Англия - България 03.09.2010
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- alexveselinov
- Контакти:
Re: Спрете да ревете - вземете АНТИДЕПРЕСАНТИ!!!
Влади Гаджев,Иво Иванов,Данчо Милиев и Дани Младенов да се викнат спешно в националния
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
Re: Оценки на играчите Англия - България
0 Ники Михайлов
3 Станислав Манолев
0 Иван Иванов
0 Илиян Стоянов
2 Живко Миланов
0 Чавдар Янков
2 Станислав Ангелов
7 С Петров
0 М Петров
0 Ивелин Попов
1 Валери Божинов
0 Димитър Рангелов
0 Георги Пеев
1 Веселин Минев
3 Станислав Манолев
0 Иван Иванов
0 Илиян Стоянов
2 Живко Миланов
0 Чавдар Янков
2 Станислав Ангелов
7 С Петров
0 М Петров
0 Ивелин Попов
1 Валери Божинов
0 Димитър Рангелов
0 Георги Пеев
1 Веселин Минев
Последна промяна от LSFC 1914 на 04 сеп 2010 00:42, променено общо 1 път.
Re: Англия - България 03.09.2010
аре честито 4:4 кипър изравни--много яко !!! 4 гола на португалия.....евала не като някои п.тки с пъвче на гърдите !!!- БЕЗ КОМЕНТАР -да си е.ат май.ата.......
- UltraBlue.
- Контакти:
Lyubooo написа:пич, честно си много смешен!
как можа да напишеш толкова глупости наведнъж!
и как не те е срам поне малко да обиждаш всичките талантливи футболисти, които играят в България, но за нещастие не играят в Левски или ЦСКА, че да се уредят и те в националния!
как може да си помисляш и за миг, че състава на националния ни отбор е изграден от най-доброто с което разполагаме!
и пич, нуждаем се от промяна, защото с Мъри нищо по-добро не се случи с отбора ни, пак нямаме хъс, пак нямаме стил и пак нямаме победи!
Не знам кой е смешния ??? Колко футболиста на ЦСКА и ЛЕВСКИ има в националния къде ги видя ? Има един Минев от Левски и изобщо от "А" група къде видя толкова играчи на Левски и ЦСКА не знам.
Re: Оценки на играчите Англия - България
Мартин Петров на края на мача се смее.Какво се смееш като падаш с четири гола.Големите играчи дето взимат толкова пари ходят по чалга клубове карат скъпи коли.Видяхме ги големите играчи и англичаните не си дават зор ако бяха играли на 100 процента не ми се мисли.Абе много е зле положението да вземат да се скрият някъде.
Re: Перуци:Резултата не е реален!
Не е реално как я носи тая тежка тиква на раменете си...
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
- UltraBlue.
- Контакти:
BPFC1912 написа:soilwork написа:Браво на автора!! Успокойте се малко-нищо не е загубено,живота продължава! Да дадем шанс на г-н Стоилов да наложи своите идеи и стил на игра!! Мъри ние вярваме в теб!! Успех
Аз не вярвам нито на МЪРЛЬО , нито на ПЕРУКАТА , нито на всеки свързан с ръководството на БФС ! Ако някой все още не е разбрал тези ПУМИЯРИ от ръковоството на БФС ни докараха до кота 00 ! Няма да стъпя на националния стадион докато тези "хора" управляват българския футбол !
Ако искаш стъпвай твой си е избора мойте думи са следните: С...Т ЗА ФЕНОВЕТЕ КАТО ТЕБ. Най-малкото което можеш да направиш е да погледнеш колко българи имаше на Уембли и колко пари са дали хората за да подкрепят отбора ни , а ти и някои като теб да не могат да отидат до София..
Aз без да рева,много спокойно го казвам. Среден за Мъди,среден за п***аско,среден за перуката (голямата),също оня русия,дето в последните мачове е най-добрия нападател на противниковите отбори,среден за Ч.Я. дебелото кюфте,за Ангелов и т.н. и т.н. Има далеч по-качествени играчи в България от тия дрисльовци.Не виждам с какво некадърници като Иван Иванов,Янков и играчи далееееч от формата като Ст.Ангелов и И.Стоянов (който може би само на мен ми изглеждаше 100 кила) превъзхождат тези в Берое да кажем.
110 години любов!
- UltraBlue.
- Контакти:
emarkon написа:Автора живее в некъв негов си свят.
След като живея в мой си свят вземи пусни и ти една тема от сорта на:
"Искаме оставка моля ви чуйте ни , зов за помощ"
Re: Англия - България 03.09.2010
За малко да позная резултата. От 0:3 и 1:3 за нас сумарната сума е 4 

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.