Sleepwalker написа:Blue_Lion написа:Добре бре народе искам да питам : С какво е доказал,че заслужава да играе в Левски ? Кое го прави по-различен от "поредния чужденец,дошъл в България,който в крайна сметка разцъква из дискотеките с няколко мацки,и мъртво пиян си кара БМВ-то по Цариградско" ? Разбирам някой от вас да го е гледал на живо или да е известен като Роналдо или Кака,та да се радваМе толкова на неговото пристигане ? Нямам против да дойде в Левски,но преди да е доказал,че заслужава да носи свещената за всеки един левскар,синя фланелка аз лично ще имам резерви към него !За това се чудя,не се заяждам...просто ми е интересно
И аз не съм много ентусиазиран от новината,но все пак кога за последно в Левски е дошъл чужд футболист с доказани от преди това качества?Всички чужденци,които са ни ставали любимци през годините,са идвали като пълни анонимници-Ричи,Бардон,Томашич,Рабех,Жо,Ингълс,Кабат,Дарко....Няма как да дойде някой известен,от който знаем предварително какво да очакваме.Така че стискаме палци да се окаже читав.
Като изключим Ингълс и Кабат другите са на Мъри - виж той има око за таланти !И той и Наско Сираков