ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- paskaleevich
- Контакти:
Re: ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)
Много ме е яд до тук за Левски. Стискам ви палци и дано и Литекс поне дуспи стигнат. Там съм сигурен, че ще се класират.
Величието на Родината се гради върху костите на онези, които достойно живяха и умряха за нея.
НАМЕРЕТЕ ЛИНК , ТЪРСЯ ОТ 100 МЕСТА , ЗА СЕГА 3-4 И НИЩО НЕ РАБОТИ.Потърсете!!! Ако намеря давам естествено веднага тук!
- The Sailor Man
Урсулата натри носа на Гонзо,Ясен и Бай Ганьо.Ако Гонзо и Ясен ги нямаше можеше да сте в ЛЕ,но благодарение на тях се провалихте.Добре е,че стадиона е пълен,че имаше ентусиазъм подкладен от медиите,че литнахте в облаците...ТАКА ПОВЕЧЕ ЩЕ БОЛИ ПРИЗЕМЯВАНЕТО 

Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"
Много глупави коментари се извъдиха. АИК бил по-класният отбор, заслужавал да продължи повече - глупости на търкалета. То си личи кой е по-класния отбор, кой създава повече положения, кой прави хубави атаки. Единственото (и най-важното за футбола) което ни липсва за огромно съжаление е успеваемостта. Дано да вкараме гол в началото на полувремето и всичко би трябвало да си дойде на мястото.
Този мач лично ми напомня на този с Удинезе.
Foxtrot написа:Много глупави коментари се извъдиха. АИК бил по-класният отбор, заслужавал да продължи повече - глупости на търкалета. То си личи кой е по-класния отбор, кой създава повече положения, кой прави хубави атаки. Единственото (и най-важното за футбола) което ни липсва за огромно съжаление е успеваемостта. Дано да вкараме гол в началото на полувремето и всичко би трябвало да си дойде на мястото.
Колега,по-класният е този,който успее да вкара повече голове

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Бях забравил, че форума си има ignore функция. Чудно добра опцийка.
Ontopic -
Дано да ги обърнем, ще е нелепо за пореден път да отпаднем по толкова глупав начин.
Ontopic -
Дано да ги обърнем, ще е нелепо за пореден път да отпаднем по толкова глупав начин.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

The Sailor Man написа:Урсулата натри носа на Гонзо,Ясен и Бай Ганьо.Ако Гонзо и Ясен ги нямаше можеше да сте в ЛЕ,но благодарение на тях се провалихте.Добре е,че стадиона е пълен,че имаше ентусиазъм подкладен от медиите,че литнахте в облаците...ТАКА ПОВЕЧЕ ЩЕ БОЛИ ПРИЗЕМЯВАНЕТО
Абе, верно, що се заяждаш??!! Ти БЪЛГАРИН ли си, къв си????

- Levski Sofia.
- Контакти:
sparow написа:The Sailor Man написа:Урсулата натри носа на Гонзо,Ясен и Бай Ганьо.Ако Гонзо и Ясен ги нямаше можеше да сте в ЛЕ,но благодарение на тях се провалихте.Добре е,че стадиона е пълен,че имаше ентусиазъм подкладен от медиите,че литнахте в облаците...ТАКА ПОВЕЧЕ ЩЕ БОЛИ ПРИЗЕМЯВАНЕТО
Абе, верно, що се заяждаш??!! Ти БЪЛГАРИН ли си, къв си????
АМУДЖА Е...
ГООООООЛ ГОООООООООООЛ ГООООООООЛ МАЙКАВИ ШВЕДСКААА ГОООООООООЛ

гоЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ
Cesc Fabregas написа:Ако дадат 2 000 000, Батков ще им играе кючеци по масите в Холандия, и ще им продаде цялото си семейство!