Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- a boy named goo
- Контакти:
Re: ИСТИНАТА ЗА ЛЕВСКИ
Не ти говоря за пряка схема за отнемане на лиценз, а просто за използване на неблагоприятната ситуация в ЦСКА от един доста хитър човек като Тодор Батков. Той като един добър адвокат,умело успя да използва момента и притисна лицензионната комисия, което доведе до отнемането на лицинза ни. На мен Батков не ми е виновен за нищо и не го обвинявам в нищо, главната вина в случая е на Александър Томов и тези, които тогава бяха около него, включително и Емил Костадинов, защото те бяха хората, които бездействаха
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Re: Домо да си тръгва от Херта!
Bully_Blue написа:Abe vie dobre li ste,na 23 godini imalo vreme,koga 6te igrae na 30 li?Edin futbolsit,ako e dobyr na 23 godini trqbva da igrae redovno.Spored men nai-dobre be6e da otide v Blackburn,za6toto v Angliq se zalaga na nalaganeto na mladi igra4i,a v Germaniq igraqt samo stari pu6ki,za6toto i pyrvenstvoto im ne e na takova visoko ravin6te,kakto be predi.Sorry za latinicata.
Стига с тази глупава Англия бе.Момчето играе в най-великолепното първенство и съвсем скоро ще е водещ играч на Херта.Повръща ми се като чуя за скапаното анлийско първенство.
В Херта току виж станал шампион на Германия.По-голем успех никога нема да постигне така, че да си тръгне от там ще бъде повече от глупаво!
- shevchenko
- Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
- Контакти:
0007 написа:АБе очаква се Воронин и там другия нападател(не се сещам) да напуснат лятото,защото им изтичат договорите
Воронин просто играе под наем от Ливърпул. но Херта искат да го купят. По-добре е Валери да остане в Херта защото току виж станат шампиони и един българин ще играе в шампиона на Германия. А сега Домо просто не е още на нивото. Нека се развива в Херта.

Спокойно ще му дойде времето, има качества момчето. Друг е въпроса, че трябваше след мача с шалке, като го искаха да го продадат, но те в левски освен да съсипват таланти друго не умеят. Помислете Вербатов колко играеше в леверкузен в началото, важното е че попадна в момента на добър треньор.
-
- Контакти:
KAKA ЖИ написа:абе този набеден за футболист събират ли му се 90 минути игра об6то
откакто е в германиа
да е 4ул ниакои ниакога лефскито да е изкарало западен футболист
то4но никога:P
а бе пич да ти кажа ЛЕВСКИ май в последно време продаде футболист в голям отбор
Ники Михайлов го продадохме на Ливърпул а вашите звезди играят по втора лига на Франция
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
Оставете го на мира . Пантелич е пред пенсия. Воронин ще се пробва пак в по-класен отбор.
Бундеслигата от година на година олеква.
Като гледам Байерн в ШЛ, изпитвам единствено съжаление.
Преди да го върнете в Левски, защо не го попитате дали иска ?
Бундеслигата от година на година олеква.
Като гледам Байерн в ШЛ, изпитвам единствено съжаление.
Преди да го върнете в Левски, защо не го попитате дали иска ?
Направо ме застреля с Ники Михайлов а за Домо грешката е че излезе прекалено късно а за да се адаптира е нужно бая време.Той езика не е научил още...вие искате да стане титуляр 

Re: ИСТИНАТА ЗА ЛЕВСКИ
Така вече съм съгласен. Не казвам , че Батков е светец и , че мазните му пръстчета нямат участие в цалата тази работа, но без дейното участие на Томов, Костадинов и БФС( или по-скоро бездействие), в което ръководнни постове имат хора като Орманджиев и Михов, личности свързани с ЦСКА - това нямаше как да се случи. Ама да ми казват, че само Левски и в частност Батков стоял зад всичко- няма как да се съглася.
ss_killer написа:KAKA ЖИ написа:абе този набеден за футболист събират ли му се 90 минути игра об6то
откакто е в германиа
да е 4ул ниакои ниакога лефскито да е изкарало западен футболист
то4но никога:P
а бе пич да ти кажа ЛЕВСКИ май в последно време продаде футболист в голям отбор
Ники Михайлов го продадохме на Ливърпул а вашите звезди играят по втора лига на Франция
Ти ме отрепа

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!