Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: LEVSKI vzema Asus?

Мнениеот Blue_Lion » 17 фев 2009 19:02

Sleepwalker написа:
Blue_Lion написа:Добре бре народе искам да питам : С какво е доказал,че заслужава да играе в Левски ? Кое го прави по-различен от "поредния чужденец,дошъл в България,който в крайна сметка разцъква из дискотеките с няколко мацки,и мъртво пиян си кара БМВ-то по Цариградско" ? Разбирам някой от вас да го е гледал на живо или да е известен като Роналдо или Кака,та да се радваМе толкова на неговото пристигане ? Нямам против да дойде в Левски,но преди да е доказал,че заслужава да носи свещената за всеки един левскар,синя фланелка аз лично ще имам резерви към него !За това се чудя,не се заяждам...просто ми е интересно ;)

И аз не съм много ентусиазиран от новината,но все пак кога за последно в Левски е дошъл чужд футболист с доказани от преди това качества?Всички чужденци,които са ни ставали любимци през годините,са идвали като пълни анонимници-Ричи,Бардон,Томашич,Рабех,Жо,Ингълс,Кабат,Дарко....Няма как да дойде някой известен,от който знаем предварително какво да очакваме.Така че стискаме палци да се окаже читав. :)

Като изключим Ингълс и Кабат другите са на Мъри - виж той има око за таланти !И той и Наско Сираков :) На тях бих се доверил...досега не са сбъркали :) Прав си иначе,ако дойде в Левски и манталитета му поне малко се доближава до този на Седрик Бардон,то със сигурност ще ни стане любимец ! Но идеята ми е,първо да разкрие потенцияла си,после ще скандираме името му :) А й нали е криза,Батков що дава пари и по-интересното...от кога почна да го прави ?! :D :D
Изображение

besan_s
Контакти:

Re: Чужденец пристига в Левски до края на седмицата???

Мнениеот besan_s » 17 фев 2009 19:32

Асус или Азис ама маиче на Гари модела

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 18 фев 2009 09:04

Някой от вас, специалистите, не може ли да му намери клипове по Интернет и да пусне линк да го видиме?...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 18 фев 2009 12:39

Deliba6 написа:Някой от вас, специалистите, не може ли да му намери клипове по Интернет и да пусне линк да го видиме?...

http://www.youtube.com/watch?v=frBDITOXh-M :)
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
Astarot
Контакти:

Re: Вица на деня- Кокала готви трансферни удари

Мнениеот Astarot » 18 фев 2009 17:37

Mehanika написа:ЦСКА е номер 1 , плагиати мръсни

Което вие изплагиатствахте от ИВАНА :D Нужни ли са повече коментари... Пък тя го е изплагиатствала някъде от Сърбия, по навик ;)
Изображение

Потребителски аватар
Astarot
Контакти:

Мнениеот Astarot » 18 фев 2009 17:42

Много интересно :) Последният път, когато играх FM с Левски, го купих тоя момък :) Много стабилно играеше. Ама не знам що все си мислех, че е Израелец...
Изображение

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 18 фев 2009 18:00

Bully_Blue написа:
Deliba6 написа:Някой от вас, специалистите, не може ли да му намери клипове по Интернет и да пусне линк да го видиме?...

http://www.youtube.com/watch?v=frBDITOXh-M :)

Благодаря! От това, което видях разбирам, че играе отлично и с двата крака, има поглед върху играта и е техничар... Въпрос е в момента на какво ниво е и дали няма да се побългари прекалено бързо?!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 18 фев 2009 20:16

Astarot написа:Много интересно :) Последният път, когато играх FM с Левски, го купих тоя момък :) Много стабилно играеше. Ама не знам що все си мислех, че е Израелец...

Луд ли си да взимаш такива играчи в Левски, аз там взимах само звезди :) Взех онзи бразилеца от Леверкузен, Фабио и Рафаел да играят на местата на Лусио и Живко, нападател Фалкао от Ривер и др. звезди, Де Мариа от Бенфика, абе беше звезден тим. Стигнах 1/4 финал за ШЛ и биех много лошо ЦСКА :mrgreen:
NON MOLLARE MAI

joro_laneca
Контакти:

Re: Миланов пред трансфер???

Мнениеот joro_laneca » 19 фев 2009 01:52

Old_death написа:Аз гледам въпроса под малко по друг ъгъл.Да го продават,за да престанат да мъчат националния отбор с него!!!Докато не се намери някой балък да го купи,ще е твърд титуляр в национала :lol: Да го взимат,ако искат и в Челси!!!

Лошото е че не мъчи само нацоиналния, а и Левски. Оооофффф, да се маха възможно най бързо това недоразумение и всички да отдъхнем. ;) :lol:
А НИЕ СМЕ СИНИ ФЕНОВЕ МИЛИОНИ, ОБИКОЛИЛИ ВСИЧКИ СТАДИОНИ, РАЗБИЛИ ВСИЧКИТЕ ВИДОВЕ ОТБОРИ, ОБИЧАМЕ ВИ СИНИ ШАМПИОНИ....

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Левски иска служебна победа срещу Вихрен за Купата

Мнениеот Angoff » 19 фев 2009 10:11

Левски иска служебна победа срещу Вихрен за Купата

Вихрен, който е лишен от домакинство за мача с Левски, е бил длъжен да прати в БФС имената на два възможни стадиона, където да се играе срещата. това е трябвало да стане до края на ноември. Вихрен обаче са се забавили с три месеца, като и до момента не се знае къде ще се играе срещата. Наказанието за подобно провинение гласи - 3:0 служебна победа на Левски.

Много от рано почнахте...пък и чак такава сила да са Вихрен :lol: .

Тита АС да не се ослушват,ами да заяват стадион за ШЛ да не се чудят после,що отбора на власта,за пореден път ще играе по служебен път там дето не му е мястото :lol:

Батков пак ще спести някой от лев от разни разходки до Пловдив , хотели и т.н. от тая криза всички покрай подуенци ще пострадаме ей :lol: :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Върни се в “Архив”