Видима Раковски-ЛЕВСКИ прогнози и мнения
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Видима Раковски-ЛЕВСКИ прогнози и мнения
Имаше чиста дузпа за Левски.Футболист на Левски центрира,а футболист на Видима скача на подсечка ръката му е разперена топката се удря в нея и променя рязко траекторията си.100% дузпа си е.
Последна промяна от Parmalat на 30 авг 2010 19:47, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Абе велики разбирачи а дузпа с червен картон за Сливен вчера а вместо това ПОЛЕГНАЛА МИ ТОДОРА аиде няма нужда Сливен ви развинти и после спря да играе гавра с ЦДНА за това МАРШ В КОЧИНАТААААААА 

Parmalat написа:Имаше чиста дузпа за Левски.Футболис на Левски центрира,а футболист на Видима скача на подсечка ръката му е разперена топката се удря в нея и променя рязко траекторията си.100% дузпа си е.
Това беше дузпа колкото онова изсипване на Йовов в наказателното поле на Черноморец миналата година... Знам, че си "цацаджия", не се прави на луд

YA GUNNERS YA
- edmon_dantes
- Контакти:
viroglav написа:edmon_dantes написа:Май двуседмичният ти бан е бил малко. Усещам, че пак ще почиваш, но много по-дълго.
А вчера в Сливен имаше ли дузпа, отворко?
Ако съм обидил някого с нещо да каже и веднага ще му се извиня ... А ти ми кажи коя точка от правилата съм нарушил , та пак да ме БАН - ват. Аз просто ви казвам , че точно по този начин "Левски" става шампион през последните двайсет години , това не е прецедент от този или миналия шампионат. А за казване на истината БАН не се предвижда , поне не и в правилата. Просто "Левски" е книжен тигър , заради това че медиите са собственост на бивши агенти на ДС и не критикуват агентурните си колеги ...
Ти може да не обиждаш, но всяко твое мнение е заяждане. За каква истина ми говориш, айде моля ти се. ГА да не ти е роднина? А пък ако ние сме книжен тигър, то вие трябва да сте парцалива кукличка. Вчера нищо не играхте, ама нищо. А днес Левски ИГРАЕ (не само днеска де) и ти не може да се примириш с този факт.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

crap написа:Parmalat написа:Имаше чиста дузпа за Левски.Футболис на Левски центрира,а футболист на Видима скача на подсечка ръката му е разперена топката се удря в нея и променя рязко траекторията си.100% дузпа си е.
Това беше дузпа колкото онова изсипване на Йовов в наказателното поле на Черноморец миналата година... Знам, че си "цацаджия", не се прави на луд
Тази дузпа няма нищо общо с онази в Бургас.Там я дадоха на Левски заради неправилно дишане на футболист на Черноморец Бургас,но тук няма какво да си кривя душата си имаше дузпа.
[center]R.I.P[/center]
- Adramelech
- Контакти:
crap написа:Adramelech написа:Синьото БФС, синята УЕФА и синята ФИФА са виновни за дузпата. Що не се оплачете на арменския поп?
Значи, когато на вас (визирам цесекарите ... да не кажа друго) ви свирят дузпа, тя в 99.9999999% от случаите си е редовна, а на Левски като свирят, подпиране от съдиите и всякакви други конспиративни теории в стил ГА?!?!
Ами защото винаги се получава така, че вашите дузпи са на кантар, а нашите не![]()
Кой беше ГА-Агент Гана Аспарухова?
Сигурно и тези са 100%-ви?
http://www.vbox7.com/play:ea0ff064
Последна промяна от Adramelech на 30 авг 2010 19:52, променено общо 1 път.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]
crap, дузпа за Левски имаше (наистина нямаше нужда от жълт картон), но топката смени посоката си и е 100 процентова дузпа.
Колкото до ръката на Милиев не беше разперена. Виж пожторение ако трябва и недей да ми се правиш на големия разбирач, защото когато съдията свири за нас вие почвате синьото БФС, продажни съдии и отбори не знам си кво си....жалка гледка сте
Колкото до ръката на Милиев не беше разперена. Виж пожторение ако трябва и недей да ми се правиш на големия разбирач, защото когато съдията свири за нас вие почвате синьото БФС, продажни съдии и отбори не знам си кво си....жалка гледка сте
Кво коментирате глупости не знам.Нападателя центрира,защитника скача като вратар и удря топката с ръка -Е КВО Е ТОВА,чиста дузпа
Честно казано,изобщо не съм доволен от нашия отбор,но явно,че не бяхме концентрирани в тоя мач.Сега има 2 седмици за почивка(не че сме се уморили,но все пак сме в България) и чакаме мача с Миньор и Гент-надявам се,че това ще са две победи

Честно казано,изобщо не съм доволен от нашия отбор,но явно,че не бяхме концентрирани в тоя мач.Сега има 2 седмици за почивка(не че сме се уморили,но все пак сме в България) и чакаме мача с Миньор и Гент-надявам се,че това ще са две победи

Приказките за "синьото БФС" ги оставете, защото ако не беше то сега щяхте да сте новаците в А група 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Adramelech написа:crap написа:Adramelech написа:Синьото БФС, синята УЕФА и синята ФИФА са виновни за дузпата. Що не се оплачете на арменския поп?
Значи, когато на вас (визирам цесекарите ... да не кажа друго) ви свирят дузпа, тя в 99.9999999% от случаите си е редовна, а на Левски като свирят, подпиране от съдиите и всякакви други конспиративни теории в стил ГА?!?!
Ами защото винаги се получава така, че вашите дузпи са на кантар, а нашите не![]()
Кой беше ГА-Агент Гана Аспарухова?
Сигурно и тези са 100%-ви?
http://www.vbox7.com/play:ea0ff064
Тук съдията е виновен, никой не е подскачал като синьо зайче...
YA GUNNERS YA