video.php?video=26158
Последна промяна от rembrant на 20 сеп 2010 18:23, променено общо 2 пъти.
Шефът на НАП: „Само ЦСКА беше изряден...“