ЦСКА - ПОРТО 30.09 20.00ч. БНТ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ПОДКРЕПА!
Не ви дразня в никакъв случай и автора на темата е много прав.
Вярно, Левскар съм, но това с подкрепата за отбора наистина е много важно, няма значение на кои отбор сампатизираш. Ето и едно доказателство, казано от футболист на противниковият отбор вчера Гент http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=157815

Re: ЦСКА - ПОРТО 30.09 20.00ч. БНТ
Победа за ЦСКА и първи три точки 

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Много зависи от следващите два шампионатни мача. Ако успеем да ги изиграем с 90% еднакъв състав, да могат да свикнат малко един с друг и вземем две победи, тогава стадиона ще е относително пълен - 27-30 хиляди и можем да се надявам на добър резултат. Иначе не мисля, че имаме шансове да вземем точка от Порто.
- aleks751226
- Контакти:
cska_vd написа:vs
Стадион:Васил Левски
Дата и час : 20.00ч. 30.09.2010
Телевизия която ще излъчва мача : най-вероятно БНТ
Излизаме за победа - пък каквото сабя покаже..
Вашите коментари..
и кой ни е тарана в атака приятел като снощи видя какво стана ,все пак успех АРМЕЙЦИ ,има много време до мача
!. Научих, че животът е корав, но аз сьм по-корав от него. Научих,че трябва да съм дявол, за да не ме пращат по дяволите..НАУЧИХ ГО, НО ПО ТРУДНИЯ НАЧИН!!!!И помнете - не е важно какъв е човек отвън, ако е пълен боклук отвътре...!
промени
промени
- Червени_шампиони
- Контакти:
На 30-ти всички да сме на стадиона и да помогнем на отбора да победи португалците! 1:0
САМО ЦСКА!
САМО ЦСКА!
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Нямате особени шансове с/у Порто, които като гледам са доста по-добър отбор от турчолята
Гуу написа:evgenimilenov написа:TheClub написа:[offtopic]Синият жалък синдром ОТНОВО разваля тема във форум ЦСКА!!!![]()
Жалко за вас, не можете да си напълните малкото стадионче, ние миналата година събрахме 30 000 на стадион с капацитет 42 000, а вие снощи... Един сектор целия празен![]()
![]()
![]()
[/offtopic]
А случайно ако не си разбрал този празния сектор е за гостуващите отбори ............ но това само ако не си разбрал , защото има вероятност да се правиш на прост !
Ама хората от Гент предварително си казаха, че няма да има гостуващи фенове. Вашите хора не можаха ли да пуснат "сини" фенове там ?
е те са пускали ама като няма фенове кво да правят ........
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
Avanti_Ragazzi написа:Allein написа:Айде, моля хора с тъмно-синя ориентация да не се обаждат. Радвайте се на победата си, не се бъркайте в ЦСКА
И кво лошо има да си тъмно син? Баща ми е левскар,дядо ми е левскар и аз съм левскар и децата ще са ми левскари.Това е,който не му харесва,че Левски е толкова обичан да си гледа работа щото и без това нищо не може да промени,щото той така искал!!!
Не трябва да се гордееш с това,че твоите роднини са ти промили мозъка за да бъдеш от този отбор.Аз съм от ЦСКА защото сам съм го решил.Баща ми е от вашият отбор но аз съм решил без някой да ми се бърка.Аз съм привърженик само на ЦСКА.Ти си сложил снимки на чужди отбори!!!Странно нещо е това правиш се на голям привърженик на своите а си голям чуждопоклонник.
Нищо общо нямате с Апостола
plamen_ol написа:Нямате особени шансове с/у Порто, които като гледам са доста по-добър отбор от турчолята
споко след мача с нас и те ще ти се виждат не толкова добър отбор .... както пред това динамо , шахтъор , леверкузен и т.н.
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