Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sedem_!_dva

ВЕЛЕВ: СЛЕД МАЧА В НЕДЕЛЯ ...

Мнениеот sedem_!_dva » 13 фев 2009 15:06

ВЕЛЕВ: СЛЕД МАЧА В НЕДЕЛЯ ТРЯБВА ДА ЗНАМ НА КОИ ИГРАЧИ ЩЕ РАЗЧИТАМ
Валентин Грънчаров, Анталия 12 февруари 2009 16:55
.....................................................................................................................
Емил Велев счита, че след мача с Динамо Минск той трябва да знае с кои футболисти разполага и на кои ще разчита за през пролетта.

Това последно изречение от статията ми се струва доста странно :( Според мен Кокала трябваше вече да знае с какви футболисти ще разполага, след като до началото на първенството има две седмици, а не да се чака до последно дали Жо,Зе или Рабех ще бъдат продадени. Едва ли в един отбор от средна европейска класа, до която се стреми и нашия отбор ще се процедира по този начин и то с играчи, които през есента са били гръбнака на отбора и вече година се гради отбора на тях. Струва ми се, че доста неща в момента в Левски не са както трябва, а трансферната политика на отбора е пообъркана. Не трябваше ли да се разчита в контролните мачове повече на футболистите, които ще бъдат титуляри пролетния сезон, за да видим какво им е нивото :? До този момент Кокала не е пуснал един път титулярните си 11, на които смята да разчита, което за мен е обезпокояващо преди старта на втория полусезон. Нека всеки да каже своето мнение за подготовката :)
NON MOLLARE MAI

hiksigrek

Re: ВЕЛЕВ: СЛЕД МАЧА В НЕДЕЛЯ ...

Мнениеот hiksigrek » 13 фев 2009 15:17

Велев зачеркна 10 от Левски

13.02.2009
Спорт НетИнфо

Слабите изяви на дузина от футболистите на Левски по време на контролите в Турция, накараха старши треньорът на "сините" Емил Велев да направи вътрешна чистка, пише "Меридиан мач". Той обяви, че ще зачеркне поне 10 от играчите и занапред ще разчита на група от 15-16 футболисти.

До този извод Велев стигна, след като Левски изглеждаше много зле през второто полувреме на контролата със словашкия Спартак (Търнава). Мачът завърши 1:1, като след почивката лидерът в класирането не успя да създаде нито една сносна атака, а на терена цареше пълен хаос. Заплахата на Велев важи най-вече за халфовете Мирослав Иванов и Владимир Гаджев, защитникът Давид Бистрон, вратарят Божидар Митрев и нападателят Георги Христов, които играха на много ниско ниво срещу Спартак.

"Спирам с експериментите. Занапред ще разчитам на група от 15-16 футболисти. По време на първата част от мача със Спартак (Търнава) показахме добър футбол, но след почивката нещата бяха зле. Вкараха ни гол след ужасна грешка. Пуснах Давид Бистрон като вътрешен халф, но изявите му ме карат повече да не правя подобни експерименти", обясни Емил Велев, като напомни, че чехът е дошъл в Левски със статута на дефанзивен полузащитник, който може да играе и като централен бранител.

Треньорът на Левски обясни още, че не знае на кои футболисти ще може да разчита през пролетта, защото от ръководството на клуба са му казали, че вероятно в началото на следващата седмица ще бъдат продадени няколко играчи.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Re: Кой пита за мен?

Мнениеот edmon_dantes » 13 фев 2009 15:49

Хайде и от мен едно честито на новия модератор. С пожелания за по-малко работа и етичния и културен тон да вземат връх.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 13 фев 2009 15:53

hiksigrek написа:Велев зачеркна 10 от Левски

13.02.2009
Спорт НетИнфо

Слабите изяви на дузина от футболистите на Левски по време на контролите в Турция, накараха старши треньорът на "сините" Емил Велев да направи вътрешна чистка, пише "Меридиан мач". Той обяви, че ще зачеркне поне 10 от играчите и занапред ще разчита на група от 15-16 футболисти.

До този извод Велев стигна, след като Левски изглеждаше много зле през второто полувреме на контролата със словашкия Спартак (Търнава). Мачът завърши 1:1, като след почивката лидерът в класирането не успя да създаде нито една сносна атака, а на терена цареше пълен хаос. Заплахата на Велев важи най-вече за халфовете Мирослав Иванов и Владимир Гаджев, защитникът Давид Бистрон, вратарят Божидар Митрев и нападателят Георги Христов, които играха на много ниско ниво срещу Спартак.

