Англия - България 03.09.2010

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gushtera
Контакти:

Re: Зов за помощ до Г-н Борисов относно мача

Мнениеот gushtera » 03 сеп 2010 15:08

Значи принципно нямам нищо против това, че Булсат ще излъчват мача, спечелили са, дали са най добра оферта, ок.Все пак сме пазарна икономика, НО НИКЪДЕ ПО СВЕТА телевизия ,която няма национално покритие и може да бъде гледана от всички домакинства без чиниИ и тем подобни простотии, НЕ МОЖЕ да излъчва мачове на националния отбор ,независимо от парите които предлага :!: :!: :!:

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 03 сеп 2010 15:15

Има нещо дето се казва СЕМ. Този СЕМ избира кой да ръководи БНТ. А членовете на СЕМ се избират на квоти, по голямата на парламента от народното събрание, по малката от президента. Решенията на СЕМ се взимат с просто мнозинство след гласуване. В праламента най-голяма е групата на ГЕРБ без да има пълно мнозинство, а президент е Георги Първанов. Пиша това тук, за да се знае у кого е отговорността. Нарича се политическа каласа. Борисов в момента е на върха на тази класа. А на всички тях вкупом не им пука дали ще гледаме мача. Пука им за тях самите. И управляващи и позиция и леви и десни и всякакви. Да пишем до Бойко Борисов за помощ е абсурд. Толкова ли ниско трябва да паднем. Не, просто като дойдат избори трябва даги махнем всичките.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 03 сеп 2010 15:17

Момчета, преди да обвинявате момчето за правописните грешки прочетете внимателно какво е написал... и то е че там, където живее е НЕВЪЗМОЖНО инсталирането на усторйство приемащо тази телевизия поради ФАКТА, че няма пряка видимост към САТЕЛИТА, който я излъчва!!!
Като чета повечето от мненията, в които критикувате мнение като това и направо ми става жално, че съм българин майна... Навсякъде в нормалните страни едно такова нещо ОБЕДИНЯВА нацията В ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ Й, а тук се почва едни размсили как това нещо било част от "ПАЗАРА" и колко бил "ТЪП" "ревът" на "недоволните"!!! То и затова сме на този хал!!!... 'щото в БГ май по-важното е да бъзикаш човека затова, че прави правописни грешки, отколкото да вникнеш в молбата, която отправя... ами утре като гледа само турски сериали може и детето си Джейда или Шевкет да го кръсти... а после може да го бъзикате, че МАЙ не е правилно да се пише ШеВкет, а ШеФкет!!!
Изображение

Потребителски аватар
todorov
Контакти:

Мнениеот todorov » 03 сеп 2010 15:20

Стига вече с Булсатком! Омръзнахте на всички! Ако беше 1988 г. мача щеше да е по К1. Сега който надцака, той печели! Аз съм от няколко години на Булсатком, но не заради мачовете. Просто качеството на кабеларката беше такова, че като имаше филм, се чудих главен артист ли играе или главна актриса. Може би сега за любителите на Примера дивисион и на Калчото също Булсат са им виновни? Преди няколко дена четох във форума, че Булсат трябвало да пуснат ТВ+ в другите мрежи. Това е поредната тъпотия. Ако имате магазин и в този магазин има стока, която я няма в другите магазини, кой ще те накара да предоставиш тази стока на конкуренцията? Пазарна икономика!!!! Да си му мисли т.нар. БНТ!

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 03 сеп 2010 15:21

Абе Диема нали излъчваха мачовете на Англия?!

nikawr
Контакти:

Мнениеот nikawr » 03 сеп 2010 15:22

аз имам Булсат от 2 години и съм много доволен от предлаганата услуга. Едно от малкото неща в БГ за което колкото си плащаш толкова получаваш. Не искам да правя реклама на Булсат ни най - малко, но преди бях на Мсат във Варна и просто бях отвратен.. :(
А затова, че не е правилно мач на националните отбори (без значение кой спорт) да се излъчва от ТВ без нацонално ефирно покритие съм на 100% съгласен.... мога да кажа само че БНТ се е усрала тотално и бие отбои вече от всичко и дават на 99% само глупости и бози... а за тази телевизия ние плащаме :(
Жалко, защото БНТ беше институция и всички добри кадри идваха от там преди, но сега мъкаааа...... :(

IvanG73
Контакти:

Мнениеот IvanG73 » 03 сеп 2010 15:22

plovdivram написа:Момчета, преди да обвинявате момчето за правописните грешки прочетете внимателно какво е написал... и то е че там, където живее е НЕВЪЗМОЖНО инсталирането на усторйство приемащо тази телевизия поради ФАКТА, че няма пряка видимост към САТЕЛИТА, който я излъчва!!!
Като чета повечето от мненията, в които критикувате мнение като това и направо ми става жално, че съм българин майна... Навсякъде в нормалните страни едно такова нещо ОБЕДИНЯВА нацията В ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ Й, а тук се почва едни размсили как това нещо било част от "ПАЗАРА" и колко бил "ТЪП" "ревът" на "недоволните"!!! То и затова сме на този хал!!!... 'щото в БГ май по-важното е да бъзикаш човека затова, че прави правописни грешки, отколкото да вникнеш в молбата, която отправя... ами утре като гледа само турски сериали може и детето си Джейда или Шевкет да го кръсти... а после може да го бъзикате, че МАЙ не е правилно да се пише ШеВкет, а ШеФкет!!!

+100

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 03 сеп 2010 15:24

plovdivram написа:Момчета, преди да обвинявате момчето за правописните грешки прочетете внимателно какво е написал... и то е че там, където живее е НЕВЪЗМОЖНО инсталирането на усторйство приемащо тази телевизия поради ФАКТА, че няма пряка видимост към САТЕЛИТА, който я излъчва!!!

Не бе, приятел. Никой не го обвинява, че протестира. Проблемът е за какво протестира. Защо не протестира, че в един магазин сиренето струва 4 лева, а в другия - 6 лева. Пазарна икономика, Булсатком са извадили парите и са платили. След това БНТ, БТВ и Нова вече не могат да вземат правата, след като са купени от друг. Много е просто - националните телевизии са си направили сметката, че ако платят 100 000 евро (примерно) за излъчването, няма как да ги избият тези пари от реклами. А ако го направят, за да удовлетворят вечно мрънкащите фенове, ще ги дадат на прокурор за разхищение на пари. Толкова е просто. Сега, какво да направят БНТ и БТВ, че авторът на темата живее до гора?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Kalofereca
Контакти:

Мнениеот Kalofereca » 03 сеп 2010 15:25

То тук ако не си на виваком и в нета неможе да се гледа мача че много "готин" нет има.Кофти си е картинката тук и никой не би могъл да помогне на един "умрял" град но както и да е дано се намерят свестни линкове че не всеки ден се играе с Англия :)
Тоз,който падне в бой за свобода,той не умира!!!

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 03 сеп 2010 15:29

Kerer написа:Накарайте Кмета Да изкара Един телевизор и да Ви го Пусне.Все пак той трая да има Булсата.Ако не Пусни на другите Мача от Нета изкарай го и го пусни поне аз бих така напраил

Кмета и той живее сред дърветата както колегата пуснал темата!

Върни се в “Архив”