Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Re: Разяснение за скандала Г. Славков - ДХ

Мнениеот terro » 19 фев 2009 21:00

Братлета, ако има нещо, което крепи селския толкова години, то е разединението ни!
Много яко се нападате, а с тая енергия, която хвърляте един срещу друг можехте да изринете селянина!Всички теми освен тая - как да изгоним вредителя са безсмислени!!!
Да, децата са изгонени и няма къде да тренират...да спрем да спорим кой е виновен!Ако с този акт - изгонването на ДЮШ, се е нанесъл пореден болезнен, компрометиращ удар в/у тоя изверг, то жертвата си заслужава.Защото е по-добре три месеца без терен да останат децата, но да престане тая гавра с тях, с нас и изобщо с всички милеещи за Ботев, веднъж завинаги.Относно създаването на нов отбор.....някой каза - когато нашите пра-прадеди са били под турско робство нали не са основали друга държава...няма да се предаваме!Никой не е по-голям от Ботев Пловдив!!!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 19 фев 2009 21:24

Значи викаш няма проблеми да фалираме клуба,ч е после да го възстановяваме с продаване на мачове, така ли? Защото стигнах до такъв извод, четейки малоумните ти писания. Аз питам каква е финансовата схема, по която ще се изпълнят мераците ви за златно време след изгонването на ДХ след фалит. А ти ми отговаряш, че схемата била ясна и ми изреждаш продавания на мачове, източвания и измами на бизнесмени. БРАВО!!! Някой ме нарече псевдоботевист... А ТОЗИ ЛУМПЕН КАКЪВ Е???

Kaкви източвания те гонят и измами,аз ти казвам с какво се издържа клуба в момента а не с какво трябва да се издържа и,че селю сега печели от продажба на мачове.Пък и ми е много страно защо не кажеш нещо за парите които бяха получени от КЦМ-то и Гергов или за тези от трансферите в последните 2 години и те ли са дошли след измами.Пари по голямата част от които не отидоха за отбора а потънаха в едни определени джобове,според тебе ако ги нямаше тези джобове и парите отиваха само за отбора дали сега щяхме да се борим да не изпаднем и дали децата щяха да бъдат изгонени на улицата?И преди да нападаш първо ми отговори на този въпрос отворко.

032canar1912
Контакти:

Мнениеот 032canar1912 » 19 фев 2009 22:42

Именно взетите от КЦМ и Гергов пари имах предвид, като казах източвания на бизнесмени, толкова ли не се сещаш? Истината е, че не трябва да се разединяваме, но има много неща, които не ми се нравят хич. Най-вече това, че доста народ се възползва от нашата мъка. Такива като Ирена Кръстева преди години щяха да ни се молят да дойдат в Пловдив, а не обратното. И не само те. Дори и някои от ветераните. Абе.... нямам думи вече. Искам да гледам пълни трибуни и един горд жълто-черен отбор, който не се страхува от никого!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 19 фев 2009 22:48

032canar1912 написа:Именно взетите от КЦМ и Гергов пари имах предвид, като казах източвания на бизнесмени, толкова ли не се сещаш? Истината е, че не трябва да се разединяваме, но има много неща, които не ми се нравят хич. Най-вече това, че доста народ се възползва от нашата мъка. Такива като Ирена Кръстева преди години щяха да ни се молят да дойдат в Пловдив, а не обратното. И не само те. Дори и някои от ветераните. Абе.... нямам думи вече. Искам да гледам пълни трибуни и един горд жълто-черен отбор, който не се страхува от никого!

Докато митю е тука ,няма да стане това което искаш.

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 20 фев 2009 11:19

032canar1912 написа:Тук доста хора говорят неподготвени, затова реших, че е добре да поясня някои неща. Дори самият аз в началото на скандала бях подведен от умишлената игра с думи на Георги Славков. Той каза - "всички си плащат, само ДХ не". Излиза, че само ДХ не плаща наем. Истината е, че НИКОЙ НЕ ПЛАЩА НАЕМ ЗА ТЕЗИ ОБЩИНСКИ НИВИ, КОИТО ЗАПЛАШВАТ ЗДРАВЕТО НА ДЕЦАТА. Това, което плащат е НЕ НАЕМ, А ТОК! Т.е. - сметките са натрупани от ток, а не наем. В такъв случай Енергото да отреце тока на съблекалните и да предприеме съответните съдебни мерки срещу ДХ. КЪДЕ ТУК Е МЯСТОТО НА Г. СЛАВКОВ? Като какъв се явява той? Подписал договор с ДХ, че Ботев ще ползва безвъзмездно лайняните ливади, но ще поеме сметките. Оттук нататък вече да се занимава Енергото. На какво основание СЛАВКОВ ТРЪГНА СРЕЩУ ДЕЦАТА? Това е все едно да живееш под наем някъде срещу наем дали 0 (като в случая), дали 10000 лв. (няма значение) и натрупаш сметки за ток, хазяинът да те изгони. ХАХАХАХАХ Нали уж има закони. Електрофикация да поеме случая. Пиша това не за да защитавам най-мразения от мен човек. Пиша го, защото като ботевист се чувствам длъжен да защитя клуба и феновете от поредния човек, който ПРАВИ ИМЕ НА НАШ ГРЪБ. Защото ЮНОШИТЕ СА ДЕЦА НА БОТЕВ, а не на Селския. Те са тези, които в един хубав ден ЩЕ ВЪРНАТ ИСТИНСКОТО В КЛУБА!

