Англия - България 03.09.2010
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Re: Интервюта след мача на Уембли
Доста свежо
То не е и толкова трудно да предположим какво ще говорят след мача , всеки път едно и също , само клишета и баналности ...

- BLUE CHAMPIONS
Re: Англия - България 03.09.2010
Ще ядем голям бой утре
Прогнозата ми 3-0
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Re: Англия -България ,начален отбор
Deluxx написа:вратарския пост е от оня от Твенте,в защитътъ играат оня пияндето от цска и японеца или китаеца от хирошима,бековете са миланков и манолков,у средътъ на теренъ ш играат карти капитана на вила и оня гологлавия пелето,по крилата оня врачанина,и пеев от русия,напред футболиста на блекбърн аа,пардон на турцския газанспор и оня от 2-ра бундеслигъъ Валерка
с уважение:д.пенев
Re: Англия -България ,начален отбор
Никито
Манолев
Миланов
Иванов
Стоянов
Петров
Пеев
Петров
Ангелов
Попов
Божинов
Манолев
Миланов
Иванов
Стоянов
Петров
Пеев
Петров
Ангелов
Попов
Божинов
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,
-
CR9 and Kaka'
- Контакти:
За пореден път ще слушате вече тези изтъркани коментари на всички пияндурници и манекени от отбора,а пък за другите от БФС мисля,че всички вече знаем какво представляват.Направете като мен.Ще пия една ракия,после няколко бири.Ще погледам как толкова "жалките" англичани ще излязат за тренировка и после когато съдията свири края(всички знаем как ще свърши,но се надяваме да стане ЧУДО) изключете ТЕЛЕВИЗОРА ,за да се ядосвате заради изминалите поредни 90 минути Българска мъка.......
- UltraBlue.
- Контакти:
Англия - България - линкове?
Искам да ви питам някой има ли някаква представа дали ще има линкове за мача някъде.. от тази ТВ+ едва ли .. но мисля че ще пуснат стрийм от някоя чужда телевизия някой да знае нещо ? И пускам нова тема щото тая старата почти не се преглежда , за това пиша тази 
- jembajemba
- Контакти:
Хаха яко.
Дано не стане така де.
Дано не стане така де.
- UltraBlue.
- Контакти:
Re: Англия - България - линкове?
Pifsan написа:Сигурно е че ще го дават на live tv.ru,но изисква регистрация
Само регистрация или и разни плащания от типа на Калмар - Левски.. и отново половин България да изгори с по 10 лв..
аз нищо не можах да свана
играл ли е се мяча? пък некъв се фали вече ис интревюта? утре кат се играе нали ще се дават интревютата?