България - Черна Гора , Квалификация за ЕВРО 2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Да, аз ще подкрепя Националния отбор
Само дето победите са на изчезване,а загуби БОЛ.Я от Кипър я от най-слабия отбор на Англия от Русия и т.н.С отиването си на стадиона подкрепяш както националният отбор така и тези,които го съсипаха.Така те ще си помислят,че могат да я карат по-старому и никаква промяна няма да се направи и тези квалификации ще си отминат и заминат ше дойдат следващите ще наложим пак "правилните" хора,които трябва да се продават и т.н.Не съм от София и няма как да отида на стадиона и да исках,но ако бях от там със сигурност нямаше да отида в този момент!!!!!И не забравяй,че никой не мисли и не иска България да пада.Просто искам(е) да се промени статуквото,което ни води до дъното,а това няма как да стане,ако не се бойкотират хората,които създадоха това статукво!!!!!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
- RobiVanPersie
- Контакти:
zlostar написа:Писна ми от малодушие! Да малодушие и тук не говоря за играта на националния отбор по футбол, а за малодушието на българския фен. Цял ден чета как ще се бойкотира и как някои ще се радвали България да падне за да си подаде Стоилов оставката. Искам да попитам тези хора Българи ли са? Дават ли си сметка, че всичко тепърва започва и че една загуба във вторник намалява шансовете ни за класиране до минумум? Това ли искате? Отново да гледате Европейско по телевизията? Да всеки го е яд от неуспехите, а те в последно време не са никак малко, но да и това го има в играта. Веднъж падаш, другия път биеш. За това си и фен, за да се радваш на победите и да те боли от загубите. Всеки сам си избира клубния отбор, но Националният ни отбор е само един и добър или лош това е НАШИЯТ национален отбор. Националния отбор на БЪЛГАРИЯ!!!. Затова аз казвам: ДА, АЗ ЩЕ ПОДКРЕПЯ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР!!!
Бях се отчаял,че вече няма българи!Но ето има малко истински българи!Точно ако в вторник ако загубим пак ще мечтаем за европеиско!И според мен 2рото полувреме играта ни беше добра ако играем по същия начи срещо Англия(Втория мач),Швеицария има шанс да се класираме!
-
- Контакти:
Re: Националите ни се надяват на подкрепа във вторник
loko-pd-fan написа:AnalBreaker написа:loko-pd-fan написа:Аз няма да подкрепям треньор ,провалил две квалификаций.
Също и ръководство,което търпи това.
За футболистите няма да говоря,те толкова си могат.
А иначе устите и претенцийте ни са големи.
Типично по български,нали?
Кои са тия двете квалификации?
Ти сигурно световното го гледа с нашите а?
А тая дето идва е сигурна с такава бъзлива игра нали?
Да ти кажа по твоята логика и следващия треньор на националния, ако ще и да е Гуус Хидинк е супер некадърник и е най-големия нещасник, който може да захвърли дипломата си, защото България няма да се класира и за Бразилия 2014. Защо не изгледаш още 2-3 мача и тогава отписвай отбора и треньора
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
Re: Националите ни се надяват на подкрепа във вторник
Спомням си какво беше през 1994 г. след мача с Нигерия - същото плюене, ругаене, първични реакции. Спомням си преди USA'94, когато загубихме там от Австрия и направихме равен с Швеция - все същите обидени, поругани, излъгани запалянковци. Пък после - друга песен! Първи в еуфориите, напълнила му се душата! Защо, и той не знае. Световният футбол не е като селската група - двама - трима каяци бабаити и един самобитен треньор да решават влизането в зоната, тук всеки иска да бие и има много идеи как да го направи, само с биткаджилък и мераклийски състав не става. Никой не казва защо не харесва Стоилов, какво точно в работата му не е добро, след като има националите на всеки три месеца само по веднаж. Как да се разбере добър или лош е? Какво не харесват на Ники Михайлов, шампионът на Холандия му има доверие, но експерта от Враца и Цалапица - не! Ами Живко Миланов - някой даде ли си труд да види в детайли как