България - Черна Гора , Квалификация за ЕВРО 2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- controller
- Контакти:
- The Sailor Man
Re: Ще подкрепяме ли България срещу Черна Гора?
Много съм раздвоен за мача утре.Да подкрепяш това жалко подобие на отбор си е жива мъка,срам.Да подкрепяш този отбор значи да подкрепяш мениджърските крамоли,игричките на Перуката,Танас и техния послушко-Мъри.Да подкрепяш тях значи да легитимираш безкадърното идиотско управление на 4-тите в Света,които върнаха България на 4-то място,но вече отзад-напред.Да подкрепиш утре България значи да плюеш на тези квалификации,защото дори да се взема мача утре по случайност,то това ще е за лошо,тогава Мъри ще остане начело до мача в Уелс,където получаваме втория шамар и всичко свършва.Така или иначе този отбор с този треньор и шеф няма шанс да отиде на Европейско.По-добре е да изпием горчивата чаша на екс,бързо,но така ще има повече сътресения и не само Мъри,но и Танас ще си отидат най-после.Така може да се поиска и некъдърниците Перуката и Лечков(двете коси) да си заминат анблок.От друга страна истината е,че като нормален човек искам България да побеждава,искам да отидем на Европейско,искам да отида и аз там,искам да сме нещо повече от Албания,Грузия и тем подобни до които се приравнихме благодарение на Косите,Танас и Мъри.Не знам какво ще става утре,но аз още след Кипър си казах,че не подкрепям този отбор,този треньор и тези ръководители.Не и не.С всеки ден става все по-зле,ето,и Бербатов си замина преди време,виняха го за това,че не се раздавал,прехвърляха му някаква вина,а се видя,че Бербатов няма нищо общо с проблемите,те са другаде,не са и сред играчите.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"
На тая тема направо и е.ахте мамата
Айде наздраве и от мен,тази вечер съм на уиски,текила и бира
След 16 часа мощно БЪЛГАРИ ЮНАЦИ и 3-0 за България с два гола на Ивелин и един на Марто от пряк свободен

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Мъри и хората му най-накрая си признаха. В тяхната програма не влиза класиране за европейското, не влиза добра, достойна игра, не. Програмата им е да бият Черна гора. Ако стане - задачата е изпълнена, заяви треньорът вчера. Само дето не каза, че ще остане още две години и за следващата квалификация.
Съобщиха ни и кой е виновен за парцаливия вид на отбора и нещастната му игра. Виновни са запалянковците, защото не се гордеят с позора им.
От казанато става ясно, че тези или са полудели, или не разбират какво говорят, или са наглеци.
"7 дни спорт"
С кауна нямаме шанс, с тоя бостанжия постигнехме рекорд по загуби.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО, ПРОСТИЯ КАУН ВЪН!
Само един стадион е кръстен на агент комунист, това е стадиона в с.Подуене.
acmilan написа:На тая тема направо и е.ахте маматаАйде наздраве и от мен,тази вечер съм на уиски,текила и бира
След 16 часа мощно БЪЛГАРИ ЮНАЦИ и 3-0 за България с два гола на Ивелин и един на Марто от пряк свободен
![]()
Ми да ти кажа,грам не ни дреме за тоя мач,въпреки,че ще ходя...аз даже се чудя как има такива които се интересуват,че и прогнози дават и не знам си кво си

Ако има още някой на който му пука за Националния,го обливам с един по-топъл от мене,и после за охлаждане го черпавам с една студена Бира - ай !
Ирония му е майката...Why so serious ?

Blue_Lion написа:acmilan написа:На тая тема направо и е.ахте маматаАйде наздраве и от мен,тази вечер съм на уиски,текила и бира
![]()
Ми да ти кажа,грам не ни дреме за тоя мач,въпреки,че ще ходя...аз даже се чудя как има такива които се интересуват,че и прогнози дават и не знам си кво сиДай Боже да паднем (няма да стане ама...) и да няма много хора по трибуните..тогава ще е интересно!
Ако има още някой на който му пука за Националния,го обливам с един по-топъл от мене,и после за охлаждане го черпавам с една студена Бира - ай !

Само Черно море.
garfild8 написа:Blue_Lion написа:acmilan написа:На тая тема направо и е.ахте маматаАйде наздраве и от мен,тази вечер съм на уиски,текила и бира
![]()
Ми да ти кажа,грам не ни дреме за тоя мач,въпреки,че ще ходя...аз даже се чудя как има такива които се интересуват,че и прогнози дават и не знам си кво сиДай Боже да паднем (няма да стане ама...) и да няма много хора по трибуните..тогава ще е интересно!
[offtopic]Ти като идеш и не се съберете 4-а или не намерите карти,да вземеш да се наспиш хубаво,като онзи фен на вечното дерби.
За места,не се тревожи,ще има предостатъчно.
[/offtopic]
Абе не знам...аз се поуспах,и не можах да стана в 4 да отида пред касите да съм пръв...дано са останали 5-6 билета ! Гледам интереса е голям...

П.П. Пепел ти на езика...ще намерим още един за Белот !

Само Черно море.
garfild8 написа::lol: Блу Лион,разбирам,че пред касите на Васил Левски,хората са много повече,отколкото на гишетата за нови паспорти.Така ли?
Тълпите за УНИКАЛНИТЕ билети стигат чак до Плиска,ако не и до новия Мол на Цариградско ! Задръстванията са ужасни,стигна се и до физическа саморазправа...има и слухове за жертви ! Картинката е апокалиптична...

Blue_Lion написа:acmilan написа:На тая тема направо и е.ахте маматаАйде наздраве и от мен,тази вечер съм на уиски,текила и бира
![]()
Май пиенето ти идва в повечко,а

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.