Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: Формата на елитната А група

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 19 фев 2009 23:31

tprodanov написа:Абе защо някой трябва да избира кои да са отборите ебаси? Ми които си заслужат.Догодина, вместо два, отпадат 4, не влиза никой и имаме 12. За мен е перфектно. Оттам нататък - който си се пребори да играе в А група, не който го избере някой, кви са тия предложения?

правилно..

Kouterman
Контакти:

Мнениеот Kouterman » 19 фев 2009 23:31

Според мен трябва да вземем за пример шотландският модел, най-подходяш и най-приложим e в БГ. :| :| :| :| :|

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 19 фев 2009 23:33

tprodanov написа:Абе защо някой трябва да избира кои да са отборите ебаси? Ми които си заслужат.Догодина, вместо два, отпадат 4, не влиза никой и имаме 12. За мен е перфектно. Оттам нататък - който си се пребори да играе в А група, не който го избере някой, кви са тия предложения?

Абе не може да изпаднат четири и да не влезне никой :lol: Тогава в Б група за какво ще играят, поне дай да се направи бараж, че да имат и шанс първите два отбора от Б групите да влязат в А група, едно баражче с 11 и 12 от А група ще реши проблема и с 4-ри изпадащи всичко е точно ;)
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 19 фев 2009 23:34

Тъкмо щях да пиша такова мнение :)
Само с едно не съм съгласен-ако през един сезон не влязат отбори от Б група,каква ще им е мотивацията изобщо да почват първенството,да събират футболисти,да правят селекция и т.н.Така цял един шампионат в Б група с еобезмисля. ;)
Изображение

Потребителски аватар
nikola28

Мнениеот nikola28 » 19 фев 2009 23:45

Не могат да пишат,не знаят български,тръгнали да мислят.Да не дава господ!
САМО СПАРТАК ВАРНА

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 19 фев 2009 23:47

Добре де, съгласен съм за баража, ОК, трябва да влезнат от Б група. Мисълта ми беше, че това трябва да става на естевствен принцип, без някой мастит чичко да се опитва да регулира отборите по незнам си къв критерии. Ако ще чурулинково от горно конаре да е!

ПП Никола, това точно до кого беше? :lol:

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 19 фев 2009 23:50

tprodanov написа:Добре де, съгласен съм за баража, ОК, трябва да влезнат от Б група. Мисълта ми беше, че това трябва да става на естевствен принцип, без някой мастит чичко да се опитва да регулира отборите по незнам си къв критерии. Ако ще чурулинково от горно конаре да е!

ПП Никола, това точно до кого беше? :lol:

Да, съгласен съм с теб.
Никола не го питай, той не е в час тази вечер :D
NON MOLLARE MAI

SS Lazio

Мнениеот SS Lazio » 20 фев 2009 00:03

Kouterman написа:Според мен трябва да вземем за пример шотландският модел, най-подходяш и най-приложим e в БГ. :| :| :| :| :|

бива. Само не ми е ясно как от Левски и цецека-то ша напраим Рейнджърс и Селтик - ако дадеш рецепта аз съм "за"

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 20 фев 2009 00:51

Според мен първото изискване за да играят в А група трябва да е стадиона. Вярно не можем да имаме изисквания като ФИФА и УЕФА, защото ще останат не повече от пет отбора, но трябва да има някакви цивилизовани условия. Не може да има стадиони, на които терените са картофени ниви, със съблекални по-мизерни от училищните, с трибуни без седалки и т.н.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Миланов пред трансфер???

Мнениеот Old_death » 20 фев 2009 06:48

Какво го плюете,момчето е от нашата школа и има място в отбора.Искаме да играят повече наши юноши,а като се появи и се наложи юноша,веднага е за изхвърляне.Според мен ако дават добри пари от сорта на 700-800 евро е добре за клуба,а и за него да го продадем,защото той играе десен бек и е заменим. ;)

Нямам нищо против да играе в Левски и до пенсия.Ваш кадър си е и му се радвайте,ама ми е мъчно,че заема само място в националния.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Архив”