ЛЕ, групова фаза: Левски - Гент // 16.09, 20ч. - Герена!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: ЛЕ, групова фаза: Левски - Гент // 16.09, 20ч. - Герена!

Мнениеот kartago » 15 сеп 2010 03:58

Доста хора вече ме познават, нито съм фен на "Левски", нито на "ЦСКА", но от сърце желая успех на всички БЪЛГАРСКИ отбори! Аз съм човек от морето, но от все СЪРЦЕ желая успех на "Левски", повярвайте ми, ако ги биете ще бъда един от най-щастливите!!!!...Успех!...

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 15 сеп 2010 08:54

Треньорът на Гент Франки Дюри е притеснен дали неговите защитници ще се справят с нападателя на Левски Гара Дембеле. Той съобщи това на брифинг вчера, два дни преди мача със "сините" от Лига Европа в София. "Този Дембеле нещо ме притеснява", каза Дюри. "Вкарва много голове, което не е добре за нас. Защитата ни ще има тежка вечер в София".

Дюри, който до 2007 година е работил като детектив в полицията, засипа Левски с похвали. "Гледах им няколко мача, силен отбор са", каза треньорът на белгийците. "Все пак обаче те са най-приемливият съперник в групата ни", заяви Дюри. "Надявам се от двата мача с тях да вземем поне четири точки. Това означава да ги бием поне веднъж и едно равенство. Мисля, че можем да се справим".

Дюри добави, че не само Дембеле е опасен играч от Левски. Той спомена и името на бразилеца Жоазиньо. Наблегна и на холандското присъствие в Левски. "Взели са нелоши играчи от Холандия - Мулдер, Грийн, Слори", каза треньорът на Гент. "Това означава, че отборът има класа. Някои от останалите играчи са млади, но ефикасни. Личи си, че Левски е във форма през този сезон и ще ни бъде трудно в София. Това е тим от топ ниво".

"7 дни спорт"

Мисля че думите са показателни. Левски е отбор от топ ниво! :P
Изображение

Blue_Girl
Контакти:

Re: След Левски - Гент

Мнениеот Blue_Girl » 15 сеп 2010 10:05

redbul написа:след мача пак цяла европа ще се чуди що за ЕВРОИДИОТИ са тия

Ама не разбрах за ЦСКА говориш, че като паднат утре ще са евроидиоти нали?
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Blue_Girl
Контакти:

Re: След Левски - Гент

Мнениеот Blue_Girl » 15 сеп 2010 10:08

valio_av написа:Аз пък ще празнувам вашата загуба,винаги когато падате правя луд купон.Пожелавам ви да паднете най-малко с 4 гола! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Аз също ще празнувам като загубите също с 4 гола от Бешикташ.
:lol:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 15 сеп 2010 10:17

messi7 написа:Треньорът на Гент Франки Дюри е притеснен дали неговите защитници ще се справят с нападателя на Левски Гара Дембеле. Той съобщи това на брифинг вчера, два дни преди мача със "сините" от Лига Европа в София. "Този Дембеле нещо ме притеснява", каза Дюри. "Вкарва много голове, което не е добре за нас. Защитата ни ще има тежка вечер в София".

Дюри, който до 2007 година е работил като детектив в полицията, засипа Левски с похвали. "Гледах им няколко мача, силен отбор са", каза треньорът на белгийците. "Все пак обаче те са най-приемливият съперник в групата ни", заяви Дюри. "Надявам се от двата мача с тях да вземем поне четири точки. Това означава да ги бием поне веднъж и едно равенство. Мисля, че можем да се справим".

Дюри добави, че не само Дембеле е опасен играч от Левски. Той спомена и името на бразилеца Жоазиньо. Наблегна и на холандското присъствие в Левски. "Взели са нелоши играчи от Холандия - Мулдер, Грийн, Слори", каза треньорът на Гент. "Това означава, че отборът има класа. Някои от останалите играчи са млади, но ефикасни. Личи си, че Левски е във форма през този сезон и ще ни бъде трудно в София. Това е тим от топ ниво".

"7 дни спорт"

Мисля че думите са показателни. Левски е отбор от топ ниво! :P

Определено е така, че Левски е отбор от Топ ниво.
8-)
Относно изказването на треньора им, че се надява да вземе поне 4 точки от нас, иска ми се да остане само с надеждата.
Дано ние да сме тези, които ще вземем точки от тях, а не те от нас.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Septemvri.fc
Контакти:

Мнениеот Septemvri.fc » 15 сеп 2010 10:56

Пичове билети за Б няма,няма и да пускат, ако някои се чуди. Иначе за В и А са останали само крайните блокове,тaкаче побързайте :P

Потребителски аватар
Zavinagisin
Контакти:

Мнениеот Zavinagisin » 15 сеп 2010 10:58

Някои знае ли колко билета са продадени до момента ?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 15 сеп 2010 11:17

Окончателно: Гаджев пропуска мача с Гент, ще почива 2-3 седмици
След направените обстойни прегледи на Владимир Гаджев стана ясно, че халфът ще пропусне мача на Левски срещу Гент, научи Гонг.
Както първи съобщихме още снощи, юношата на „сините” напусна заниманието предварително, защото усети болки в областта на прасеца. Тази сутрин Гаджев бе на преглед, който показа, че нещата не са безобидни.
При това положение Ясен Петров ще трябва да прекрои плановете си за срещата с белгийците. Въпреки че снощи тренира на облекчен режим, Дарко Тасевски ще е на линия за мача от Лига Европа. Със сигурност Петров няма да разчита на наказания Милиев и контузения Христо Йовов.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 15 сеп 2010 11:18

Zavinagisin написа:Някои знае ли колко билета са продадени до момента ?

Стадиона ще е препълнен

Потребителски аватар
tihomir_rs
Контакти:

Мнениеот tihomir_rs » 15 сеп 2010 12:33

sled kato biletite sa na privar6vane i za V sektor -kakva e cenata na bileti za G sektor.

PS:sorsy za shrifta
Изображение

Върни се в “Архив”