Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Aptho
Контакти:

Re: Левски София - Динамо Минск

Мнениеот Aptho » 14 фев 2009 23:47

Peter написа:Какъв Николай Димитров, той е опериран!

Говоря за състава по принцип...

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: ИСТИНАТА ЗА ЛЕВСКИ

Мнениеот mike28 » 14 фев 2009 23:51

Виж може и да са глупости- нямам претенции да съм навътре в материята. Но определено мога да навръзвам нещата логически на базата на някои факти. При кого се случи онези двамата бразилци- големите звезди в ЦСКА да избягат? Не съм казал, че не сте имали пари- явно изтичаха някъде. На всички е ясно, че организация се прави с много пари и с хора. ЦСКА не можа нито един път да бъде стабилен в два поредни сезона, не можа дори да изкара толкова с един треньор. Отбора непрекъсанто е раздиран от скандали- не знам защо обикновенно само ваште стигаха до медиите всяка седмица. Илия Павлов мисля, че беше казал, че е налял към 500 милиона в отбора- къде са отишли обаче- за обновяване на Червено знаме , или на Панчерево, за Армията няма да говорим.
Това не е заяждане- винаги съм уважавал ЦСКА, но аз лично така съм видял нещата в този клуб за тези години.
И въпреки всичко, им се възхищавам, че успяха да намерят и продадат в чужбина младите тогава Петрови и Бербатов, при това след сезони с явно превъзходство на Левски.

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Re: Домо да си тръгва от Херта!

Мнениеот bor-don » 14 фев 2009 23:54

то работата става с опит. Как Валери ще натрупа опит като седи на скамейката непрекъснато? В Херта общо за по-малко от цял мач има вече 3-4 гола

Потребителски аватар
dimito
Контакти:

Re: Левски София - Динамо Минск

Мнениеот dimito » 15 фев 2009 00:08

Я погледнете кои е треньор на ЛЕВСКИ за този мач...........
Еи ТОМЕ /Томислав Русев/ да вземаш да им се скараш малко.....
Дори живота си да прекарам в мизерия и нищета, ЛВСКАР завинаги оставам ЛЕВСКАР дори и след смъртта...
В отбора си вярвам аз докрай, чака ни нов възход

STRANGER
Контакти:

Мнениеот STRANGER » 15 фев 2009 00:18

Истината е, че ЦСКА отстъпва много сериозно на медийния фронт. Настоящата медия е само една от брънките по веригата.
ЦСКА винаги е бил финансово най-мощния клуб. Не случайно винаги е доминирал на трансферния пазар. Винаги е давал многократно по-високи заплати от всеки друг клуб и е плащал в пъти повече данъци и наеми.
Примерите с Лео Лима и Соуса са неудачни. Това бяха играчи от калибър, който не е за "А"група и бяха подлъгани с обещания за участие в ШЛ. След като това не се случи, оставането им тук за родните мачове беше безпредметно.
Медийните подръжници на Левски , винаги са се стремели да използват превъзходството си и да поддържат постоянно високо напрежение на "Армията". Правят го къде по-явно , къде по-хитро и подло като Тометата.
Колкото до сътресенията от последните месеци, не забравяйте , че след като Митал си "взе шапката" през януари мин. година , ЦСКА ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА Е БЕЗ СОБСТВЕНИК, а от лятото и без ген. спонсор.
Друг в такава ситуация не би оцелял , те станаха шампиони.
На кредит ? - Да, но какво от това, ако се намери кой да го покрие .
На Герена също са имали /и май и сега/ проблеми, но ги прикриват.Това на пръв поглед е добре. Сваля напрежението.
Но подмолните течения понякога са по-опасни от бурното вълнение.
Те могат да причинят внезапни рухвания на иначе непокътнати на външен вид постройки.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 15 фев 2009 02:05

Многото трансфери по никакъв случай не означава финансова стабилност. За пране на кинти не сте ли чували? ЦСКА от 20 години, та и от преди това си е една пералня. Левски, особенно когато чорни беше тук и изсипваше парите с кофи едва ли не беше същото. Сега няма такова нещо - не щото морала на батков се е вдигнал, ми щото свърши далаверката от чорни.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Re: ще почне ли Домо титуляр??

Мнениеот Ticha » 15 фев 2009 02:22

Ако се класират за шампионската лига ще им трябва по-широк състав, но знае ли човек какво ще стане догодина...

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 15 фев 2009 02:55

"tuvarnakaptcatb" - Пърдя и сера пред очите си !
Що ли не се сещам какво виждаш!...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 15 фев 2009 03:06

Yasso написа:"Много сме силни", "мачкаме Звезда", "Жо им скри топката"...и така нататък, и така нататък.... :roll:

Но после идват пак евротурнирите и за кой ли път цъфва неизбежното - "Левски доказа, че е евроидиот" :!: :D

По твойта логика (ако изобщо имаш такава), ЦСКА са местните ( българските) идиоти?!!! А ти си българин, май!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 15 фев 2009 08:35

Да работи, да работи, да работи и търпеливо да чака своят шанс. В момента нападението на Херта играе перфектно и съвсем обективно е Домо да е резерва, а когато получи шанс важно е да вкарва както го прави сега. От другият сезон съм сигурен, че ще играе редовно, ако ли не ще направи добър трансфер като свободен агент. Важно е да е работлив и търпелив, за да не стане като с Благо- от Германия в Чечня!

Върни се в “Архив”