игра срещу Англия? Да не говорим за Божинов, за Попов и пр. Колко отбори имат широко скроен играч като Станислав Ангелов? Да се търсят ресурси само в състава, и то с тенденция да се вкарат лица на звук и картина, е искане на архаични хора. Искате резултати, победи - ами огледайте се, пращаме в Русия и Турция по първенюшки интереси що годе играчи, а ни ги връщат заякнали докери, със затъпен усет към тактиката. Опомнете се, не превръщайте собствената си повърхностност в куршуми, които стрелят далеч не където трябва. С амбициите си без никакво основание приличате на душевно болни, имащи нужда от спешно лечение. Обидени! На кого, извинете? Опомнете се, огледайте се, това ли е пътят от който ще се измъкнем от националното тресавище, в което сами се навлякохме с нашия мързел, простотия и хитроумност. Да не би в Аржентина, като им вкараха 4 германците, да завиха като пребити псета? Да не би австралийците да си направиха харакири, като ги биха германците с 4 - класираха си се хората! В Нова Зеландия ги обявиха за национални герои за 3 равенства с лишена от всякаква фантазия игра. Защо никой не подкрепя исканията си за оставки, конкретно обвързани с промени в играта на отбора, която да носи успех? Ако дойде Лагербак или Мортен Олсен, веднага ли ще запечелим - или и там ще захвърчат плюнките още след втория мач. Запомнете - никой в Европа и света не иска да губи и си търси начина, а ние - стани ти от синекурното място, та да седна аз или моят човек - и съответно да стане чудо. Няма да стане чудо, чудесата се изстрадват.
Toва не е моят национален отбор. Това е националният отбор на семейство Михайлови. Докато играят наши и ваши такива ще са резултатите. Левскар съм ...Няма да ходя на стадиона ... Вие си решавате сами .....
-
- Контакти:
p36o написа:Toва не е моят национален отбор. Това е националният отбор на семейство Михайлови. Докато играят наши и ваши такива ще са резултатите. Левскар съм ...Няма да ходя на стадиона ... Вие си решавате сами .....
Добре разбрахме го ! Щом се отказваш от националния тогава недей писа и във форума на отбора!
Един ИСТИНСКИ българин !
Както има една максима за Родината- " Родината не се обича защото е велика,а защото е своя" . Така е и с националния отбор - той се подкрепя защото е националния отбор на БЪЛГАРИЯ, не защото треньор се казва Ст.Стоилов. Всеки иска отбора да побеждава,но в спорта само с желание не става. Просто в момента между амбициите ни и възможностите ни има известно разминаване. Просто в момента ни липсват креативни футболисти ,но май нямаме избор и трябва да играем с това с което разполагаме.
AnalBreaker написа:p36o написа:Toва не е моят национален отбор. Това е националният отбор на семейство Михайлови. Докато играят наши и ваши такива ще са резултатите. Левскар съм ...Няма да ходя на стадиона ... Вие си решавате сами .....
Добре разбрахме го ! Щом се отказваш от националния тогава недей писа и във форума на отбора!
Не съм се отказал ... просто трябва трениор от чужбина, за който всички играчи ще са равни. Уж избрахме Михайлов за доброто на БФС ... При Батето се класирахме 2 пъти на световно и 2 пъти на европейско .. А за сега сме кръгла 0
Няма да съм на стадиона и въпреки, че много ми се иска на вратата да не е Михайлов, ще стискам палци както винаги. Ще се ядосвам и викам пред телевизора, а дай боже за някой гол в наша полза. Евала за темата!
Не няма да съм там , защото този отбор не го заслужава.
Не показа поне желание , малко игра , поне малко хъс и тн..
Да аз съм Българин и искам да мачкаме - но този отбор е пародия и те не заслужават и един фен да ги подкрепи .
Причини ......................... имаш ли няколко часа ?
Щом няма един свестен човек да вземе смело решение .
Не показа поне желание , малко игра , поне малко хъс и тн..
Да аз съм Българин и искам да мачкаме - но този отбор е пародия и те не заслужават и един фен да ги подкрепи .
Причини ......................... имаш ли няколко часа ?
Щом няма един свестен човек да вземе смело решение .