СЛАВКОВ, НЕ СТАВАЙ КАТО ПОЛИТИЦИТЕ! НЕ ИЗПОЛЗВАЙ НЕВИННИТЕ ЗА ЛИЧНИ ЦЕЛИ, КАКВИТО И ДА СА ТЕ!

Палячооо, палячооооооо!!!
Такива като теб са срам за феновете на Ботев. Ти вместо да се дразниш че детето ти или на който и да е детето тренира на тези ниви и няма нормални условия за трениране, ти си тръгнал обясняваш на хората колко е виновен Славков. Мърши, живи мърши сте. Вместо всички родители да възтанат срещу селския вие се сърдите на тоя и оня за дето децата ви не тренират. А тези ваще деца не заслужават селския и това което им предлага.

Ако поне малко милеете и живеете с идеята БПФК, мислете поне малко какво говорите(ако можете разбира се).

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 20 фев 2009 12:09

botev champion написа:Джими8 ти си завършен кретеноид,който няма доводи,а само плюе като камила.Що не питаш Чико защо се махна Славков.И СТИГА СИ СЕ КРИЛ ЗАД ГЪРБА НА ДРУГИТЕ БОТЕВИСТИ!И ако си свикнал да се надупваш на всякъде за да прогресираш,то не ни предавай уроците си на нас.

Защо казваш "ние" като говориш за себе си?Не виждаш ли че вие с 032canar1912 сте изолирани тука като мнения и мястото ви не е в тоя форум,поне не на Ботев?Толкова сте прозрачни че от километър се вижда че сте твърдо на страната на селския.А защо сте на негова страна,това вие ще кажете...И престанете да плюете Ботев и легендите на Ботев!Защото те ни радваха някога и ни караха да се гордеем че сме от Ботев,а не като сега.И какъв си мислиш че ще стане твоят син при Христолов?"Звезда" като Жоро Андонов или Кръстев?Да ти имам звездите!Ако такава звезда си мечтаеш да стане сина ти,ОК,дръж си за Христолов,плюй Славков,Бакалов и всеки който се опълчи на селския.Твоя си работа.
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 20 фев 2009 12:48

Тези двамата радетели за шлолата на Ботев, може да бъдат такива по две причини. Първо защото са хора на христолов, но те го изключват и за мен остава другата защото децата им са от връзкарите дето на друго място не могат да пробият, ако не е така кажете си имената и имената на децата, кой набор са та да ги видим тези големи бъдещи таланти. Другото много важно господа загрижени родители, дали вашите деца ще искат после да играят в такъв Ботев, какъвто е сегашния, имамем примера на много футболисти на които съцето им е жълто-черно и не искат да играят за друг отбор, но заради селянина и вас, които го подкрепяте играят за черно море, локо сф, сливен и др отбори. И като сте толкова загрижени другия път, като обявим протест срещу митьо елате целите семейства, покажете тогава, че милеете истински за вашите деца на дела, не само на думи.

