Вероятен състав на Англия според Sky Sports: Джо Харт, Глен Джонсън, Фил Ягиелка, Матю Ъпсън, Ашли Коул, Стивън Джерард, Гарет Бари, Джеймс Милнър, Тио Уолкът, Джърмейн Дефоу и Уейн Рууни.
Вероятен състав на България според Гонг: Николай Михайлов, Станислав Манолев, Илиян Стоянов, Иван Иванов, Живко Миланов, Стилиян Петров, Станислав Ангелов, Георги Пеев, Мартин Петров, Ивелин Попов и Валери Божинов.
Без Тери,Фърдинанд и Лампард не изглеждат толкоз страшни! Мисля че резултата ще бъде равен 0:0 или 1:1
Англия - България 03.09.2010
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Leooo
- Контакти:
- Leooo
- Контакти:
Re: Англия- България ДИРЕКТНО =)
http://myp2p.eu --- това е най-доброто няма какво да се мислят други глупости

[center]
[/center]

Re: Съставите за довечера! прогнози
Според мен това е състава-на Гонг може да се вярва!Leooo написа:Според мен ще играе Минев !
- Бижутера
- Контакти:
Добре, колко теми ще се отворят още по въпроса?
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
http://www.gledaisport.com/ от тук също ще се излъчва и в момента вървят няколко мача.
Re: Съставите за довечера! прогнози
soilwork написа:Вероятен състав на Англия според Sky Sports: Джо Харт, Глен Джонсън, Фил Ягиелка, Матю Ъпсън, Ашли Коул, Стивън Джерард, Гарет Бари, Джеймс Милнър, Тио Уолкът, Джърмейн Дефоу и Уейн Рууни.
Вероятен състав на България според Гонг: Николай Михайлов, Станислав Манолев, Илиян Стоянов, Иван Иванов, Живко Миланов, Стилиян Петров, Станислав Ангелов, Георги Пеев, Мартин Петров, Ивелин Попов и Валери Божинов.
Без Тери,Фърдинанд и Лампард не изглеждат толкоз страшни! Мисля че резултата ще бъде равен 0:0 или 1:1
Откъде го вадите този оптимизъм, не мога ди си обясна?! Няма да заложа и една стотинка на "Х" или "2"!
- unist_gp
- Контакти:
gandi64 написа:бахти и малаумната държава нито една национална телевизия да не предава мач на националния отбор. и то не с кой да е а с англия на уембли.те това го няма никъде.
аз лично ако видя на улицата някои олигофрен допуснат до националния ефир като Димитър Цонев или великиите мениджери на тв-предавания като Слави Трифонов-Наркомана, Жоро Торнев, Магърдич, Иван и андрей, ще ида да го напсувам ще му бия един затвратник,защото от тяхните олигофренски предавания да си избиват комплексите, няма пари за футбол! Телвизиите слугуват на някакви селяни за да излъчват това, което им кажат!!! Ебаси педерасите!
Премиерът, Вип на мача Англия-България.А Вие?
По Дарик дочух информацията, че премиерът Бойко Борисов щял да бъде Вип персона на мача Англия-България. Ами браво. Хубаво е да си премиер и да ходиш на ляво на дясно. Особено когато е с чужди пари. Кеф ти мач, кеф ти нещо друго. А ние най вероятно няма да гледаме мача. Повечето от нас. Може би за това не трябва да гледаме този мач. За да не гледаме ухилените самодоволни физиономии на персоните от новата политическа класа. Защото Бойко далеч не първият политик който ще се възползва от поста си за собствено удоволствие. преди две десетилетия искахме да се махне комунизма най-вече защото тогавашната върхушка се беше самозабравила. Но тези новите уж демократично избрани политици ги надминаха в пъти. От ВИС бандити, до ВИП персони. Премиерът и кой знае колко други приближени нему ще гледат мача за наша сметка и ще си правят кефа довечера, а аз, Вие,въобще повечето от нас простосмъртните ще търсим линкове и ще даваме ухо на радиото. Това е. Тези са по лоши от предишните и то всичките. Въпросът е, до кога ще им позволяваме да го правят?
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!