ЛЕ, групова фаза: Левски - Гент // 16.09, 20ч. - Герена!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Enravota
Контакти:

Re: Линк за торент на ЛЕВСКИ-Гент

Мнениеот Enravota » 17 сеп 2010 09:46

Няма "сиид" дърпам с 12 кб в мен ли е проблемът :o :| :evil:

BG-BateGoyko
Контакти:

Re: ЛЕ, групова фаза: Левски - Гент // 16.09, 20ч. - Герена!

Мнениеот BG-BateGoyko » 17 сеп 2010 09:51

Здравейте, левскари! Поклон на отбора, на момчетата със сини сърца и на вярната им публика. Всичко снощи беше страхотно. Жалко, че си счупих крак миналата седмица и не усяпх да присъствам. Треперих пред телевизора, седнал на един стол с гипсиран крак. Крещях, окоражавах та сигурно и комшиите са ме чули даже. Треперих, както може би всички вас, при всяко докосване на Петков и при всеки корнер. А при третия гол толкова се зарадвах, че забравих че кракът ми е гипсиран и скочих да се радвам. Съответно рухнах като камък на земята, заради болката... и съответно при падането както се оказва сега от ренгеновата снимка съм си пукнал костица в лявата китка. Ама карай. Грийн, Гарата и Жо ще ги помня винаги. Поздрави на всички левскари. Нека приказката продължава.

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Re: Линк за торент на ЛЕВСКИ-Гент

Мнениеот messi7 » 17 сеп 2010 09:52

Aз го дръпнах вече и сийдвам, споко. ;) И сега си пускам мача, леле, не мога да осъзная още какво направи ЛЕВСКИ вчера! :)
Изображение

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 17 сеп 2010 09:53

Стархотно беше снощи на стадиона. Незабравимо преживяване. Каквото и да стане от тук нататък, тази година няма да се забрви с такива мачове. Снощи победихме един много добър отбор. Аз предполагах, че са добри, защото няма как слаб отбор да победи Феенорд. Тези стояха много добре на терена, комбинираха, показаха доста по добър футбол от АИК. И стреляха от всяко положение. Нашите правилно ги изчакваха, не бързаха да се хвърлят сляпо в атака, а чакаха момента. В Европа с такива равностойни отбори се играе така. Не е необходимо винаги да ги смачкаш, трябва просто да вкараш повече голове. Иначе има доста неща за корекции. Петков не е излязъл от дупката в която влезе миналата година и дори продължава да пропада. Вярно е, че шута за първия гол беше от много коварен, но все пак беше в неговия ъгъл, той хвана посоката и много се изненадах, че не можа да я избие. За разлика от шута при гола на Жо който беше в десятката и това го направи неспасяем. Петков показа несигурност и при други удари от далеч, при корнерите и при комуникацията с отбраната като цяло. Това мисля, че се превръща в хронична наша слабост този сезон, защото е налице и когато Митрев пази. И при него гола срещу Видима например се дължеше на лоша комуникация със защитата. Явно не се работи добре в тази насока и може би наистина е време да се потърси добър треньор за вратарите и брата на Боби да си ходи. Работа на вратаря е не само да хваща топката, но и да командва цялата защита. Снощи Петков беше толкова неуверен, и по едно време изглеждаше така, като че го е страх от топката. Добре, че те не се възползваха от всички тези наши недоразумения. Но пък напред компенсирахме с голове и то какви. Всички се раздадоха, а това оправдава грашките. Стадиона вече се пълни и така е когато се играе хубав футбол и има желание. Публиката усеща това и ще дойде на мач дори да загубим. Това е разликата от миналата година. Този мач беше страхотно шоу и не се забравя. А и показахме характер след като губехме на два пъти. Нещо което отдавна не се беше случвало. Хореографията на сектор Б беше супер. Ето това трябва да се прави вместо излишните димки и бомбички. Като свърши мача се сетих за предишните ни сблъсъци и белгийци. Нито Антверп, нито Аалст или Беверен ни надиграха, но отпаднахме. Снощи и ние не надиграхме Гент, но победихме. Явно съдбата си знае работата и ни върна това, което преди ни беше отнела. И то в точния момент. Този Левски заслужаваше това. САМО ЛЕВСКИ, ОЛЕ!!!
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
kangas
Контакти:

Мнениеот kangas » 17 сеп 2010 10:05

plamenst7 написа:Абе ние Акалски за трети вратар ли го взехме? Ех, ако вместо него бяхме взели Мболи.

тоя боклук Венци Стефанов никога нямаше да ни го даде на нас!!!100%
Левски Завинаги

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 17 сеп 2010 10:26

Хора, спрете да критикувате Гошо Петков. Наслаждавайте се на победите на Левски, наслаждавайте се на тези фантастични мигове. Ако всичко в отбора ни беше идеално, щяхме да сме европейски шампиони. Само си спомнете в какво състояние ни беше отбора преди една година. Спомнете си как играхме срещу много по-именити отбори от Гент - Лацио и Виляреал, и как ни късаха главите и как имаше по 5000 души на Герена. Вместо да критикуваме играчите, трябва да им кажем едно много голямо благодаря. Както и на Ясен Петров, но най-вече на Гонзо.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 17 сеп 2010 10:35

BG-BateGoyko написа: Жалко, че си счупих крак миналата седмица и не усяпх да присъствам. Треперих пред телевизора, седнал на един стол с гипсиран крак. Крещях, окоражавах та сигурно и комшиите са ме чули даже.А при третия гол толкова се зарадвах, че забравих че кракът ми е гипсиран и скочих да се радвам. Съответно рухнах като камък на земята, заради болката... и съответно при падането както се оказва сега от ренгеновата снимка съм си пукнал костица в лявата китка. Ама карай.

Пич ти както си тръгнал до края на груповата фаза трябва да си в гипсово корито и само очите да ти се виждат от превръзки и гипс.Карай я по спокойно.Все пак здравето е на първо място.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

PETZI

Докога Петков ще ми къса нервите???

Мнениеот PETZI » 17 сеп 2010 10:37

С този некадърник всеки удар от далече, всеки корнер, всяко центриране в наказателното поле са половин гол!!! Защо Гонзо и Ясен си играят с нашите нерви??? Защо взехме Акалски? Ако пускат Петков за да го продадат - правят голяма грешка!!! Много по лесно ще го продадат, ако го скрият и кажат, че е контузен и някой се излъже на старата му слава. Който го види нокога няма да го вземе!!!

Потребителски аватар
blanco
Контакти:

Re: Докога Петков ще ми къса нервите???

Мнениеот blanco » 17 сеп 2010 10:45

Да не би да очакваш Акалски да пази в тези мачове, та той не е пазил много отдавна, а Митрев го видяхме. На този етап няма алтернатива.

Потребителски аватар
nikolaeca
Контакти:

Re: Докога Петков ще ми къса нервите???

Мнениеот nikolaeca » 17 сеп 2010 10:46

Най-лошото е, че преди поне му вкарваха само от по 30 метра, а вчера освен това увисна и няколко пъти в малкото си наказателно и от това падна и втория гол. Неприятно е при една перфектно играеща защита вчера да допуснем два толкова леки гола. Според мен Божидар Митрев е най-добър сред вратарите на Герена и заслужава да му се дава все повече и повече шанс за изява и за трупане на опит...
Fortuna favet fortibus !!!!!!!!!

Върни се в “Архив”