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 20 фев 2009 13:18

Малко размисли и страсти от всичко прочетено последните седмици:
Общината гони децата на Ботев заради неплатени сметки за ток и вода. Лицето на общината като шеф на спорта се явява Славков. Наистина е ботевист, но трябва ли да рискува собствената си работа, заради нежеланието на селяка да си плати консумативите. А същите тези консумативи работят, следователно са платени. От кой, след като селяка не плаща, от общината(т.е. от нашите данъци/джобове). Какво се оказва, че селяка ползва терени без пари(за състоянието им да кажем, че е нормално), но не иска да си плаща и консумативите, а ние му се явяваме спонсор един вид. В същото време, казвате , че си плащате за всичко, освен за официалните екипи в ДЮШ. Доколкото съм запознат, отбора трябва да има собствена ДЮШ, за да има лиценз. "Собствената" ДЮШ на Ботев обаче ,реално е собственост на родителите, които си плащат, за да носят децата им официалния екип на Ботев. :shock: :shock: :shock: Ебати пародията. Със същия успех, аз мога да събера 20 деца някъде из страната, да се договоря със селския да ми даде официални екипи и да излизам като ДЮШ на отбора. :o Смях.
Вие като родители , вместо да плюете по всички,освен по селския, що не спрете децата си от тренировки. Закрийте ДЮШ на Ботев, защото реално това зависи само и единствено от вас. По този начин ще бъде нанесен сериозен удар върху селския, остава без лиценз дори и за Б група. Сега ще ме обвините, че така ще фалираме сами отбора си. Ами тогава изчакайте селския да го фалира. А после обвинете папата, че не е помогнал. Ако се съмнявате, че ще стане, то ще се убедите съвсем скоро. Той сам казва, че разчита на траншовете от ЦСКА. Да де, ама чорбата не искат да плащат, а да пратят свои играчи при нас и по-този начин да си покрият задълженията. Да де, ама и играчите не искат да дойдат при нас, докато селяка е начело, защото някои от тях този филм са го "гледали", но с друг"режисьор". А вие продължавайте да задоволявате собствените си амбиции и да плюете тези, които помагат в борбата против селския. Съгласен съм, че страдат децата, които не са виновни , но в този случай виновен е не Славков, а вие, родителите, които въпреки постоянното плащане за всичко около децата ви, което е задължение на клуба(селяка), не търсите отговорност от него, а плюете по всички наоколо. Ако не сте забелязали, точно по този начин той се крепи толкова време. Защото винаги си намира някой наивник дето да му играе по свирката, а когато селския се провали за пореден път, хвърля вината на същия този наивник, който му се е вързал на акъла. Продължавайте да му се връзвате на акъла, но да не се учудите, ако утре вие излезете виновни, че селския се е издънил за пореден път.

botev champion

Мнениеот botev champion » 20 фев 2009 15:05

Jimmy8 написа:
botev champion написа:Джими8 ти си завършен кретеноид,който няма доводи,а само плюе като камила.Що не питаш Чико защо се махна Славков.И СТИГА СИ СЕ КРИЛ ЗАД ГЪРБА НА ДРУГИТЕ БОТЕВИСТИ!И ако си свикнал да се надупваш на всякъде за да прогресираш,то не ни предавай уроците си на нас.

Защо казваш "ние" като говориш за себе си?Не виждаш ли че вие с 032canar1912 сте изолирани тука като мнения и мястото ви не е в тоя форум,поне не на Ботев?Толкова сте прозрачни че от километър се вижда че сте твърдо на страната на селския.А защо сте на негова страна,това вие ще кажете...И престанете да плюете Ботев и легендите на Ботев!Защото те ни радваха някога и ни караха да се гордеем че сме от Ботев,а не като сега.И какъв си мислиш че ще стане твоят син при Христолов?"Звезда" като Жоро Андонов или Кръстев?Да ти имам звездите!Ако такава звезда си мечтаеш да стане сина ти,ОК,дръж си за Христолов,плюй Славков,Бакалов и всеки който се опълчи на селския.Твоя си работа.

Имам чувството,че по-тъп индивид от теб няма.Мърльо,кого друг съм плюл освен Славков който е доказана мижитурка.И ти казах питай когото искаш от златните играчи на 80те и Чико,ако искаш.Изолирания трябва да си ти защото освен тъпотия нищо не лъха от постовете ти.Ти си най-близко до селяка,защото ми се виждате еднакво тъпи и елементарни и все искате да се криете зад някой и друг да ви е виновен.Колко пъти дойде някой от вас на мач на юношите ни.И ще ти кажа нито един.То ти и личи както на ника дон Румен.

botev champion

Мнениеот botev champion » 20 фев 2009 15:12

Don Rumen написа:Тези двамата радетели за шлолата на Ботев, може да бъдат такива по две причини. Първо защото са хора на христолов, но те го изключват и за мен остава другата защото децата им са от връзкарите дето на друго място не могат да пробият, ако не е така кажете си имената и имената на децата, кой набор са та да ги видим тези големи бъдещи таланти. Другото много важно господа загрижени родители, дали вашите деца ще искат после да играят в такъв Ботев, какъвто е сегашния, имамем примера на много футболисти на които съцето им е жълто-черно и не искат да играят за друг отбор, но заради селянина и вас, които го подкрепяте играят за черно море, локо сф, сливен и др отбори. И като сте толкова загрижени другия път, като обявим протест срещу митьо елате целите семейства, покажете тогава, че милеете истински за вашите деца на дела, не само на думи.

Ти колко юноши познаваш от школата ни господин Никой.Направи си труда да дойдеш на мач от школата ни и тогава съди кой какъв е.Пиша и за теб:ДЕЦАТА СА ИЗГОНЕНИ СЕЛЯКА КЪДЕ Е?КОЙ ПОСТРАДА?СЕЛЯКА ИЛИ ДЕЦАТА???????????????????????????????????

Върни се в “Архив”