Групова фаза - Лига Европа//ЖРЕБИЙ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Червените шамани започнаха....

Мнениеот metodito » 30 авг 2010 11:38

Е, добре, де. Защо, дявол го взел се интересувате какво говорят Хората? Хората си говорят врели-некипели. Това им е работата. Не знам какво ще направим в групите. Знам едно: на никой няма да се дадем без бой, а Герена е много "крив" стадион за гостуване. Лично мен ме е страх единствено от Гент понеже са белгийци и ние с такива не можем да играем, ако ще и да са от някое белгийско село :mrgreen: . От мачовете с Лил и Спортинг може само да спечелим (не само кинти). А фаворит за мен в групата е Лил. Спортинг поне в последните две години се представят зле в Европа ... с оглед класата им де като клуб. ;)
Оставете хората да говорят. Нека говорят...ние пък ще действаме. :mrgreen:
На мен ми прави добро впечатление думите на Гонзо. Поначало не е някой, който се изхвърля като Батков с глупости и сякаш оставяше Европа на заден план, а сега не е така. Бе, ще видим. Каквото и да стане, публика, треньор и ръководство са едно след повече от 3-4 години раздяла... Това е много важно.

Потребителски аватар
GranTorino
Контакти:

Re: Групова фаза - Лига Европа//ЖРЕБИЙ

Мнениеот GranTorino » 30 авг 2010 13:23

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Re: Червените шамани започнаха....

Мнениеот george_speed75 » 01 сеп 2010 17:17

metodito написа:Е, добре, де. Защо, дявол го взел се интересувате какво говорят Хората? Хората си говорят врели-некипели. Това им е работата. Не знам какво ще направим в групите. Знам едно: на никой няма да се дадем без бой, а Герена е много "крив" стадион за гостуване. Лично мен ме е страх единствено от Гент понеже са белгийци и ние с такива не можем да играем, ако ще и да са от някое белгийско село :mrgreen: . От мачовете с Лил и Спортинг може само да спечелим (не само кинти). А фаворит за мен в групата е Лил. Спортинг поне в последните две години се представят зле в Европа ... с оглед класата им де като клуб. ;)
Оставете хората да говорят. Нека говорят...ние пък ще действаме. :mrgreen:
На мен ми прави добро впечатление думите на Гонзо. Поначало не е някой, който се изхвърля като Батков с глупости и сякаш оставяше Европа на заден план, а сега не е така. Бе, ще видим. Каквото и да стане, публика, треньор и ръководство са едно след повече от 3-4 години раздяла... Това е много важно.

+1
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
Дъстли Мюлдер
Контакти:

Мнениеот Дъстли Мюлдер » 01 сеп 2010 17:20

[offtopic]
GranTorino написа:http://www.timeanddate.com/counters/customcounter.html?month=9&day=16&year=2010&hour=20&min=00&sec=00&p0=238

:lol: :lol: :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
Дъстли Мюлдер
Контакти:

Мнениеот Дъстли Мюлдер » 02 сеп 2010 12:12

Жребият е изтеглен и вълната от мнения около него вече отмина, за това пращам темата в архива :!:

Върни се в “Архив”