ВЕЛЕВ: СЛЕД МАЧА В НЕДЕЛЯ ТРЯБВА ДА ЗНАМ НА КОИ ИГРАЧИ ЩЕ РАЗЧИТАМ
Валентин Грънчаров, Анталия 12 февруари 2009 16:55
.....................................................................................................................
Емил Велев счита, че след мача с Динамо Минск той трябва да знае с кои футболисти разполага и на кои ще разчита за през пролетта.
Това последно изречение от статията ми се струва доста странно

Според мен Кокала трябваше вече да знае с какви футболисти ще разполага, след като до началото на първенството има две седмици, а не да се чака до последно дали Жо,Зе или Рабех ще бъдат продадени. Едва ли в един отбор от средна европейска класа, до която се стреми и нашия отбор ще се процедира по този начин и то с играчи, които през есента са били гръбнака на отбора и вече година се гради отбора на тях. Струва ми се, че доста неща в момента в Левски не са както трябва, а трансферната политика на отбора е пообъркана. Не трябваше ли да се разчита в контролните мачове повече на футболистите, които ще бъдат титуляри пролетния сезон, за да видим какво им е нивото

До този момент Кокала не е пуснал един път титулярните си 11, на които смята да разчита, което за мен е обезпокояващо преди старта на втория полусезон. Нека всеки да каже своето мнение за подготовката