"Спирам с експериментите. Занапред ще разчитам на група от 15-16 футболисти. По време на първата част от мача със Спартак (Търнава) показахме добър футбол, но след почивката нещата бяха зле. Вкараха ни гол след ужасна грешка. Пуснах Давид Бистрон като вътрешен халф, но изявите му ме карат повече да не правя подобни експерименти", обясни Емил Велев, като напомни, че чехът е дошъл в Левски със статута на дефанзивен полузащитник, който може да играе и като централен бранител.

Треньорът на Левски обясни още, че не знае на кои футболисти ще може да разчита през пролетта, защото от ръководството на клуба са му казали, че вероятно в началото на следващата седмица ще бъдат продадени няколко играчи.

Поредната порция глупости на един доказано чорбарски вестник :!: Все пак създател им е другаря Г.А. :!:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Re: Мъри честит рожден ден!

Мнениеот edmon_dantes » 13 фев 2009 16:02

ЧРД и от мен на най-добрият бг треньор в момента. Желая ти живот и здраве, класиране на националния отбор за световното (само ти можеш да го направиш) и един ден отново да се върнеш в отбора на сърцето ти и на нашите сърца - ЛЕВСКИ. Завинаги един от нас - МЪРИ.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 13 фев 2009 16:05

Ми...притеснителни са резултатите,играта и т.н. ! Поне с такова впечатление останах от коментарите на журналистите ! Но все пак,поне за титлата мисля,че имаме шансове,но повече ме интересува Европа,за където не съм много оптимист,но има време !
Изображение

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 13 фев 2009 16:21

Начинът по който играем е меко казано притеснителен...
Няма стил, няма хъс, има само кюскане...
от Кокала толова...

hiksigrek

Мнениеот hiksigrek » 13 фев 2009 16:50

UltraBlue написа:
hiksigrek написа:Велев зачеркна 10 от Левски

13.02.2009
Спорт НетИнфо

Поредната порция глупости на един доказано чорбарски вестник :!: Все пак създател им е другаря Г.А. :!:

къф вестник бе говедо
нет инфо информационна агенциа лелейййй
тва е целиа материал от които е взет цитат на кокала
http://sportni.bg/?tid=40&oid=2515883&cid=4302

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Re: Кой пита за мен?

Мнениеот angelov » 13 фев 2009 17:57

Честито на новия модератор, който и да е той. Много успехи с начинанието и по-малко работа. Ще перефразирам едно клише относно футболните съдии, колкото по-малко се забелязва модераторът, толкова по-добре си върши работата. Пич, ние, истинските левскари сме с тебе. Ако ти трябва подкрепа, разчитай на нас. Успех.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Живко Миланов = Дупката

Мнениеот delpi » 13 фев 2009 19:43

За съжаление трябва да признаем, че наистина Живко игра слабо или по-точно казано той игра на обичайното си посредствено ниво. Аз много се надявах Левски да го продаде тази зима, но не стана. Причината е ясна, просто няма кой да извади пари за подобен играч. Трябва и да признаем, че ако не беше Стоилов вече нямаше да помним този играч. Той наследи екипа на Мъри при неговия бенефис и така стана негова подлога с извинение за грубата дума.
Не мога да приема за правилни следните решения на Мъри:
1. Живко да играе отляво при положение, че не е играл на такава позоция а и отгоре на това имаш на пейката Ивайло Петков.
2. Благо да играе отляво при положение, че отдясно почти незабележим беше Мечо, а именно отдясно е силата на Благо.
3. Манолев е далеч по-полезен като атакуващ халф отколкото като бег. Видя се при нашия гол-страхотен пас към Попов. В мачовете си за Литекс Манолев беше използван от Петрович именно като атакуващ халф, но след него Йешич и Мъри са на друго мнение. Като по-добри варианти за десен бег предлагам Тодоров и като краен вариант Живко. Имам предвид от повиканите за последния мач.

Като цяло отборът стоеше значително по-добре отколкото срещу Сърбия, но да не забравяме, че Швейцария са пълни анонимници последните години и типичен пример за това е загубата им от Люксембург.

И все пак като се оправят Тунчев, Марто и Валери смятам, че отборът ще изглежда много по-добре. И не отписвайте Валентин Илиев. Според мен той е достойният партньор на Тунчев в центъра. Също така ако Мъри успее да върне Томашич няма да е зле.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Върни се в “Архив”