България - Черна Гора , Квалификация за ЕВРО 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: Националите ни се надяват на подкрепа във вторник

Мнениеот percival » 05 сеп 2010 22:05

То на днешно време така стана че не се знае и по телевизията дали ще може да се гледа :)

А иначе и аз няма да отида на стадиона повече при това ръководство .

Мърдиьо е най бездушния и неспособен човек водил някога националния отбор ,верно ще кажете Стойчков и той както Мъди се учи в националния отбор но Стойчков е име във футбола и икона на българския футбол
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Re: Ще подкрепяме ли България срещу Черна Гора?

Мнениеот brat domingo » 05 сеп 2010 22:28

Captain Stottlemeyer написа:А бе хора, чета написаното от някои от вас и се сещам за думите на великия Ботев: ".... вий сте идиоти!" :evil: Какво значи Левскарски ФС, какво значи национален отбор, подчинен на интересите на клубен отбор?! Когато през 1994-та година в националния отбор имаше 7 играчи от "Левски", това попречи ли му да завоюва най-големия си успех в своята история?! :o Или някои от вас покрепяха само треньора Пенев, Ицо, Емо, Трифон, Балъка и останалите, които не бяха "сини" ?! :o Смятал ли е някой от вас (ама честно), че снощи имахме шанс срещу унизената в Южна Африка Англия, на която имахме нещастието да се изпречим първи на пътя?! Или забравихте, че в САЩ започнахме с 0:3 срещу Нигерия?! Повечето от вас са били много малки или изобщо не са били родени, но аз помня, каква помия се изля тогава върху целия отбор. :evil: После, всички бяхме съпричастни и задръстихме Цариградско шосе при посрещането на четвъртите в света. :lol: Айде моля по-кротко с крайните оценки и клубните пристрастия! :evil: Нека всички подкрепим нашите срещу Черна гора - голямата игра едва сега започва! :)

+1

no_name
Контакти:

Re: Да, аз ще подкрепя Националния отбор

Мнениеот no_name » 05 сеп 2010 22:35

viroglav написа:
Captain Stottlemeyer написа:
viroglav написа:Николай Михайлов бил добър ... А как да разбереме дали Владо Стоянов или Марио Кирев не са по - добри от него :?: Николай Михайлов е в този отбор само и единствено заради поста , който заема баща му в БФС :idea: Живко Миланов е там поради същите причини и заради същия човек :idea: Колко квалификационни цикъла трябва да изтърпим , за да се промени този комунистически модел на поведение :?: Живеем в условия на демокрация и е редно да можем да си казваме мнението по тези въпроси :idea: Режима на управление на БФС в момента е авторитарен , а Боби Михайлов се вживява в ролята на Тодор Живков :idea: Както беше и по времето на Иван Славков :idea: Писна ми , да си върнем българския футбол и да се гордеем с него , вместо да гледаме как го съсипват някакви бивши величия :!:

Ти не си в ред, съвсем сериозно! :lol:

Кое от тези неща , които съм написал ме прави неуред ? Щото не съм прочел и един смислен твой поуст ... То иначе е най - лесно да кажеш : "Ти не си в ред ...". Според мен ти не си у ред , щото нямаш собствено мнение и чакаш агент Бай Ганьо да ти моделира мислите.

аз само ще те попитам дали ники михаилов е титуляр в твенте заради баща си ?

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 05 сеп 2010 22:36

Някои искат подкрепа,а ние искаме победи...ама уви!!!!

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 05 сеп 2010 22:37

Вън шуробаджанащината от националния отбор :!: Тогава да искат подкрепа
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

interfan6
Контакти:

Мнениеот interfan6 » 05 сеп 2010 22:40

Националите с обръщение към българския народ
:Националите ни се надяват на подкрепа във вторник

Обръщение от мен към националите : АВЕ МЛЪКВАЙТЕ ВЕ ГЛУПАЦИ !!!!!!!!!

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 05 сеп 2010 22:43

И ние искаме победи и да се държите мъжки на терена ,когато не ви достигат чисто футболните качества ,ама няма ! Няма тогава и подкрепа !

ivaldo
Контакти:

Мнениеот ivaldo » 06 сеп 2010 00:03

Голямата перука иска да искара пари от националите тои си го и каза така ли ще ги подкрепят хората с безбожно скъпи билети .БФС да пусне билети по 2 лв и колкото и да ни е срам от националите ни може и да отидем.Няма идеи в играта няма желание безволеви същества на терена .Да викнат младежи от А група ще изорат терена ще си оставят сърцата и душата там ,и това е което искаме може да падаме но да е с чест и достоинство а не чавдар янков с 60мин за цял сезон и станислав ангелов но явно боби наско и лъчо танев трябва да продават играчи и да зимат процент докато е така в националния ще сме все по зле и по зле

Потребителски аватар
BigBGballZ
Контакти:

Мнениеот BigBGballZ » 06 сеп 2010 00:53

Те подкрепа, а ние победа!
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

viroglav
Контакти:

Re: Да, аз ще подкрепя Националния отбор

Мнениеот viroglav » 06 сеп 2010 01:18

no_name написа:аз само ще те попитам дали ники михаилов е титуляр в твенте заради баща си ?

Твърде вероятна версия е , че Николай Михайлов е закупен въобще от Твенте точно заради запазеното си място в националния отбор :!: Щото това ще държи цената му висока за в бъдеще и евентуално ще бъдат изкарани добри пари при препродажба. А ти ми кажи колко мача е изиграл въобще Николай Михайлов в кариерата си и с кой от тях доказа , че е готов да пази вратата на българския национален отбор по футбол :?: Зет му на Боби Михайлов също има запазено място от години в този уж български национален отбор :?: :!: А като сложиш и Боби Михайлов , че е шеф на БФС ми идва малко в повече този роднински възел :idea: Какво следва :?: Децата на някое друго бивше величие ли :?:

Върни се в “Архив”