Видима Раковски-ЛЕВСКИ прогнози и мнения

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Видима Раковски-ЛЕВСКИ прогнози и мнения

Мнениеот W84me » 30 авг 2010 20:43

POPCORN написа:
Е как има дузпа за Сливен,а за Левски няма?!След като и при двете ситуации се спира подаване,извеждащо нападателя очи в очи с вратаря.

кое се спира бе... човека пада на земята въобще ме иска да играе с топката камоли с ръка, докато вчера се вижда ,че акуаро играе умиш;лено..ти малко различаваш ли ги тия две понятия или?[/quote]
Човека пада на Земята или се опитва да пресече подаването?Това не става от непосредствена близост,а поне от 3 метра разстояние!Не ми казвай,че такава дузпа не биха свирили в ШЛ,дори и да е срещу Реал Мадрид!Пусни си фифата и виж,че за това се дава фал абсолютно винаги!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 авг 2010 20:44

POPCORN написа:
Колко пъти да ти казвам за дузпата - играта с ръка е нарушение, поне аз така знам. Жълт картон на Милиев можеше и да се даде, но можеше и да не се даде.

аааааа ясно хаха <илиев не играе умишлено?

А ти по какъв критерий определяш, че Милиев играе умишлено, а Ашимов играе неумишлено :?:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 авг 2010 20:45

W84me написа:
POPCORN написа:
Е как има дузпа за Сливен,а за Левски няма?!След като и при двете ситуации се спира подаване,извеждащо нападателя очи в очи с вратаря.

кое се спира бе... човека пада на земята въобще ме иска да играе с топката камоли с ръка, докато вчера се вижда ,че акуаро играе умиш;лено..ти малко различаваш ли ги тия две понятия или?

Човека пада на Земята или се опитва да пресече подаването?Това не става от непосредствена близост,а поне от 3 метра разстояние!Не ми казвай,че такава дузпа не биха свирили в ШЛ,дори и да е срещу Реал Мадрид!Пусни си фифата и виж,че за това се дава фал абсолютно винаги![/quote]
нарочно се опитва да спре топката с ръка , това ли искаш да ми кажеш?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

vacheron
Контакти:

Мнениеот vacheron » 30 авг 2010 20:45

Tommi написа:
POPCORN написа:и ква е тая радост толокова голяма?Да биеп АИК и да влезнеш в лига Европа при положение че си поставен отбор и в трите кръра?И какво като е ръка... той човека пада въобще си няма и хабер да играе с топката и ония от левски отиде при съдията и тогава тоя свири дузпа хаха!Ами на Милиев нямаше ли жълт картон а

За нас това си е радост. Вече започнахте да ни казвате и кога да се радваме на отбора ли :lol: Вие може и да не се радвате на такива успехи (защото се представяте традиционно силно в групите на ЛЕ), но за нас това са големи успехи ;)

Колега,фен на отбор,който има полуфинали,четвъртфинали,'УБИЛ' е сумати еврограндове се интересува от жалкия ни отбор-кажи ми:Не си ли поласкан?Аз съм

Потребителски аватар
Matthew
Контакти:

Мнениеот Matthew » 30 авг 2010 20:49

Само да попитам господата от ЦСКА.Какво трябва да стане за да се даде дузпа на Левски ... Може би да откъснат крака на наш играч или да вземе един камък зад вратата и кой как влезе в наказателното да му счупи главата ??? Игра в наказателното с ръка и променя траекторията на топката.Умишлено или не променя ситуацията !!! То тогава,всеки може да казва,че е играл неволно с ръка или футбола да стане баскетбол ??? Стига сте ревали нямало дузпа за Левски .. то си има,но на вас така ви изнася.Айде лека Ви вечер и спете спокойно,че ще почнете и да санувате кошмари от Левски .... Аман вече от простотии :x
[center]И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ[/center]

[center]Изображение[/center]
[center]BARCELONA MES QUE UN CLUB[/center]

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 30 авг 2010 20:50

POPCORN написа:а това ти го казваш ... да видите колко е приятно като.. след наш мач или си пуснеме тема какво правите вие!дузпа няма, а това , че сте играли повече с топката и от 20 положения сте вкарали 2 като едното е дузпа не говори добре за вас - Левски !

Че не говори добре за Левски , не говори! Че пропуснахме много , пропуснахме! И срещу АИК изпускахме много , добре че нямаше неприятен край! Че в групите ще берем ядове , ако не си вкарваме положенията , ще берем и то големи! Но при вас положението е къде , къде по тежко и играете къде , къде по - слабо , така че точно вие да критикувате , дето сте безобразно слаби до тук си е леко тъпичко!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 авг 2010 20:51

Linkin_Park написа:
POPCORN написа:а това ти го казваш ... да видите колко е приятно като.. след наш мач или си пуснеме тема какво правите вие!дузпа няма, а това , че сте играли повече с топката и от 20 положения сте вкарали 2 като едното е дузпа не говори добре за вас - Левски !

Че не говори добре за Левски , не говори! Че пропуснахме много , пропуснахме! И срещу АИК изпускахме много , добре че нямаше неприятен край! Че в групите ще берем ядове , ако не си вкарваме положенията , ще берем и то големи! Но при вас положението е къде , къде по тежко и играете къде , къде по - слабо , така че точно вие да критикувате , дето сте безобразно слаби до тук си е леко тъпичко!

да при нас , 10 човека са контузени и Тодор Янчев ми е защитник.. това нещо говори ли ти или дай ти само да хулиш?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 30 авг 2010 20:58

POPCORN написа:
Linkin_Park написа:

да при нас , 10 човека са контузени и Тодор Янчев ми е защитник.. това нещо говори ли ти или дай ти само да хулиш?

Спомня ли си Левски с колко резерви излезе срещу Шалке 04 , но те са по - слаби от Видима!Естествено , че не е приятно за никой отбор като има контузени , но на вас защитата ли ще ви гради играта , защото реално основно защитници имате с контузии , а игра нулева.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 авг 2010 21:01

Спомня ли си Левски с колко резерви излезе срещу Шалке 04 , но те са по - слаби от Видима!Естествено , че не е приятно за никой отбор като има контузени , но на вас защитата ли ще ви гради играта , защото реално основно защитници имате с контузии , а игра нулева.

ами не защитата ше ми гради играта, ама най-малкото няма да ни вкарват толков аголове.да не говорим, че половината мачове, ЦСКА повежда и после им вкарват!Ей затова ако си бяхме с минев и константин стоянов, ЦСКА нямаше да е така!И место янчев да играе във средата , той ми играе в защита и като вземе под предвит смешният ни вратр и затова сме на това дередже,, а не че не правиме положения.. и не на последно като никой не сработен с никой, дори нападателите ни са играли само 2 мача един с друг!всеки мач с различен състав .... как искаш да играем нещо?
Последна промяна от POPCORN на 30 авг 2010 21:02, променено общо 1 път.
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 30 авг 2010 21:07

Докато Перуката и Сираков са в БФС така ще е ... Дайте дузпа , спасете "Левски" , един до болка познат рефрен на всички агитки в България ... Ако една не стигне , дайте им втора. Отбор , който плаща на съдиите да му свирят дузпи не е сериозно да го коментираме въобще. Целия УС на клуба е съставен от комунисти и ДС агенти. Айде честита ви нова подарена титла ... Първенството няма нужда да се играе. Да дават купата на Дембеле и кой от къде е ... Даже ми е чудно защо Т. Батков си харчи парите за трансфери. В ЕКТ са пълна скръб , а в България е ясно , че дузпите са решаващи.

Върни се в “Архив”