Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
levskar forever
Контакти:

Re: Българския национален отбор не е Левски и Цска!!!

Мнениеот levskar forever » 12 фев 2009 17:08

A ti si porednata svinq koqto neznae kakvo prikazva.Nie dokato tarpqxme va6ite nekadarnici v nacionalnia,nikoi ot nas ne se obadi da kaje ne6to protiv tqx.$akaxme da vidim dali 6te napravqt ne6to dobro.No uvi te se dokazaxa kato alkoxolici i palni prostaci.Spored men a i spored cqla Balgariq e po dobre 1-1 ot kolkoto 6-1.Kolko jalko e da si 4orbar.Mar6 v Anadola praseta.
Последна промяна от Darina на 13 фев 2009 15:08, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com

hiksigrek

Мнениеот hiksigrek » 12 фев 2009 17:12

levskar forever написа:A ti si porednata svinq koqto neznae kakvo prikazva.Nie dokato tarpqxme va6ite nekadarnici v nacionalnia,nikoi ot nas ne se obadi da kaje ne6to protiv tqx.$akaxme da vidim dali 6te napravqt ne6to dobro.No uvi te se dokazaxa kato alkoxolici i palni prostaci.Spored men a i spored cqla Balgariq e po dobre 1-1 ot kolkoto 6-1.Kolko jalko e da si 4orbar.Mar6 v Anadola praseta.

ей мангал говежди пиши на български

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 12 фев 2009 17:14

Естествено,че отборът е на всички нас.Аз мога да кажа за себе си,че съм пещерен цесекар,но в момента заставам зад Мъри.Мисля че е способен и,че може да промени батака ,оставен от Марков.Изключително лошо впечатление ми правят, обаче ,онези говеда(включително и журналисти),които търсят някаква морална изгода за отбора от Подуене....Един малоумник написа днес,че Мъри трябвало да изкорени или нещо подобно,червените от БГ футбола...Не си спомням по времето,когато Пената водеше национала в Щатите и взехме медали,а най големите звезди бяха цесекари,някой да е призовавал за унищожаване на отбора от Подуене или нещо в тоя дух.
Тази е голямата разлика в цялостната философия на двата гранда-армейско благородство и ориенталска говежда подлост.

redchampions
Контакти:

Мнениеот redchampions » 12 фев 2009 17:22

Лошото е, че след Литекс, Мъри го разкриха и в националния :shock:

vaffanculo
Контакти:

Мнениеот vaffanculo » 12 фев 2009 17:23

popaj написа:Естествено,че отборът е на всички нас.Аз мога да кажа за себе си,че съм пещерен цесекар,но в момента заставам зад Мъри.Мисля че е способен и,че може да промени батака ,оставен от Марков.Изключително лошо впечатление ми правят, обаче ,онези говеда(включително и журналисти),които търсят някаква морална изгода за отбора от Подуене....Един малоумник написа днес,че Мъри трябвало да изкорени или нещо подобно,червените от БГ футбола...Не си спомням по времето,когато Пената водеше национала в Щатите и взехме медали,а най големите звезди бяха цесекари,някой да е призовавал за унищожаване на отбора от Подуене или нещо в тоя дух.
Тази е голямата разлика в цялостната философия на двата гранда-армейско благородство и ориенталска говежда подлост.

така е лелелелейййй ама кво ша се прави не се знае. долу подуене много гаден квартал особено левски-в и г стефан караджа абе сигани с една дума лелелелейййй

абе а кво значи пещерен цесекар че тва за пръв го чувам
Изображение

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Re: Нещо не върви в подготовката на "ЛЕВСКИ" ?

Мнениеот стичо » 12 фев 2009 18:51

Дано лошите впечатления останат само в подготовката.За сега има притеснителни неща, като неумението да вкарат гол.За жалост това не е от днес.Дано да се дължи на тежката подготовка, както ни уверяват.Скоро започва първенството и очаквам,синята машина да бъде добре центрована,смазана и ефективна!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Нещо не върви в подготовката на "ЛЕВСКИ" ?

Мнениеот bigbonusprize » 12 фев 2009 19:25

Бистрон може да бъде пробван като опорен халф. Реално колкото бърз трябва да е един защитник, толкова и един опорен халф. Нека изпробва. Сега му се е паднало... Според мен обаче Рабех е много по подходящ за там.
Батков не е цвете, но като гледам какво се случва в другите отбори - чорбарите, Ботев, Локото и тн... дано никога не ни се случва. Батков прави грешки и глупости, но го интересува името Левски (поне такова впечатление е оставил в мен).
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Изказването на Вуцов

Мнениеот ehh » 12 фев 2009 20:31

Вуцов отдавна не се беше изказвал така неподготвен.
Оправдавам го с това, че е бил някъде на гости в провинцията и може да е бил леко почерпен, като е изтърсил тези приказки.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 12 фев 2009 21:08

hiksigrek написа:
xi4o_93 написа:Цесекарите мразат Левскарите и обратното...до кога с тая омраза!!!Разберете не мразете хората от националния дет са левскари или цесекари!!!България не се продава....ТОВА Е СЛАВА!!!

абе така или иначе мърлю е доказан некадърник!
пък ти ми говори слушам те

вземи ходи в Анадола,защото вашата прасешка злоба край няма...като си турчин и делиш на левскари и цска-ри се сети последните трагични " селекционери" и дали левскарите не ги търпяхме...но нали си рязано прасе...на теб и %-та от болни прасета като теб...никак не ви е лесно.БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
ЛЕВСКАР до гроб!

Върни се в “Архив”