Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

botev champion

Re: Разяснение за скандала Г. Славков - ДХ

Мнениеот botev champion » 19 фев 2009 15:33

Botevultra написа:Abe nali si imahme moderator. Za6to gi ostavqte tezi hora da razedinqvat fenovete? Selqnina 6te go prevyrnat v mesiq. Nie trqbva da zakriem celiq otbor te mrynkat za nqkvi livadi. Ako trqbva edna godina nikoi nqma da trenira samo i samo da mahnem tozi tumor ot Botev. A posle vsi4ko 6te si e po staromu i pak 6te imame 6koli. Stiga ste go bogotvorqli, tuk ne e mqstoto!!!

Ти да не си от доко Пд?И такова безумие не бях чул-да затрием целия отбор и после да го възкресяваме...........!Някъде да си чул такова предложение за български или чужд отбор?

032canar1912
Контакти:

Мнениеот 032canar1912 » 19 фев 2009 15:43

XAXAXAXAXAXAXAXAX, Botevultra!!!!!!!!! И ти ли си тоя месия, който ще възкреси клуба към славните времена? Откъде ще дойдат парите никой не знае. Може би пак да се нагъзим и да се продадем на Турция, а? Повдига ми се от лумпени като вас! Айде да закрием отбора, а след това - каквото стане! Браво! Ботевисти!

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 19 фев 2009 15:45

Ти да не си от доко Пд?И такова безумие не бях чул-да затрием целия отбор и после да го възкресяваме...........!Някъде да си чул такова предложение за български или чужд отбор?

Ами Фиорентина е възкресиха преди няколко години.По добре фалит и възкресение отколкото още 10-20 години ходене по мъките със селяка.
И стига сте се нахвърляли на Славков като лешояди на мърша,в тази страна има закони като не ги спазват да ги гонят,пък селяка нали е голям баровец да вземе да плати трите бона сметки и да се реши проблема.Защо не ги плаща селската гадина,защото разчита с помоща на такива като вас да прехвърли проблема в общината и той пак да се измъкне като някоя мръсна гадна мастия.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 19 фев 2009 15:53

XAXAXAXAXAXAXAXAX, Botevultra!!!!!!!!! И ти ли си тоя месия, който ще възкреси клуба към славните времена? Откъде ще дойдат парите никой не знае. Може би пак да се нагъзим и да се продадем на Турция, а? Повдига ми се от лумпени като вас! Айде да закрием отбора, а след това - каквото стане! Браво! Ботевисти!

Абе ей да не би селяка сега да дава пари от собствения си джоб за издръжката бе,миналата година ни издържаха КЦМ-то и Гергов,а тази от продажбата на Минев и Ходжата на ЦСКА плюс парите които измъкна от онази дето искаше да копува отбора.Да не забравяме и мачовете които продаде в края на миналия сезон,и наредения мач с Беласица есента.
Така че отбора явно доста добре си се издържа и без помоща на селяка.
Селю вън от отбора.

botev champion

Мнениеот botev champion » 19 фев 2009 15:53

samobotev написа:

Ами Фиорентина е възкресиха преди няколко години.По добре фалит и възкресение отколкото още 10-20 години ходене по мъките със селяка.
И стига сте се нахвърляли на Славков като лешояди на мърша,в тази страна има закони като не ги спазват да ги гонят,пък селяка нали е голям баровец да вземе да плати трите бона сметки и да се реши проблема.Защо не ги плаща селската гадина,защото разчита с помоща на такива като вас да прехвърли проблема в общината и той пак да се измъкне като някоя мръсна гадна мастия.

Това не са деца на селяка,а на Ботев Пд и не върви някак си да бъдат гонени от уж ботевисти.А въпросния Славков го познаваш само от вестници така,че недей много се пени за него.Доказа се още през 80те когато като лека жена напусна отбора ни и отиде в ЦСКА.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 19 фев 2009 16:11

Това не са деца на селяка,а на Ботев Пд и не върви някак си да бъдат гонени от уж ботевисти.А въпросния Славков го познаваш само от вестници така,че недей много се пени за него.Доказа се още през 80те когато като лека жена напусна отбора ни и отиде в ЦСКА.

