Англия - България 03.09.2010
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Sagittarius
Re: Перуци:Резултата не е реален!
Имам усещането,че този или е полудял от присадената си коса,или просто иронично се подиграва.Кое не му е реалното?Синът му извади 3 100% гола.Малкия Перуци беше най-адекватния ни играч на терена на Уембли.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Re: Спрете да ревете - вземете АНТИДЕПРЕСАНТИ!!!
L_Messi написа:Dobri написа:
Явно първенството ни е по-слабо от втора гръцка дивизия
Разгеле. Просто се дразня от малки момченца, които се прехласват по медийни звезди.
Тука излизаме много извън темата, но явно и турнирът Лига Европа, където Дембеле има 6 гола, също е по-слаб от гръцката втора дивизия. Алилуя![/quote]
ЛЕ, ама не точно ЛЕ. ЛЕ почва сега, другото са квалификации. На кои места са Калмар и АИК във Швеция? Колко е качествено шведското първенство?
Изобщо как може да сравнявате Гара Дембеле с Божинов, че даже и с Бербатов?
Re: 4:0- какво стана с "правилния футбол"
Levski_Valencia написа:levski32 написа:Единственият шанс е-треньор от чужбина,Янков,Илиан Стоянов,Пеев и Иванов да не си и помислят повече за националния и български паспорт за Гара....
И Миланов
Да!!!И Миланов! На тяхно място има доста футболисти-Минев,Гаджев,Вальо Илиев,Макриев и т.н.[/quote]
Миланов с какво не ви хареса днес и какво предложение имате за по-класен бек от него в момента?[/quote] Ако трябва да си призная,и в Левски ме дразнеше...Радвам се че се отървахме.А специално за мача с Англия,беше най-малко слаб от защитниците.Даже беше с класи над Манолев.Може би е много сигурен за мястото си в отбора...Не знам,но алтернатива има винаги,например братя Миневи, а Манолев и Миланов резерви.Но най-важното е нов треньор и то добър.Ектор Купер отиде в Грузия,за 500 000 евро на година.Мъри получава 600 000 лева на година.Разликата не е голяма за една национална федерация,но резултатите ще са несравними.Между другото,Грузия завърши 1-1 в Гърция.[/quote]
Миланов му е най-малкият проблем на националния отбор в момента според мен....човекът си върши работата на добро ниво....Много по-сериозно е положението при централните защитници....днес пак бяха попиляни...а за алтернативи не се сещам...може би Иво Иванов и Милиев ама май им е рано още....
Pe60 написа:Към младите феновете на "Левски":
Гара Дембеле е посредствен футболист. Преди да дойде в България има 10 гола от 82 мача ( 3 гола за Оксер Б, 3 гола в Лига 2 и 4 в гръцката втора девизия).
еми, аз имам приятели във Франция и като говорихме за групите на УЕФА, се оказа, че те знаят кой е Гарра и че е бил талантлив играч - точно на нивото идеален за нашия шампионат си е.
пп voroglav, не адвокатствам на Мъри (може да не ти се вярва, но след 1/4 за УЕФА казах на един приятел чорбар - е тия двамата никога не може да ги изгонят вече... ще има голяма мъка) Обаче не виждам кого, виж кво стана с Левски изгониха всички възможни треньори и накрая доиграхме сезона без треньор. А феновете "уволняваха" треньори още като се заговореше по медиите за тях. Понякога човек трябва да замълчи и да подкрепя другите... в България само пречим на някого да свърши нещо - тия "манекани" и да ги псувате по-добре няма да заиграят, ако ги подкрепите поне ще сте си свършили вашето като българи.
[center]
[/center]

- Sagittarius
Re: 4:0- какво стана с "правилния футбол"
Стига бе,има и малки отбори,ние сме такъв.С нас всеки уважаващ себе си състав си оправя головата разлика
.Зетчета,Пъпчасалия,всички те могат да играят на ниво ако тактически са добре построени,макар и посредственици ако има опитен треньор те поне няма да стават за смях.Днес първия гол беше щото още не бяхме загряли....втория-контраатака когато като селски отбор всички се юрнаха напред,третия - двама се скупчват на дясното им крило,което с един финт ги блъсна аха замалко един в друг и спокойно разстреля Малката коса,а четвъртия дойде пак след контра когато всички тръгнаха да бележат почетен гол....С една дума-селски футбол.

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
Dobri написа:L_Messi написа:Dobri написа:
Разгеле. Просто се дразня от малки момченца, които се прехласват по медийни звезди.
Тука излизаме много извън темата, но явно и турнирът Лига Европа, където Дембеле има 6 гола, също е по-слаб от гръцката втора дивизия. Алилуя!
ЛЕ, ама не точно ЛЕ. ЛЕ почва сега, другото са квалификации. На кои места са Калмар и АИК във Швеция? Колко е качествено шведското първенство?
Изобщо как може да сравнявате Гара Дембеле с Божинов, че даже и с Бербатов?[/quote]
Така де, Калмар и АИК са слабаци, а в гръцката втора дивизия са от гранд нагоре.
Бербатов е затворена страница за националния отбор, или обратното, все тая

Колкото до Божинов - мисля че за него важи онова изречение, дето е след възклицанието "разгеле" , но с тази разлика, че по него май никой не се прехласва. Нищо лично против него, просто това е положението. Да е жив и здрав и дано най-накрая да се разиграе в Серия А, а след това и да направи нещо повече в националния.
Re: Англия - България 03.09.2010
W84me написа:И Господ да ни е треньор хуя ще е същият!
минимум

не съм гледал мача

да поздравим момчетата ..пробваха се не можаха , кво' да направим сега това е положението замомента

Fool got a big advantage over educated man: he is always pleased with himself.
Същото ниво са - посредствини. В Гърция обаче защитниците им са на ниво, дори и при аматьорите им.
ПП Той Гарата няма право да играе за България, защото има мачове за юношите на Франция.
ПП Той Гарата няма право да играе за България, защото има мачове за юношите на Франция.
А аз най се дарзня от факта че в нашата мила татковина винги се делим на червени сини или бембени стига господа болни мозъци но явно това е болест в тази държава което е много жалко защо като толкова разбирате от футбол и политика не вземете власта и оправите футбола и държавата замислете се малко оооооооо забравих няма с какво да мислите само с пихтия в главите не става а за някой на които му е останало малко сиво вещество нека се замисли.А че има трески за деляне да не кажа по гадна дума за бфс и че цари шробадженащина това няма спор но само с мрънкане не става тебе и мозък.

Проблемът на Мъри и Наско Сираков не е в това, че не се справят добре като треньорско ръководство на националния отбор. Нито в това, че "не разполагат с качествен материал". Стоичков, Пената, Пл.Марков и те също се провалиха в предишни квалификации. Но те поне в началото, или поне в някакъв даден момент имаха подкрепа от всички. При Пената е ясно - той е симпатяга и всички го уважават, Стоичков най-много да го определим като "противоречива личност" , а Пл.Марков винаги е бил внимателен и дори безобиден. Докато дуетът СС е с прекалено ярко изразена клубна принадлежност и идентичност. При тях всичко се свежда до онези една-две години, в които накараха една част от България да лети в облаците от кеф, а друга - да проклина и да чака удобен момент, в който да вземе реванш. По този начин, Мъри Стоилов и Наско Сираков бяха обречени да бъдат мразени още от първата секунда, в която поеха каузата пердута, наречена национален отбор. Още преди мачът с Ейре в Дъблин. И така и до днес, когато воденият от тях отбор претърпя срамна загуба на Уембли, която, между другото не е нещо ново, както се казва - тоя мач сме го гледали и преди.