Англия - България 03.09.2010
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- south_division
- Контакти:
Re: 4:0- какво стана с "правилния футбол"
Що си мисля че всички прасенца само това чакаха и хоп във форума.
- анто маина
Obichamlevski написа:mon1nho написа:ПАК ЛИ ГОСПОДИН МЪРИ НЕ ЧУВСТВА ЧЕ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР Е НЕДОСТАТАЧНО ОБИЧАН? ПРЕД 5-10 хиляди БЛГАРИ НА УЕМБЛИ. ПАК ЛИ ГОСПОДИН МЪРИ? КАКТО ОБЯВИХТЕ СЛЕД УНИЗИТЕЛНАТА ЗАГУБА С 1-4 ОТ КИПЪР ПРЕД 4 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ? ПАК ЛИ ЩЕ ГОНИМЕ 1-17 ГОСПОДИН МЪРИ? ОЩЕ КОЛКО ТРЯБВА ДА НИ УНИЗЯТ ПРЕДИ ДА СИ ТРЪГНЕТЕ ГОСПОДИН МЪРИ? И ГОСПОДИН ПЕРУКАТА МОЖЕ ДА ОТГОВОРИ НА ПОСЛЕДНИЯ ВЪПРОС.
Ехооо ...... чорбарчета... комплексите си ги избивайте някъде другаде ясно ? Със Стоичков по-добри резултати ли имахме ? А с Марков ? Айде в кочината отивайте и не се вясвайте ! Как да бием ми кажи с тоя смешния защитник Иван Иванов ... седнал бяга , ама седнал !
Че е смешен смешен е ,ама кой го вика там?
Кой вика зетя ,кой вика Чавдар,Кой вика И .Стойнов?
Re: Англия - България 03.09.2010
Никой не е виновин, просто в България от 10-тина години не е излязъл играч от някаква горе-долу международна класа. От толкова Пенев не е работил някъде повече от половин година, последния път, когато му се случи, се появиха Мартин Петров, Стилиян и Бербатов. Не че сега може пак да го направи номера, казвам го като илюстрация какви шемети управляват футбола, иначе, за да се променят нещата трябва първо да се направят пак нормални школи, после да минат поне 10 години и накрая чак да се появи някой като Пенев, да направи отбор от матриала.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
miki85 написа:levskioleole написа:не защитавам Мъри,но защо разни фенчета на чорбата и на също толкова противният черно море(още по-противни комплексирани фенове)намесвате Левски ве кретени гадни
сектор Г*Й нямало да прости-кои сте вие ве ???
ония пък раирания зелен педал акъл дава
иначе мен националния никога не ми е бил тръпка-да си го подкрепя който иска
Намесваме го шото синоптика вика само слаби играчи на левски или бивши играчи на левски и ни правят смешни затова се намесваме
Като Русокоско ли??? Янков??? Божинов днес какво игра??? Рангелов достойна смяна ли беше???Манолев добре ли игра??? Не че Стоянов игра кой знае какво??? Кой друг бивш играч на Левски не ти хареса?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Май ще трябва да се примирим с факта, че вече сме футболно джудже! А като гледам резултатите на младежките и юношеските формации, се настройвам все по-песимистично!Според мен 10-15г.няма как да излезнем от тази дупка в която се намира БГ футбола!
lisynger написа:До национа.ите-Не си идвайте !!!!
На нас ни останаха малко вафли ако ти трябват

- анто маина
south_division написа:Що си мисля че всички прасенца само това чакаха и хоп във форума.
Хареса ли ти отбора?
-
- Контакти:
b0b1 написа:Obichamlevski написа:mon1nho написа:ПАК ЛИ ГОСПОДИН МЪРИ НЕ ЧУВСТВА ЧЕ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР Е НЕДОСТАТАЧНО ОБИЧАН? ПРЕД 5-10 хиляди БЛГАРИ НА УЕМБЛИ. ПАК ЛИ ГОСПОДИН МЪРИ? КАКТО ОБЯВИХТЕ СЛЕД УНИЗИТЕЛНАТА ЗАГУБА С 1-4 ОТ КИПЪР ПРЕД 4 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ? ПАК ЛИ ЩЕ ГОНИМЕ 1-17 ГОСПОДИН МЪРИ? ОЩЕ КОЛКО ТРЯБВА ДА НИ УНИЗЯТ ПРЕДИ ДА СИ ТРЪГНЕТЕ ГОСПОДИН МЪРИ? И ГОСПОДИН ПЕРУКАТА МОЖЕ ДА ОТГОВОРИ НА ПОСЛЕДНИЯ ВЪПРОС.
Ехооо ...... чорбарчета... комплексите си ги избивайте някъде другаде ясно ? Със Стоичков по-добри резултати ли имахме ? А с Марков ? Айде в кочината отивайте и не се вясвайте ! Как да бием ми кажи с тоя смешния защитник Иван Иванов ... седнал бяга , ама седнал !
Ако не забелязваш, фенове на всякакви български отбори се изсипаха тука и всички са недоволни, но първо трябва да се свалят сините очила.
Феновете от всички отбори в България сте точно ти ( Чорбар ) и един фен на Черно море ( отново отбор който мрази Левски ) ....... така че трай животно ! Ако ще товариш някой товари не по това в какъв отбор са били , а по нещо друго ....
Re: Англия - България 03.09.2010
Треньор - чужденец...немало пари за заплата от 1 милка еуро...ае бе...а има да лапат Михайлов и фамилия...
С права записани в договора - никой да не му се меси...тва е.
Обаче питаите ме кога схе стане тва в БГ.....
С права записани в договора - никой да не му се меси...тва е.
Обаче питаите ме кога схе стане тва в БГ.....