Англия - България 03.09.2010

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Перуци:Резултата не е реален!

Мнениеот Sagittarius » 04 сеп 2010 01:48

Имам усещането,че този или е полудял от присадената си коса,или просто иронично се подиграва.Кое не му е реалното?Синът му извади 3 100% гола.Малкия Перуци беше най-адекватния ни играч на терена на Уембли.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Re: Спрете да ревете - вземете АНТИДЕПРЕСАНТИ!!!

Мнениеот Dobri » 04 сеп 2010 01:49

L_Messi написа:
Dobri написа:
Явно първенството ни е по-слабо от втора гръцка дивизия

Разгеле. Просто се дразня от малки момченца, които се прехласват по медийни звезди.

Тука излизаме много извън темата, но явно и турнирът Лига Европа, където Дембеле има 6 гола, също е по-слаб от гръцката втора дивизия. Алилуя![/quote]

ЛЕ, ама не точно ЛЕ. ЛЕ почва сега, другото са квалификации. На кои места са Калмар и АИК във Швеция? Колко е качествено шведското първенство?
Изобщо как може да сравнявате Гара Дембеле с Божинов, че даже и с Бербатов?

levski32
Контакти:

Re: 4:0- какво стана с "правилния футбол"

Мнениеот levski32 » 04 сеп 2010 01:50

Levski_Valencia написа:
levski32 написа:Единственият шанс е-треньор от чужбина,Янков,Илиан Стоянов,Пеев и Иванов да не си и помислят повече за националния и български паспорт за Гара....

И Миланов

Да!!!И Миланов! На тяхно място има доста футболисти-Минев,Гаджев,Вальо Илиев,Макриев и т.н.[/quote]

Миланов с какво не ви хареса днес и какво предложение имате за по-класен бек от него в момента?[/quote] Ако трябва да си призная,и в Левски ме дразнеше...Радвам се че се отървахме.А специално за мача с Англия,беше най-малко слаб от защитниците.Даже беше с класи над Манолев.Може би е много сигурен за мястото си в отбора...Не знам,но алтернатива има винаги,например братя Миневи, а Манолев и Миланов резерви.Но най-важното е нов треньор и то добър.Ектор Купер отиде в Грузия,за 500 000 евро на година.Мъри получава 600 000 лева на година.Разликата не е голяма за една национална федерация,но резултатите ще са несравними.Между другото,Грузия завърши 1-1 в Гърция.[/quote]

Миланов му е най-малкият проблем на националния отбор в момента според мен....човекът си върши работата на добро ниво....Много по-сериозно е положението при централните защитници....днес пак бяха попиляни...а за алтернативи не се сещам...може би Иво Иванов и Милиев ама май им е рано още....

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 04 сеп 2010 01:51

Pe60 написа:
Към младите феновете на "Левски":
Гара Дембеле е посредствен футболист. Преди да дойде в България има 10 гола от 82 мача ( 3 гола за Оксер Б, 3 гола в Лига 2 и 4 в гръцката втора девизия).

еми, аз имам приятели във Франция и като говорихме за групите на УЕФА, се оказа, че те знаят кой е Гарра и че е бил талантлив играч - точно на нивото идеален за нашия шампионат си е.

пп voroglav, не адвокатствам на Мъри (може да не ти се вярва, но след 1/4 за УЕФА казах на един приятел чорбар - е тия двамата никога не може да ги изгонят вече... ще има голяма мъка) Обаче не виждам кого, виж кво стана с Левски изгониха всички възможни треньори и накрая доиграхме сезона без треньор. А феновете "уволняваха" треньори още като се заговореше по медиите за тях. Понякога човек трябва да замълчи и да подкрепя другите... в България само пречим на някого да свърши нещо - тия "манекани" и да ги псувате по-добре няма да заиграят, ако ги подкрепите поне ще сте си свършили вашето като българи.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: 4:0- какво стана с "правилния футбол"

Мнениеот Sagittarius » 04 сеп 2010 01:55

Стига бе,има и малки отбори,ние сме такъв.С нас всеки уважаващ себе си състав си оправя головата разлика :lol:.Зетчета,Пъпчасалия,всички те могат да играят на ниво ако тактически са добре построени,макар и посредственици ако има опитен треньор те поне няма да стават за смях.Днес първия гол беше щото още не бяхме загряли....втория-контраатака когато като селски отбор всички се юрнаха напред,третия - двама се скупчват на дясното им крило,което с един финт ги блъсна аха замалко един в друг и спокойно разстреля Малката коса,а четвъртия дойде пак след контра когато всички тръгнаха да бележат почетен гол....С една дума-селски футбол.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 04 сеп 2010 01:57

Dobri написа:
L_Messi написа:
Dobri написа:

Разгеле. Просто се дразня от малки момченца, които се прехласват по медийни звезди.