Ами да плати тока селяка,както си го плащат всички други отбори,или аз да отида да го платя?
Защото ако го плати общината е все едно аз съм го платил,нали се сещаш от каде идват парите на общината?От нашите джобове,защото ако селю не го плати ще не ще общината ще го плати и съответно повече няма да пусне тези деца там.И кой е виновен тогава?
А за теорията ти колко лош е Славков много ми е интерсно ако на негово място беше някой Локомотивец какво щеше да разправяш,сигорно нещо от рода на колко ни мрази мръсния буфер и затова ни прави мръсно.И пак селю невинен

botev champion

Мнениеот botev champion » 19 фев 2009 16:24

samobotev написа:

Ами да плати тока селяка,както си го плащат всички други отбори,или аз да отида да го платя?
Защото ако го плати общината е все едно аз съм го платил,нали се сещаш от каде идват парите на общината?От нашите джобове,защото ако селю не го плати ще не ще общината ще го плати и съответно повече няма да пусне тези деца там.И кой е виновен тогава?
А за теорията ти колко лош е Славков много ми е интерсно ако на негово място беше някой Локомотивец какво щеше да разправяш,сигорно нещо от рода на колко ни мрази мръсния буфер и затова ни прави мръсно.И пак селю невинен

Ама защо винаги извърташ нещата.За селяка сме се разбрали,знаем,че той е виновен за упадъка на клуба ни.Но поне децата оставете да се радват на детството си и магията да носят жълто-черната фланелка.

Bliu-Bliu...
Контакти:

Мнениеот Bliu-Bliu... » 19 фев 2009 16:36

Ти явно искаш да ползваш Ботев като лунапарк за детето си.
Жълто-черната фанелка може да си я носи и на игрището в махалата.
Разбери, че човекът, който не си плаща, се казва ДХ-С.
Ако искаш детето ти да стане силен ботевист, работи за промяната в отбора.
Или ти стига да го забавляваш с жълто-черната фанелка в упадналата ни школа.
We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

СМЯХ - В БОТЕВ СИ ПЛАЩАТ, ЗА ДА ТРЕНИРАТ

Мнениеот STENLI » 19 фев 2009 16:41

Финансовото положение в Ботев става все по-кризисно. Днес се е наложило футболистите да извадят пари от собствените си джобове, за да се проведе тренировката на отбора. Причината е, че тя се е състояла в зала с изкуствена настилка под тепетата, която се плаща на час. Освен това на играчите се наложило да отидат до нея с личните си автомобили. Близки до Ботев разкриха, че работниците на стадиона вадили от собствените си джобове, за да плащат за нафта за косачките и другите машини.

Единствената причина за финансовата криза е желанието на Димитър Христолов да обезпечи клуба единствено от парите, които трябва да дойдат от ЦСКА. „Армейците” трябва да се издължат за трансферите на Саидходжа и Йордан Минев. „Трябваше да имаме по един транш за Муши до 15 януари и един за Минев до 10 февруари. До сега не сме получили парите. В момента съм в Италия и като се върна ще потърся среща, за да се разберем”, коментира Христолов, който си призна за финансовата криза.

Няколко от футболистите на Ботев пък се наложило да отидат и да живеят при свои съотборници, след като са били помолени да напуснат хотела. Причината е, че за техния престой не е плащано.

botev champion

Мнениеот botev champion » 19 фев 2009 16:45

Bliu-Bliu... написа:Ти явно искаш да ползваш Ботев като лунапарк за детето си.
Жълто-черната фанелка може да си я носи и на игрището в махалата.
Разбери, че човекът, който не си плаща, се казва ДХ-С.
Ако искаш детето ти да стане силен ботевист, работи за промяната в отбора.
Или ти стига да го забавляваш с жълто-черната фанелка в упадналата ни школа.

Първо ти ми кажи как работиш за промяната в отбора?Второ колко жалко е ботевист да смята отбора си за лунапарк.Ако изобщо си такъв.Да дигнеш ръка срещу деца си е най-малко изтъпление на болен мозък.Жълто-черната фланелка си я носи навсякъде и се гордее с нея,както и аз.

Върни се в “Архив”