ЛЕ, групова фаза: Левски - Гент // 16.09, 20ч. - Герена!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Даниел Младенов
Контакти:

Re: Левски - Гент

Мнениеот Даниел Младенов » 01 сеп 2010 21:35

Дъстли Мюлдер написа:
Даниел Младенов написа:2-0 требва да бием тоя мач, за да покажем че ставаме за нещо

ако не бием значи не ставаме за нищо, така ли?

Ако не бием ще е мн шум за нищо. А не баткофф само да разправя, че някой "гранд" можел да си изпати. Трябва да бием тия за да покажем на другите мускули и те да се страхуват от нас, да всяваме респект, а не всеки който се падне с наи и да си вика: Ехаааааа, ебати лесния жребии. А да си вика, е тия ЛЕВСКИ са сила, требва се пазим от тях
:)

SFHC
Контакти:

Мнениеот SFHC » 01 сеп 2010 23:17

Slavko__1984 написа:
SoundWave написа:
Тъпи пловдивски пияндури,ха-ха-ха.
И Караджов не можете да го видите с такава ПИЯНА физиономия като, батко ви Ясен

Караджата май не е имал повод за такова напиване :twisted:

Така ти се струва,
Какво повече сте направили от ЦСКА бе??????????
те биха Динамо в Русия и влязоха, а вие с 300 мъки биете някакви слабаци( в момента са слаби), но на полувремето бяхте се понаакали

глупако Ханс. Прехваления Динамо като го бихте миналата година беше в дупка от девет мача без победа и беше в нокдаyн след отпадането за ШЛ. Тоя отбор не е ставал шампион на Русия НИКОГА а последната му титла на СССР датира някъде в средата на седемдесетте. Къде сравняваш един посредствен източноевропейски закъсал отбор с актуалния шампион на Швеция бе, червен хмер???
Виж си аватара само и ходи да се промиеш с активен въглен, стига овунява форума ни. Ходи да браниш Кочинпарк от вразите танкове!!
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

Потребителски аватар
LEVSKI.SOFIA
Контакти:

Re: ЛЕ, групова фаза: Левски - Гент // 16.09, 20ч. - Герена!

Мнениеот LEVSKI.SOFIA » 02 сеп 2010 12:56

Не съм много запознат с играта на тия, ама задължително трябва да ги бием. Прогноза - 2 : 0 .. Всички на "Герена" и мощна подкрепа, а преди това и с перник!
Само Левски - От люлка, до гроб!

anton1oli

Мнениеот anton1oli » 02 сеп 2010 14:25

МОМЧЕТА ПО СПОКОЙНО И НА МЕН МИ СЕ ИСКА ДА БИЕМ ПА МАКАР И С ПОЛОВИН ГОЛ ДА Е АМА Е ПО ДОБРЕ ДА НЕ СМЕ ЧАК ТАКИВА МАКСИМАЛИСТИ И НЯМА ДА Е ТРАГЕДИЯ И НА ХИКС И ДОРИ АКО ПОДНЕМ НЕ ИГРАЕМ ВСЕ ПАК С ТНС ИГРАЕМ С ЕВРОПЕЙСКИ ОТБОРИ ИНАЧЕ ЖЕЛАЯ ОТ ЦЯЛОТО СИ СИНЬО СЪРЦЕ И ДУША УСПЕХ НА ЛЕВСКИ И НЕ САМО В ТОЗИ МАЧ ДА ЗАТВОРЯТ УСТАТА НА ЧЕРВЕНИТЕ ПСЕВДОЕВРО БОЙЦИ ;) ;) ;)
Последна промяна от Дъстли Мюлдер на 02 сеп 2010 15:37, променено общо 1 път.
Причина: Пиши с малки букви, моля!

Потребителски аватар
vankooo
Контакти:

Мнениеот vankooo » 02 сеп 2010 14:35

SFHC написа:
Slavko__1984 написа:

Така ти се струва,
Какво повече сте направили от ЦСКА бе??????????
те биха Динамо в Русия и влязоха, а вие с 300 мъки биете някакви слабаци( в момента са слаби), но на полувремето бяхте се понаакали

глупако Ханс. Прехваления Динамо като го бихте миналата година беше в дупка от девет мача без победа и беше в нокдаyн след отпадането за ШЛ. Тоя отбор не е ставал шампион на Русия НИКОГА а последната му титла на СССР датира някъде в средата на седемдесетте. Къде сравняваш един посредствен източноевропейски закъсал отбор с актуалния шампион на Швеция бе, червен хмер???
Виж си аватара само и ходи да се промиеш с активен въглен, стига овунява форума ни. Ходи да браниш Кочинпарк от вразите танкове!!
[/quote]
Добре го нареди Славко :) :) особено за Кочинпарк мухахахахахаха

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 02 сеп 2010 18:36

Гент по-силен отбор от двата шведски, с които играхме досега. Така че, този мач ще покаже какви са реалните възможности на отборът ни. Като се има предвид и кои са останалите ни съперници в групата, то ако не победим белгийсците у дома, останалите 5 мача ще бъдат само за престиж, някоя друга точица и някой друг лев, а всички мечти за минаване на групите ще се изпарят моментално. Нямам големи очаквания към отбора, но ще го подкрепям, каквито и резултати да постигне в 6-те мача от групата.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 02 сеп 2010 19:20

Още ми е много рано за прогнози, защото не съм ги гледал и "грам", но съм сигурен, че биеме ли ги в първият ни домакински мач, ще излезнем от групите!!! :twisted:
САМО "ЛЕВСКИ"!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 02 сеп 2010 19:33

Сега е моментът да направим нещо в Европа, догодина ще ни бъде много трудно!
Изображение

no_name
Контакти:

Мнениеот no_name » 02 сеп 2010 20:25

според мен вси4ко зависи от този ма4 победим ли ще имаме вси4ки шансове за класиране :)

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 02 сеп 2010 20:30

А според мен е най-важното ние да напълним Герена,да се пее на 10000 % и то всички,без значение резултата...а на терена квото стане ! Аз вярвам,че Ясен знае как да подреди отбора и кой да пусне,а Гонзо знае как да ги мотивира и и да им вдъхне увереност на момчетата,които от своя страна имат качества ! Да се раздадат на макс. па другото не ме интересува...и като падаме,и като биеме съм си еднакво левскар - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ :!:
Изображение

Върни се в “Архив”