Тука излизаме много извън темата, но явно и турнирът Лига Европа, където Дембеле има 6 гола, също е по-слаб от гръцката втора дивизия. Алилуя!

ЛЕ, ама не точно ЛЕ. ЛЕ почва сега, другото са квалификации. На кои места са Калмар и АИК във Швеция? Колко е качествено шведското първенство?
Изобщо как може да сравнявате Гара Дембеле с Божинов, че даже и с Бербатов?[/quote]
Така де, Калмар и АИК са слабаци, а в гръцката втора дивизия са от гранд нагоре.
Бербатов е затворена страница за националния отбор, или обратното, все тая ;)
Колкото до Божинов - мисля че за него важи онова изречение, дето е след възклицанието "разгеле" , но с тази разлика, че по него май никой не се прехласва. Нищо лично против него, просто това е положението. Да е жив и здрав и дано най-накрая да се разиграе в Серия А, а след това и да направи нещо повече в националния.

Потребителски аватар
Boogeyman
Контакти:

Re: Англия - България 03.09.2010

Мнениеот Boogeyman » 04 сеп 2010 02:06

W84me написа:И Господ да ни е треньор хуя ще е същият!

минимум :lol:
не съм гледал мача :roll: ,......защото нямаше смисъл (поне за мен), докато чух в каква група сме си знаех, че максимума ни е да се борим за 3-то място с Ч. Гора,......еми просто тва' е на тоз' етап :mrgreen:
да поздравим момчетата ..пробваха се не можаха , кво' да направим сега това е положението замомента :!:
Fool got a big advantage over educated man: he is always pleased with himself.

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 04 сеп 2010 02:10

Същото ниво са - посредствини. В Гърция обаче защитниците им са на ниво, дори и при аматьорите им.

ПП Той Гарата няма право да играе за България, защото има мачове за юношите на Франция.

anton1oli

Мнениеот anton1oli » 04 сеп 2010 02:13

А аз най се дарзня от факта че в нашата мила татковина винги се делим на червени сини или бембени стига господа болни мозъци но явно това е болест в тази държава което е много жалко защо като толкова разбирате от футбол и политика не вземете власта и оправите футбола и държавата замислете се малко оооооооо забравих няма с какво да мислите само с пихтия в главите не става а за някой на които му е останало малко сиво вещество нека се замисли.А че има трески за деляне да не кажа по гадна дума за бфс и че цари шробадженащина това няма спор но само с мрънкане не става тебе и мозък. :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 04 сеп 2010 02:16

Проблемът на Мъри и Наско Сираков не е в това, че не се справят добре като треньорско ръководство на националния отбор. Нито в това, че "не разполагат с качествен материал". Стоичков, Пената, Пл.Марков и те също се провалиха в предишни квалификации. Но те поне в началото, или поне в някакъв даден момент имаха подкрепа от всички. При Пената е ясно - той е симпатяга и всички го уважават, Стоичков най-много да го определим като "противоречива личност" , а Пл.Марков винаги е бил внимателен и дори безобиден. Докато дуетът СС е с прекалено ярко изразена клубна принадлежност и идентичност. При тях всичко се свежда до онези една-две години, в които накараха една част от България да лети в облаците от кеф, а друга - да проклина и да чака удобен момент, в който да вземе реванш. По този начин, Мъри Стоилов и Наско Сираков бяха обречени да бъдат мразени още от първата секунда, в която поеха каузата пердута, наречена национален отбор. Още преди мачът с Ейре в Дъблин. И така и до днес, когато воденият от тях отбор претърпя срамна загуба на Уембли, която, между другото не е нещо ново, както се казва - тоя мач сме го гледали и преди.

Върни се в “Архив”