Вече знаем що стадиона се казва Тича, щото само едно тичане им е останало ......
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
garfild8 написа:blue avalanche написа:Тези ще ни изпотрошат!Докато не изгонят някой няма да мирясат!Al_Abrashev написа:Здраво дърводелско ритане, както само Ч.Море си знае...... Ако нямаме контузии ще е чудо!
Вие защото ИЗОБЩО не ритате.Кой контузи Милен Петков на Герена,миналата есен,а Заков и Бижилов,кой ги оскати?Май бяхте вие,дето сега ми се възмущавате.
cocain4 написа:garfild8 написа:blue avalanche написа:Тези ще ни изпотрошат!Докато не изгонят някой няма да мирясат!Al_Abrashev написа:Здраво дърводелско ритане, както само Ч.Море си знае...... Ако нямаме контузии ще е чудо!
Вие защото ИЗОБЩО не ритате.Кой контузи Милен Петков на Герена,миналата есен,а Заков и Бижилов,кой ги оскати?Май бяхте вие,дето сега ми се възмущавате.
що не си на мача бе![]()
![]()
маи само тука си великият ултрас
смешк.....о
НКВД- написа:УУУУУУУУУУУУУУУААААААААААААААААААААА![]()
![]()
Стадо бизони тича на Тича, добре че нашите оцеляха !!!!!!!
![]()
![]()
Вече знаем що стадиона се казва Тича, щото само едно тичане им е останало ......
garfild8 написа:Кокаинчо,май не си ми чел постовете в нашия форум(не си длъжен наистина),ама да ти кажа.След отпадането от Калиакра,не съм стъпил на Тича,а преди мача с Чц на Тича,обещах публично във форума,че няма да ида на Тича,докато Велизар е треньор на отбора.
П.П.Смешко на смешко вика ли,бе?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта