Принудих се да се регистрирам .... за да си кажа мнението.
По принцип в България всички са национални треньори или поне проекто национали ( в повечето случай нападатели).Всеки разбира от всичко най вече от футбол и политика. Някой задава ли си въпроса защо се пишат тия глупости от сорта : ще се радваме да дойдете , подкрепете българското и т.н.
АЗ НЯМА ДА ОТИДА НА МАЧОВЕТЕ НА НАЦИОНАЛИТЕ .... повече. Ходих , виках , бях унил след загуби ..... не мога да кажа че съм се радвал след победи, защото спомена за последната почти избледня (говоря за смислена победа не над някое джудже със сервитьори и валета в състава).Купувах си екипи на националния отбор ...общо взето ПРАУД ТО БИ БЪЛГЕРИЪН!!!
За да има публика на стадиона 11-те на терена трябва да покажат, че заслужават да носят националната фланелка по заслуги и то футболни, а не заради роднински връзки и приятели.
Това е от мен
България - Черна Гора , Квалификация за ЕВРО 2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Националите ни се надяват на подкрепа във вторник
Бате , Жилина , Дебрецен ,Тампере ,Антверпен,Аалст,Люцерн, Беверен, Олимпия - те всички победиха Левски и то срамно
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината
Добре бе хора...защо не обичате нац. отбор? Той не е на Наско, Мъри или някой друг. Митко Иванков беше виновен преди (слаб вратар от далече му вкарали гол и т.н.), Д. Бербатов беше виновен (не се раздавал, не вкарвал)- и двамата ги няма! Какво се промени? Много хора искаха да се махнат, пречели на отбора (особено Бербатов). това са ни възможностите. Аз ще бъда на стадиона, колкото и да не ви се вярва защото обичам НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ!
- loko-pd-fan
- Контакти:
Сигурно без този няма да има отбор а?
Така им е добре на ония отБФС ,щото чужденците не дават да им се бъркат нали?
Перуката да остави тези за децата ,дето искали много пари,нима нашето треньорче да взима по малко,как мислиш?
Относно Левски мисля,че го искахте та за това.
Така им е добре на ония отБФС ,щото чужденците не дават да им се бъркат нали?
Перуката да остави тези за децата ,дето искали много пари,нима нашето треньорче да взима по малко,как мислиш?
Относно Левски мисля,че го искахте та за това.
Докато шефове на клубове у нас са най-големите бандюги-футбол нЕма да имаме!
Като че ли в нещо сме прокопсали,та във футбола!
Като че ли в нещо сме прокопсали,та във футбола!
- boston celtics
- Контакти:
Правилно не се надяват
Ще паднем и срещу Черна Гора 100% съм сигурен и мЪри вън от националният,крайно време е вече 

Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
Да, аз ще подкрепя Националния отбор
Писна ми от малодушие! Да малодушие и тук не говоря за играта на националния отбор по футбол, а за малодушието на българския фен. Цял ден чета как ще се бойкотира и как някои ще се радвали България да падне за да си подаде Стоилов оставката. Искам да попитам тези хора Българи ли са? Дават ли си сметка, че всичко тепърва започва и че една загуба във вторник намалява шансовете ни за класиране до минумум? Това ли искате? Отново да гледате Европейско по телевизията? Да всеки го е яд от неуспехите, а те в последно време не са никак малко, но да и това го има в играта. Веднъж падаш, другия път биеш. За това си и фен, за да се радваш на победите и да те боли от загубите. Всеки сам си избира клубния отбор, но Националният ни отбор е само един и добър или лош това е НАШИЯТ национален отбор. Националния отбор на БЪЛГАРИЯ!!!. Затова аз казвам: ДА, АЗ ЩЕ ПОДКРЕПЯ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР!!!
boston celtics написа:Правилно не се надяватЩе паднем и срещу Черна Гора 100% съм сигурен и мЪри вън от националният,крайно време е вече
Пепел ти на езика!!!
Е какви българи сме ние,бе! Херо-вън! Пламен-вън! Стойчо-Вън! Ицо-вън! Мъри-вън! А тия ритнитопковците -ВЪТРЕ! Ами ето ти "Литекс"-тоя вън,оня вън,Мъри вън-те пак се окендзаха за Европа! Чужденци класни играт там:) Ами като шефовете купуват и продават мачове ,така ще е! Много интересно Тара какво ще го разпитват в УЕФА!
Re: Да, аз ще подкрепя Националния отбор
zlostar написа:Писна ми от малодушие! Да малодушие и тук не говоря за играта на националния отбор по футбол, а за малодушието на българския фен. Цял ден чета как ще се бойкотира и как някои ще се радвали България да падне за да си подаде Стоилов оставката. Искам да попитам тези хора Българи ли са? Дават ли си сметка, че всичко тепърва започва и че една загуба във вторник намалява шансовете ни за класиране до минумум? Това ли искате? Отново да гледате Европейско по телевизията? Да всеки го е яд от неуспехите, а те в последно време не са никак малко, но да и това го има в играта. Веднъж падаш, другия път биеш. За това си и фен, за да се радваш на победите и да те боли от загубите. Всеки сам си избира клубния отбор, но Националният ни отбор е само един и добър или лош това е НАШИЯТ национален отбор. Националния отбор на БЪЛГАРИЯ!!!. Затова аз казвам: ДА, АЗ ЩЕ ПОДКРЕПЯ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР!!!
+1
[center]
[/center]

Re: Да, аз ще подкрепя Националния отбор
Най-смисленото нещо пръкнало се в тоя форум днес...
"Some folks are wise and some are otherwise"
-
- Контакти:
Не виждам нищо българско във вас. Вие само искате да бием, ама не ставааааааа. Франция са на същото дередже, ако това ви задоволява, защо българинът гледа тоя до него да е зле, а не той да е добре. Просто се усрахте с тая шуробадженащина! Разбрахме го вече, но няма да се промени до края на квалификациите
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]