20.09.2010 г. - 16 часа // Ч. Море - Левски // ст. Тича

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Re: 20.09.2010 г. - 16 часа // Ч. Море - Левски // ст. Тича

Мнениеот Dobri » 20 сеп 2010 17:52

CTAHKO написа:
Dobri написа:смени и посоката на Тасевски и то на 360 градуса :) :) като сумираш градусите,се полу4ава дузпа за Левски :mrgreen:

Поне не пиши глупости.

Истината е, че съдията трябва да не води повече мачове. Не само заради дузпата (ако е само тя еди-дойди). Ръководи много лошо целия мач - позволява груба игра, спестява картони, дава компенсации и т.н. Личи си, че е връзкарче. В резултат - Черно Море недоволни (дузпата), Левски също недоволни (контузии). С тези корумпирани съдии това ще е хала на футбола ни. Трябва радикална промяна, но не като последната. Докато отборите свалят и назначават съдийските комисии, докато има съдии "на хранилка" или с търговски взаимоотношения с клубвете няма оправия. Изхода е ПРОФЕСИОНАЛНО СЪДИЙСТВО. Стига с тези аматьори.

добре де , при положение ,4е Тасевски стига първи до топката,и има контакт с вратаря,какво според теб трябва да свири съдията???

Аз за пръв път виждам подобна дузпа. Гледал съм стотици подобни ситуации и никога не е давана дузпа. Ако това е дузпа - то на всеки мая, ще има по 2-3.

Дузпа се дава, ако топката преодолее вратаря. В случая Пиргов я спря, т.е. няма дузпа.

ТОВА ОБАЧЕ НЕ Е НАЙ-ВАЖНОТО. Проблема е, че този "съдия" е бил наказван за грешни отсъждания комбинирани с лошо ръководство поне 2-3 пъти в миналото. Обаче е човек на някой и ще разваля мачовете и занапред.

ПП Добре, че коридата свърши.
Слаб мач, трагичен съдия - добре дошли в България :oops: :cry:

Потребителски аватар
kangas
Контакти:

Мнениеот kangas » 20 сеп 2010 17:52

много груби дърводелци :shock: дузпата си беше ок на100% спестени много картони за Ч.М да не реват толко!!!! а тва срещу Дарко си беше бодичек :)
Последна промяна от kangas на 20 сеп 2010 17:54, променено общо 1 път.
Левски Завинаги

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 сеп 2010 17:52

Тоя мач, все едно го бях гледал предварително ... :lol:
Познах, че ще е или равен, или много трудна победа за Левски.
Познах и стила на двата отбора .... ритане, блъскане, тичане и борба с голям мерак, за Черно море, и пестеливо, не особенно навито представяне за Левски.
От всичко това което видяхме на "Тича", най важното е, че взехме победата, след една вяла и уморена игра.
И въпреки това .... прекалено малка победа, с оглед голямата разлика в класите !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 сеп 2010 17:53

Сега като гледам повторенията, по-скоро няма дузпа. Може да се свири, ама определено не е 100%.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
bobbi
Контакти:

Мнениеот bobbi » 20 сеп 2010 17:54

Dobri написа:
CTAHKO написа:
Dobri написа:смени и посоката на Тасевски и то на 360 градуса :) :) като сумираш градусите,се полу4ава дузпа за Левски :mrgreen:

Поне не пиши глупости.

Истината е, че съдията трябва да не води повече мачове. Не само заради дузпата (ако е само тя еди-дойди). Ръководи много лошо целия мач - позволява груба игра, спестява картони, дава компенсации и т.н. Личи си, че е връзкарче. В резултат - Черно Море недоволни (дузпата), Левски също недоволни (контузии). С тези корумпирани съдии това ще е хала на футбола ни. Трябва радикална промяна, но не като последната. Докато отборите свалят и назначават съдийските комисии, докато има съдии "на хранилка" или с търговски взаимоотношения с клубвете няма оправия. Изхода е ПРОФЕСИОНАЛНО СЪДИЙСТВО. Стига с тези аматьори.

добре де , при положение ,4е Тасевски стига първи до топката,и има контакт с вратаря,какво според теб трябва да свири съдията???

Аз за пръв път виждам подобна дузпа. Гледал съм стотици подобни ситуации и никога не е давана дузпа. Ако това е дузпа - то на всеки мая, ще има по 2-3.

Дузпа се дава, ако топката преодолее вратаря. В случая Пиргов я спря, т.е. няма дузпа.

ТОВА ОБАЧЕ НЕ Е НАЙ-ВАЖНОТО. Проблема е, че този "съдия" е бил наказван за грешни отсъждания комбинирани с лошо ръководство поне 2-3 пъти в миналото. Обаче е човек на някой и ще разваля мачовете и занапред.

100% дузпа!!!

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 20 сеп 2010 17:54

vladitol написа:
Sword Coast Boys написа:И Тодор Боратков ще ми говори по бТВ за черното тото. Ай сиктир!!!

СМЕШНИК :mrgreen:

Смешник е няма спор!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 20 сеп 2010 17:55

Sword Coast Boys написа:
vladitol написа:
Sword Coast Boys написа:И Тодор Боратков ще ми говори по бТВ за черното тото. Ай сиктир!!!

СМЕШНИК :mrgreen:

Смешник е няма спор!

Реално погледнато ви надиграхме и заслужавахме победата ! Факт !!! :)
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 сеп 2010 17:55

Dobri написа:
CTAHKO написа:

Поне не пиши глупости.

не пиши глупости,дузпа се дава когато е спънат полеви игра4 в противниковото наказателно поле,дали е умишлено или неволно и дали топката е преодоляла вратаря е без зна4ение(пример:дузпата на ман юнайтед - ливърпул)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 20 сеп 2010 17:56

blue avalanche написа:Както казах:"Предпочитам грозна победа пред красив хикс!"

Победата ни не бе никак грозна

Потребителски аватар
zanio
Контакти:

Мнениеот zanio » 20 сеп 2010 17:56

Сравнително равностоен мач и съдийска грешка при дузпата - това по никой правилник не може да се каже, че е дузпа, но все пак може би реален резултат (казвам го като не фен на Левски :) ). Доста не свирени картони за двата отбора, но като цяло теренът предопредели начина на игра. За пореден път мач, който предразполага за голям футбол и красива игра, заради съдия и терен се превръща в поредното БЪЛГАРСКО "дерби" ....
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”